Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi sorum olucak pek anlamıyorum ios'tan cehaletimi mazur görün :) bu winterboard telefonu yavaşlatırmı yada tweaklar ?
  • Cydia ne zaman normale donucek ya? Ayar oldum valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ilk defa jb yaptim. Size bir sorum olacak. Ben ifile tweakini indirdim ve tum sistem dosyalarini gorebiliyorum. Ben bunlarla oynayarak ios 6 ya donebilirim miyim? Cihaz : iphone 5 . Mesela bi arkadasimda da ayni cihaz var aynj renk ve gb. Ondaki o dosyalari buna yuklesem ve bundaki tum dosyalari silsem olur mu acaba?

• Eclipse 1.1.3-3 beyler bu sürüm orjinal sürüm mevcut fakat bende çalışmadı kurup deneyen varmı repodaki suan sorunsuz o yüzden güncellemiyorum.
  • Photo Organizer 7 çalışmıyor diyen dostlar tekrar denesin çalısan sürüm ekledim ve bircok kişiden olumlu geri dönüş aldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Cydia ne zaman normale donucek ya? Ayar oldum valla.

Daha Düzelecektir Daha Yeni "Libhide" Dosyası Güncellendi :)
    Saurik'in Elinden Geçecektir Daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Photo Organizer 7 çalışmıyor diyen dostlar tekrar denesin çalısan sürüm ekledim ve bircok kişiden olumlu geri dönüş aldım .

Hemen Deniyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

Arkadaslar ilk defa jb yaptim. Size bir sorum olacak. Ben ifile tweakini indirdim ve tum sistem dosyalarini gorebiliyorum. Ben bunlarla oynayarak ios 6 ya donebilirim miyim? Cihaz : iphone 5 . Mesela bi arkadasimda da ayni cihaz var aynj renk ve gb. Ondaki o dosyalari buna yuklesem ve bundaki tum dosyalari silsem olur mu acaba?

??

• 7.0.6 jb yapan var mı? Var mı bir sıkıntı vs sonunda ipad i itunes'a tanıttım. Gerekli yazılımları indiriyorum şu an.
  • quote:

Arkadaslar ilk defa jb yaptim. Size bir sorum olacak. Ben ifile tweakini indirdim ve tum sistem dosyalarini gorebiliyorum. Ben bunlarla oynayarak ios 6 ya donebilirim miyim? Cihaz : iphone 5 . Mesela bi arkadasimda da ayni cihaz var aynj renk ve gb. Ondaki o dosyalari buna yuklesem ve bundaki tum dosyalari silsem olur mu acaba?

Boyle birseyi aklinizdan dahi gecirmeyin, bilgi sahibi degilseniz iFile ile pek muhattap olmayin ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

7.0.6 jb yapan var mı? Var mı bir sıkıntı vs sonunda ipad i itunes'a tanıttım. Gerekli yazılımları indiriyorum şu an.

Evet JB Var Hocam Yapabilirsiniz..
    Evasi0n'nun Kendi Sitesinden İndirebilirsiniz JB Aracını :)
  • quote:

ve Apple tarihe gömülür...
  • quote:

Hocam düşüncede kalması senin açından iyi olur çünki yok öyle bi dünya

• "MessageSwiper7" Acaba Nasıl Bir Tweak Denemek Lazım :)

Kalora Bilgin Var mı Bu Tweak Hakkında :)
  • "ClassicDock" Güncellendi!!
  • Photo organizer ın icloud yedek almasına etkisi olur mu dersiniz? Mesela film rulosundn fotoğrafı başka bi klasöre taşıyıp rulodan sildik, icloud ta kalır mı yedek gider mi acap???

• Arkadaşlar merhaba İOS 7.1 Beta 5 yüklü olan iPhone 5 cihazıma jailbreak yapabilirmiyiz. Udid kaydı var. Birde son olarak eskisi gibi appstore'dan satınaldığım uygulamaları kullanabilecek miyim ?
  • Sorunsuz Jb yaptım 5 dk'da. Verisyon 7.0.6
  • Arkadaşlar BiteSMS' in adını ve ikonunu nasıl değiştiriyorduk acaba?
  • SBSettings cikmadi mi hala ios7'ye ?

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.