Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Craie

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

AppBox 1.0.1-1 Güncellendi!!

AppCake forever

Alaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Yardım lütfen.

iphone 5 7.0.4'ümü 1.0.4 evasionla jailbreak yapıyordum her şey normal gidiyordu. Evasion app'i ekranıma geldi ve program onu açmama istedi, reboot yapıp son aşamaya geldiğimizde program birden kapandı ve exit işareti gelmeden işlem sonlandı. Telefonum jailbreak olmadı sadece evasion app'i duruyor ve bastığımda sadece beyaz bir ekran geliyor.

Ne yapmalıyım? cydia falan yüklenmedi telefonuma. ios 7.0.4'ü telefondan wifi üzerinden güncellemiştim onla ilgili mi?

Temiz bir restore yapın ve öyle deneyin

Hocam uzun süredir kullanmıyorum apple. Bazı kaynaklarda ios 7.0.4'ü back upsız bi şekilde itunestan yükleyin denmiş. Nasıl yapabilirim bunu? ios7'nin firmware dosyasını bulup shiftle restoreye tıklayıp mı atacağım programı?

Hocam öylede yapabilirsiniz yada direk itınesdan restore diyince o kendi herşeyi halleder.Şu an telefonunuza erişebiliyormusunuz yedek almayı unutmayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yardım lütfen.

iphone 5 7.0.4'ümü 1.0.4 evasionla jailbreak yapıyordum her şey normal gidiyordu. Evasion app'i ekranıma geldi ve program onu açmama istedi, reboot yapıp son aşamaya geldiğimizde program birden kapandı ve exit işareti gelmeden işlem sonlandı. Telefonum jailbreak olmadı sadece evasion app'i duruyor ve bastığımda sadece beyaz bir ekran geliyor.

Ne yapmalıyım? cydia falan yüklenmedi telefonuma. ios 7.0.4'ü telefondan wifi üzerinden güncellemiştim onla ilgili mi?

Hocam uzun süredir kullanmıyorum apple. Bazı kaynaklarda ios 7.0.4'ü back upsız bi şekilde itunestan yükleyin denmiş. Nasıl yapabilirim bunu? ios7'nin firmware dosyasını bulup shiftle restoreye tıklayıp mı atacağım programı?

Hocam öylede yapabilirsiniz yada direk itınesdan restore diyince o kendi herşeyi halleder.Şu an telefonunuza erişebiliyormusunuz yedek almayı unutmayın

Suan telefonda bi sıkıntı yok. Sadece evasion app'i yüklü kaldı.

Jailbreak işleminden öncede bi yedek al demiştim.

Dediğinizi mi yapayım yoksa shiftle mi yapayım kafam karıştı doğrusu :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yardım lütfen.

Suan telefonda bi sıkıntı yok. Sadece evasion app'i yüklü kaldı.

Jailbreak işleminden öncede bi yedek al demiştim.

Dediğinizi mi yapayım yoksa shiftle mi yapayım kafam karıştı doğrusu :)

Hangisini isterseniz bir farkı yok

• Hocam ALLAH razı olsun. Şimdi tam oldu herşeyiyle. Türkçeleştirmede öyle hava durumuda.
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Herkese tavsiye edilir arka plan hava durmuna göre canlanıyor..

doğru kodlama hocamızında dediği gibi şekilde olacak
    var useRealFeel = false
    var updateInterval = 15 //Minutes
    var showForecast = true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 30 Ocak 2014; 13:35:31 >

• Arkadaşlar şu sinyal barı ve wifi barım bozuldu nasıl düzelticem??
    EDIT Winterboard ı sildim telefonu kapatıp açtım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 30 Ocak 2014; 14:10:04 >
  • Notification Privacy tweak'inden bir görüntü. "Whatsapp New Notification" Yerine gönderenin adını yazsa içeriğini gizlese çok daha iyi olurdu ya da en azından böyle bir opsiyon olabilirdi.

edit: new notification yazısı yerine istediğinizi yazabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 30 Ocak 2014; 13:52:17 >
  • Eclipse yüklü değil ki
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    OHO BEN COKDAN YAPTIM :D
  • Temanin ismi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gosson

OHO BEN COKDAN YAPTIM :D

O ŞEKİLDE Mİ DÜZELTTİN SENDE.

BU ARADA MADEM YAPTINIZ NİYE PAYLAŞMIYORSUNUZ HOCAM ÇÖZÜM YOLUNU :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 30 Ocak 2014; 14:03:09 >
  • exLovee kullanıcısına yanıt
    Mojo
  • quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

Hocam ALLAH razı olsun. Şimdi tam oldu herşeyiyle. Türkçeleştirmede öyle hava durumuda.

Herkese tavsiye edilir arka plan hava durmuna göre canlanıyor..

doğru kodlama hocamızında dediği gibi şekilde olacak
    var useRealFeel = false
    var updateInterval = 15 //Minutes
    var showForecast = true

Kilit elranındaki saati nasıl kaldırıyoruz.

• BAEMER B kullanıcısına yanıt
    springtomize 3 İLE HOCAM. ORDAN KİLİT EKRANA GİRİP TARİH SAAT YADA KAYDIR YAZISINIZ İSTER DEĞİŞTİRİN İSTER KALDIRIN. KALORA REPOSUNDA MEVCUT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 30 Ocak 2014; 14:07:47 >
  • Jailbreak maceramız kısa sürdü, aşırı kitlenmeler ve ekrandaki background un programları sildikçe kendiliğinden değişmesi ve sabit kalması beni soğuttu, ios 6 daki stabil hali göremedim. Az sonrada 7.0.5'e geçiş yapcam :))
  • LS AniWeather.theme kilit ekran teması türkçe (önerilir) (türkçeleştirme murty_ kardeşimize aittir)

http://s3.dosya.tc/server17/ZhmMBc/LSAniWeather.theme.rar.html

dosya ekleme yöntemi bilmeyenler için : itools programı ile indirdiğiniz temayı telefonunuzda ayrıca kurulu olması gereken groovylock tweak içerisine atmanız gerekmektedir. bu programın bulunduğu dizin /var/mobile/Library/GroovyLock
    ardından groovylock programına girip enable ı akitf yaparak indirdiğiniz temayı da seçerek temanızı değiştirmiş oluyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 30 Ocak 2014; 14:33:36 >

• LOCK SCREEN TOOL ;)
  • bende böle bisey yaptım :D
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Millet batarya ikonu şarjdayken resimdeki gibi oluyor,fakat değilken siyah.bunu bir tweak ile hep yeşil yapamaz mıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

LS AniWeather.theme kilit ekran teması türkçe (önerilir) (türkçeleştirme murty_ kardeşimize aittir)

http://s3.dosya.tc/server17/ZhmMBc/LSAniWeather.theme.rar.html

Ne şekilde ekleneceğinden de bahsederseniz daha bi faydalı olur diye düşünüyorum. Önceki sayfalarda muhabbeti var fakat temayı ilk defa görenler için geçerli olmayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.