Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
615.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar appstordan indirdiğim uygulamalar çince olmaya başladı sebebini bilen varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

LockHTML3 IOS7 (1.1-3) TimePasscode Pro IOS7 (0.0.2) Weather Clock IOS7 (1.0.5-16) World Clock IOS7 (1.0.2-19)
    Binary Clock IOS7 (1.0.4-3) Cloaky IOS7 (1.6.1-1) CCQuick Pro IOS7 (1.2-5) GÜNCELLENDİ

Ccquick pro da takılma sorunu olduğu için kaldırmıştım, aynı şekilde sorunu olan arkadaşlarda vardı. Güncelleme ile sorun giderildimi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Kalora Bu da Güzel Duruyor Sanırım :)

Look for NCWeather in Cydia later this week!

Güzelmiş, tam aradığım gibi bir tweak. Beklemedeyiz

• lock html3 ü neden kurmalıyız? groovylock varken..
    ikiside farklı şeyler mi?
    kilit ekran temaları için birini kullanmak yeterli değil mi ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 13 Şubat 2014; 11:04:04 >
  • kikiru K kullanıcısına yanıt
    Uzun süre Android kullandıktan sonra iPhone 5 aldım. Hiç pişman değilim. Evet android daha çok kişiselleştirilebilir ama bu kişiselleştirme stabilitede bozulmaya neden oluyor. iPhonu'mu yaklaşık 2 aydır JB olarak kullanıyorum. Telefonu tweak çöplüğüne dönüştürmezsen hem stabil hem de istediğin gibi kişiselleştirilmiş bir telefonun olur.

Ben sadece CC Settings, Barrel, Fake Carier gibi çok basit tweakler yükledim çünkü vakit bulamıyorum ama ilgilenirsen bu işlerle çok memnun kalırsın tavsiye ederim.

Yalnız iPhone 5S 64 bit işlemci olduğu için her tweak çalışmıyordu JB ilk çıktığında, şuanda nedir bilemiyorum, büyük ihtimalle çalışır tamamı.
  • arkadaşlar auto3g tarzı tweak var mı?
  • 7.1 beta 5 için hala jb vs yok değil mi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Uzun süre Android kullandıktan sonra iPhone 5 aldım. Hiç pişman değilim. Evet android daha çok kişiselleştirilebilir ama bu kişiselleştirme stabilitede bozulmaya neden oluyor. iPhonu'mu yaklaşık 2 aydır JB olarak kullanıyorum. Telefonu tweak çöplüğüne dönüştürmezsen hem stabil hem de istediğin gibi kişiselleştirilmiş bir telefonun olur.

Ben sadece CC Settings, Barrel, Fake Carier gibi çok basit tweakler yükledim çünkü vakit bulamıyorum ama ilgilenirsen bu işlerle çok memnun kalırsın tavsiye ederim.

Yalnız iPhone 5S 64 bit işlemci olduğu için her tweak çalışmıyordu JB ilk çıktığında, şuanda nedir bilemiyorum, büyük ihtimalle çalışır tamamı.

Sarj suresini nasil etkiliyor tweakler ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar dock u gölgelendirmek için hangi tweak i öneriyorsunuz ?
  • Beklediğim tek bir tweak vardı baştan beri o da intelliscreenx 7 idi. Intelliborn önceleri sürekli durum güncellemesi yapıp haberdar ediyordu fakat en son 15 ocak'ta bir şeyler yazmışlar twitter hesaplarından ve isx'ten hala ses yok. Çok garip, bir sorun falan mı çıktı acaba..
  • kikiru K kullanıcısına yanıt
    Ben şuan sabah 7.30'da şarjdan alıyorum, gece 11.30 gibi tam bitmeden tekrar takıyorum. Gün içine 10-15 dk arası konuşma, mesajlaşma, 3G üzerinden facebook twitter, biraz da Asphalt 8 gibi oyunlar oynuyorum. iOS 7'ye geçtikten sonra şarjım %30 azaldı, yoksa daha da iyiydi.
  • dock gölgelendirmeyi nasıl yaparız
  • Arkadaslar su videodaki kilit acma animasyonunu nasil bulabilirim ? Unlockize var ama ios7 uyumlu bulamadim
    http://m.youtube.com/watch?v=YjKOlII-_hA

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Arkadaslar su videodaki kilit acma animasyonunu nasil bulabilirim ? Unlockize var ama ios7 uyumlu bulamadim
    http://m.youtube.com/watch?v=YjKOlII-_hA

Videoda söylemiş Unfold 2. Ama iOS7 uyumlusu var mı acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

dock gölgelendirmeyi nasıl yaparız

classic dock
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

dock gölgelendirmeyi nasıl yaparız

classic dock

olmuyor
  • üstadım wifi bulduğunda 3g yi otomatik kapatan tweak varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

LockHTML3 IOS7 (1.1-3) TimePasscode Pro IOS7 (0.0.2) Weather Clock IOS7 (1.0.5-16) World Clock IOS7 (1.0.2-19)
    Binary Clock IOS7 (1.0.4-3) Cloaky IOS7 (1.6.1-1) CCQuick Pro IOS7 (1.2-5) GÜNCELLENDİ

ccquick pro 1.2.1'den sonrası çöp nedense takılıp duruyor.O yüzden hackyouriphone insanelyi falan 1.2.1'de bıraktı reis.Bence sende 1.2.1'e dön

• xpmagduru kullanıcısına yanıt
    Activator'dan o görevi vererek yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Fotograflarda cikan reklamlari nasil kaldiriyorduk ?

ekstra bir uygulama mı kullanıyorsun?daha önce hiç karşılaşmadım fotoğraflarda reklama

Aynen bende karşılaşmadım

Yok oyle bisey zaten. Apple telefona reklammi koyar arkadas :)

Ekledigi bi tweakten dolayi boyledir.

Evet bir tweak buna sebep oluyor ama hangisi bir dönem 1-2 kişi daha şikayetçiydi durumdan onlar nasıl çözdüler acaba ..

Ve geneli cinsel içerikli çıkıyor telefonda görsel göstermeye korkar oldum.

• 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.