Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (452. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşlar merhaba.Ben bugün IPhone 4 cihazıma jealbreak yapcaktım ama evasi0n sitesinde Windows u seçince olmadı ve birşey indirilmedi neden birisi yardım etsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buda Sade Bir Tasarım Sanırım :)
-
-
Yardım edin lütfen
MultitaskingGestures ile alakalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba Fenix hocam. Locklaunch'ı 2 kere yükledim ama korsan uyarisi veriyor. Ne yapmalıyım acaba?
Hocam çok sağol.
quote:
Orijinalden alıntı: burkibaba
Kardeşim kaldır tekrar kur hiç bir aayarıyla oynama çalışır
Yaptım , olmadı ..
Hocam appleyardim senin siten mi bir arkadas mesaj attim demis oranin reposu var sanirim ayri bir sey mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiru -- 15 Şubat 2014; 22:28:26 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kikiru
Hocam appleyardim senin siten mi bir arkadas mesaj attim demis oranin reposu var sanirim ayri bir sey mi ?
Yok hocam orada aynı isimde üyelik var benim
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
quote:
Orijinalden alıntı: kikiru
Yok hocam orada aynı isimde üyelik var benim
Hocam yaniniza birini almayi dusunuyor musunuz cunku baya is cikiyor yani yeni tweakler ekleniyor bilmem onlarin guncellemeleri falan. Not: Kendim icin soylemiyorum
Fenix hocam bu arada ifile ile tema duzenlemeyi ceviri yapmayi falan resimli anlatir misin ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
iKeywi 2 IOS7 (2.0.3) Forecast IOS7 (3.0.5-15) SubtleLock (iOS 7) (1.0.6-1) GuestMode IOS7 (1.0.5-1) Güncellendi. -
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
iKeywi 2 IOS7 (2.0.3) Forecast IOS7 (3.0.5-15) SubtleLock (iOS 7) (1.0.6-1) GuestMode IOS7 (1.0.5-1) Güncellendi.
Hocam SubtleLock u güncelledikten sonra cihaz safe mod a attı, başka bu sorunu yaşayan var mı bilmiyorum da eski sürümüyle değiştirebilirmisin aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa? -
Cok tesekkurler hocam
Merhaba ben iPhone 4s i 1.0.1 le jailbreak yapmistim 1.0.1 in 1.0.5 ten farki yoktur dimi alinti yaparsaniz sevinirim
Eyv hocam sagolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X