Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
625.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iFenix

Geliştiriciler 7.1 İçin Beta veya GM Sürümü Bu Gün Yada Yarın Yayınlanabilir Diyorlar :) Bakalım Ne zaman Yayınlanacak Takipte Kalın Diyorlar Ama Hadi hayırısı artık.. :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bi sorum olucak pek anlamıyorum ios'tan cehaletimi mazur görün :) bu winterboard telefonu yavaşlatırmı yada tweaklar ?
  • Cydia ne zaman normale donucek ya? Ayar oldum valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ilk defa jb yaptim. Size bir sorum olacak. Ben ifile tweakini indirdim ve tum sistem dosyalarini gorebiliyorum. Ben bunlarla oynayarak ios 6 ya donebilirim miyim? Cihaz : iphone 5 . Mesela bi arkadasimda da ayni cihaz var aynj renk ve gb. Ondaki o dosyalari buna yuklesem ve bundaki tum dosyalari silsem olur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Cydia ne zaman normale donucek ya? Ayar oldum valla.
    Eclipse 1.1.3-3 beyler bu sürüm orjinal sürüm mevcut fakat bende çalışmadı kurup deneyen varmı repodaki suan sorunsuz o yüzden güncellemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Eclipse 1.1.3-3 beyler bu sürüm orjinal sürüm mevcut fakat bende çalışmadı kurup deneyen varmı repodaki suan sorunsuz o yüzden güncellemiyorum.

Alıntıları Göster
    Photo Organizer 7 çalışmıyor diyen dostlar tekrar denesin çalısan sürüm ekledim ve bircok kişiden olumlu geri dönüş aldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Cydia ne zaman normale donucek ya? Ayar oldum valla.

Daha Düzelecektir Daha Yeni "Libhide" Dosyası Güncellendi :)
    Saurik'in Elinden Geçecektir Daha :)
  • quote:

Photo Organizer 7 çalışmıyor diyen dostlar tekrar denesin çalısan sürüm ekledim ve bircok kişiden olumlu geri dönüş aldım .

Hemen Deniyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

Arkadaslar ilk defa jb yaptim. Size bir sorum olacak. Ben ifile tweakini indirdim ve tum sistem dosyalarini gorebiliyorum. Ben bunlarla oynayarak ios 6 ya donebilirim miyim? Cihaz : iphone 5 . Mesela bi arkadasimda da ayni cihaz var aynj renk ve gb. Ondaki o dosyalari buna yuklesem ve bundaki tum dosyalari silsem olur mu acaba?

??

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    7.0.6 jb yapan var mı? Var mı bir sıkıntı vs sonunda ipad i itunes'a tanıttım. Gerekli yazılımları indiriyorum şu an.
  • quote:

Arkadaslar ilk defa jb yaptim. Size bir sorum olacak. Ben ifile tweakini indirdim ve tum sistem dosyalarini gorebiliyorum. Ben bunlarla oynayarak ios 6 ya donebilirim miyim? Cihaz : iphone 5 . Mesela bi arkadasimda da ayni cihaz var aynj renk ve gb. Ondaki o dosyalari buna yuklesem ve bundaki tum dosyalari silsem olur mu acaba?

Boyle birseyi aklinizdan dahi gecirmeyin, bilgi sahibi degilseniz iFile ile pek muhattap olmayin ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

7.0.6 jb yapan var mı? Var mı bir sıkıntı vs sonunda ipad i itunes'a tanıttım. Gerekli yazılımları indiriyorum şu an.

Evet JB Var Hocam Yapabilirsiniz..
    Evasi0n'nun Kendi Sitesinden İndirebilirsiniz JB Aracını :)
  • quote:

ve Apple tarihe gömülür...
  • quote:

Hocam düşüncede kalması senin açından iyi olur çünki yok öyle bi dünya

• quote:

quote:

Hocam düşüncede kalması senin açından iyi olur çünki yok öyle bi dünya

Alıntıları Göster
    "MessageSwiper7" Acaba Nasıl Bir Tweak Denemek Lazım :)

Kalora Bilgin Var mı Bu Tweak Hakkında :)

• quote:

"MessageSwiper7" Acaba Nasıl Bir Tweak Denemek Lazım :)

Kalora Bilgin Var mı Bu Tweak Hakkında :)
    "ClassicDock" Güncellendi!!
  • Photo organizer ın icloud yedek almasına etkisi olur mu dersiniz? Mesela film rulosundn fotoğrafı başka bi klasöre taşıyıp rulodan sildik, icloud ta kalır mı yedek gider mi acap???

• quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

Photo organizer ın icloud yedek almasına etkisi olur mu dersiniz? Mesela film rulosundn fotoğrafı başka bi klasöre taşıyıp rulodan sildik, icloud ta kalır mı yedek gider mi acap???
    Arkadaşlar merhaba İOS 7.1 Beta 5 yüklü olan iPhone 5 cihazıma jailbreak yapabilirmiyiz. Udid kaydı var. Birde son olarak eskisi gibi appstore'dan satınaldığım uygulamaları kullanabilecek miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOZ07

Arkadaşlar merhaba İOS 7.1 Beta 5 yüklü olan iPhone 5 cihazıma jailbreak yapabilirmiyiz. Udid kaydı var. Birde son olarak eskisi gibi appstore'dan satınaldığım uygulamaları kullanabilecek miyim ?
    Sorunsuz Jb yaptım 5 dk'da. Verisyon 7.0.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Sorunsuz Jb yaptım 5 dk'da. Verisyon 7.0.6

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar BiteSMS' in adını ve ikonunu nasıl değiştiriyorduk acaba?
  • SBSettings cikmadi mi hala ios7'ye ?

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.