Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PassDial Pro IOS7 (1.0-30) GÜNCELLENDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 15 Şubat 2014; 12:45:18 >
  • ipad4 wifi, jailbreak işlemlerini anlatıldığı gibi yaptım ama cihaz açılıp kapandıktan sonra cydia simgesi gelmedi.
    evasi0n simgesi ekranda duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemented -- 15 Şubat 2014; 12:49:26 >
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Kalora ikeywi 2'yi yükledim. Klavyenin en üst satırına gelen sembolleri özelleştirdim ama klavyede herhangi bir tuşa bastıktan sonra en üstteki sembol satırı rakamlara dönüşüyor. Bu programın bir özelliğimi yoksa ben ayarları mı yapamadım. En üst satırda sürekli semboller olsun istiyorum..
  • Benim 4s bazen respring yapıyor kendi kendine.Çakışan bi tweak olduğunu hiç zannetmiyorum hatta epey temizlik yaptım

Sizce neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Kalora çalışan bi "SBcenterBlurr" bulup eklemen mümkünmü? Bide şu lockinfo benzeri statusbara bildirim simgesi ekleyen ( en başından beri kaç defa sordum hatırlamıyorum bile :) ) bi tweak varmı ya? :)

Fenix reis'in verdiği repodaki çalışıyor.elbet bir gün intelliscreenx gelecek.
  • 9 saatte telefonunuz ne kadar şarj tüketiyor ? kullanılmıyorken? bekleme süresi için konuşuyorum

akşam 100 de 100 bırakıyorum.. sabah 91 de alıyorum. 92 oluyo bazen

uçuş modu,wifi kapatma virtual home u devre dışı falan bırakma hiçbiri işe yaramadı..

sleeksleep i kaldırmadan %12 gidiyodu bu sürede..
    şimdi % 8 lere düştü...

kafam karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: sserdark

quote:

iKeywi 2 IOS7 (2.0.1-1) InstaLauncher IOS7 (1.2-3) AppSwitcher QLPanel IOS7 (0.1-8) AppBox IOS7 (1.0.4-2) Güncellendi.

LockLaunch7 IOS7 (1.2) Eklendi

HomeArtwork 2.0.1-1 NCNotes 1.0 Switcher Blur 1.0.0-2 Beyler bunlara ihtiyaç varmı gereksiz buldum eklemedim illa kullanacam diyen olursa ekleriz

dostum ikeywi 2 tane var - biri İOS7 yazıyor diğeri IOS7 yazıyor...

Hocam dikkatli bak birinci sürüm digeri 2 yazıyor 2. Sürüm

iKeywi 2 - iKeywi bunlar iki ayrı uygulama

peki sence hangisi daha kullanışlı.

bir de notification center da "cevapsız" sekmesini tweak ile mi kapatıyoruz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

iKeywi 2 IOS7 (2.0.1-1) InstaLauncher IOS7 (1.2-3) AppSwitcher QLPanel IOS7 (0.1-8) AppBox IOS7 (1.0.4-2) Güncellendi.

LockLaunch7 IOS7 (1.2) Eklendi

HomeArtwork 2.0.1-1 NCNotes 1.0 Switcher Blur 1.0.0-2 Beyler bunlara ihtiyaç varmı gereksiz buldum eklemedim illa kullanacam diyen olursa ekleriz

dostum ikeywi 2 tane var - biri İOS7 yazıyor diğeri IOS7 yazıyor...

Hocam dikkatli bak birinci sürüm digeri 2 yazıyor 2. Sürüm

iKeywi 2 - iKeywi bunlar iki ayrı uygulama

peki sence hangisi daha kullanışlı.

bir de notification center da "cevapsız" sekmesini tweak ile mi kapatıyoruz?

Hocam ben kullanmıyorum hani tercih sizin diger olay NCAllOnly ile yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

"MultiClips Widget for iOS7 1.0.0-37" Güncellendi!!

Changelog: v1.0.0-37

- Initial Release

Deb Dosyası :

org.thebigboss.multiclips_v1.0.0-37_iphoneos-arm.deb

bu guncellemeler kaloranin reposuna gidiyor mu? Buradan takip etmek zor olur o yuzden soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Kalora çalışan bi "SBcenterBlurr" bulup eklemen mümkünmü? Bide şu lockinfo benzeri statusbara bildirim simgesi ekleyen ( en başından beri kaç defa sordum hatırlamıyorum bile :) ) bi tweak varmı ya? :)

Fenix reis'in verdiği repodaki çalışıyor.elbet bir gün intelliscreenx gelecek.

Bende çalışmadı o ya :S
  • Tabi ki de Kendisi Repoyu Güncelliyor Oradan Ulaşabilirsiniz :)
  • Peki tweakler sarj suresini ne kadar azaltir sonucta ek uygulamalar acik kalmis oluyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kikiru

Peki tweakler sarj suresini ne kadar azaltir sonucta ek uygulamalar acik kalmis oluyor ?

Öyle korkulacak bir etkileme yok aslında. Jb yapılınca cihaz daha fazla elden düşmediği için şarjın çabuk bittiği düşünülüyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar,
    Ccquickpro 1.3 ile problemler biraz toparlandi mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Peki tweakler sarj suresini ne kadar azaltir sonucta ek uygulamalar acik kalmis oluyor ?

Öyle korkulacak bir etkileme yok aslında. Jb yapılınca cihaz daha fazla elden düşmediği için şarjın çabuk bittiği düşünülüyor sadece.

ben geceden 100 de 100 bırakıyorum .. sabaha 89 oluyor..
    sleeksleep i kaldırdıktan sonra 100 de 100 bıraktıgım zaman sabah 92 falan oluyo..

virtual home var

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

9 saatte telefonunuz ne kadar şarj tüketiyor ? kullanılmıyorken? bekleme süresi için konuşuyorum

uçuş modu,wifi kapatma virtual home u devre dışı falan bırakma hiçbiri işe yaramadı..

şimdi % 8 lere düştü...

kafam karışık

Ayarlardan icloud a bir bak yedekleme açık olabilir. Bende de senin dediğin gibi %8-%10 civarında şarj gidiyordu sabaha kadar. Sonradan yedeklemenin açık olduğunu farketttim. Şimdi sabaha kadar hiç düşmüyor şarj. %100 bırakıyorum sabah %100 le alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: a1905e

quote:

9 saatte telefonunuz ne kadar şarj tüketiyor ? kullanılmıyorken? bekleme süresi için konuşuyorum

şimdi % 8 lere düştü...

kafam karışık

Ayarlardan icloud a bir bak yedekleme açık olabilir. Bende de senin dediğin gibi %8-%10 civarında şarj gidiyordu sabaha kadar. Sonradan yedeklemenin açık olduğunu farketttim. Şimdi sabaha kadar hiç düşmüyor şarj. %100 bırakıyorum sabah %100 le alıyorum.

cihaz jb li mi ?

evet icloud yedekleme açıkmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

ben geceden 100 de 100 bırakıyorum .. sabaha 89 oluyor..
    sleeksleep i kaldırdıktan sonra 100 de 100 bıraktıgım zaman sabah 92 falan oluyo..

virtual home var

Tabiki şarja etki eden sayılı tweakler var onları istisna tuttum

• Evet jbli. Sorun halloldu o zaman ;)

• belgeler ve verileri de etkinleştir seçeneğini de kapatın icloud'dan
  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.