Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
620.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cydia'da repolarda ya da bazı tweaklere tıkladığımda otomatik olarak appstore'da game of war mu neyse öyle saçma bir oyuna yönlendiriyor. Bunun sebebi ne ve başka yaşayan var mı? Engellemek mümkün mü?
    Bazen yükleme esnasında da oluyor ve bu da cihaza üst üste reset attırıyor.
  • Merhaba arkadaşlar,
    iPhone 4 cihazıma jailbreak yapamıyorum. Her şey ilk başta iyi güzel gidiyor. iphone 4 Masaüstüne gelen evasi0n 7 uygulamasını açıyorum cihazı yeniden başlatıyor. Ondan sonra tekrar kiliti açmamı istiyor, açıyorum modifying jailbreak gibi bir yazı beliriyor ve program hemen kapanıyor. Yani  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) şu aşamaya gelemiyorum.
    Antivirus kapalı, cihazda şifre yok, pin kodu bile yok. Cihazdaki evasi0n 7 uygulaması da öylece duruyor tıklayınca açılan boş bir sayfa var başka da bir şey yok. Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Arkadaşlar cydia'da repolarda ya da bazı tweaklere tıkladığımda otomatik olarak appstore'da game of war mu neyse öyle saçma bir oyuna yönlendiriyor. Bunun sebebi ne ve başka yaşayan var mı? Engellemek mümkün mü?
    Bazen yükleme esnasında da oluyor ve bu da cihaza üst üste reset attırıyor.

Evet Genel Sorun Zaten Ama Engellenebiliyor :) "NoAdStoreOpen" Yükle Sorun Düzelecektir :)
  • omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    Gördüm tesekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Merhaba arkadaşlar,
    iPhone 4 cihazıma jailbreak yapamıyorum. Her şey ilk başta iyi güzel gidiyor. iphone 4 Masaüstüne gelen evasi0n 7 uygulamasını açıyorum cihazı yeniden başlatıyor. Ondan sonra tekrar kiliti açmamı istiyor, açıyorum modifying jailbreak gibi bir yazı beliriyor ve program hemen kapanıyor. Yani  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) şu aşamaya gelemiyorum.
    Antivirus kapalı, cihazda şifre yok, pin kodu bile yok. Cihazdaki evasi0n 7 uygulaması da öylece duruyor tıklayınca açılan boş bir sayfa var başka da bir şey yok. Teşekkürler şimdiden.

hocam ola biliyor bazen önce bi temiz bir restore ile deneyin eğer yine olumlu sonuç vermezse o zman başka pclerde deneyin mutlaka olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Alkaline Güncellendi!!

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Operator sinyalini o sekilde gosteren twesk'in adi ney hocam?İos 7 nin şu noktalarından kurtulalım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne demek hocam
  • Hocam Ayec0n Temasını İndirin Direk Hem Görünüm Olarak hemde Sinyal Barınızı Değiştirmiş olursunuz :)
  • Jeffro Gomez Yeni Bir Çalışması Varmış Adı Henüz Belli Değilmiş Bir Görüntü Paylaştı :)

• quote:

Jeffro Gomez Yeni Bir Çalışması Varmış Adı Henüz Belli Değilmiş Bir Görüntü Paylaştı :)

cok iyiymiş valla hoşuma gitti :D inşlaah erken gelir
  • quote:

Beklenen Tweak iOS 7'ye Uyarlandı..
    SBSettings Genelde Safe Mod'a Atma Yada Uyumsuzluk Sorunu Olduğunda desteklemiyordu,
    Şimdi İse..
    SBSHomeHosts Flipwitch,
    Eğer ki SBSettings'i Kullanmak İstiyorsanız :) Hiç Çekinmeden Kurabilirsiniz,
    Safe Moda'a Atma Yada tema Uygularken Uyumsuzluk Şuanlık Yok :)
    SBSHomeHosts Flipwitch, Kurduktan Sonra Diğer Kurulum Dosyalarınıda Beraberinde Kuruyor,
    Açıklamalar Bunun Altında Devam Edicek :)

Repo : BigBoss

Tweak : SBSHomeHosts Flipwitch 0.0.1-1

Görüntüler Aşağıda ki Gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

iyi olmuş bu.ikonları gizlemek için bekliyordum hacım tweak tanıtırken bundan sonra beni de haberdar edersen çok iyi olur ya,hep sen bir şey tanıttın mı derken senin mesajları arıyorum . en sık takip ettiğim konu bu konu oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: hnuro

quote:

Orijinalden alıntı: öyle şeyler

Fancy uygulamasında ayrı ayrı renk vermeyi nasıl yapıcaz daha önceki sürümde genel ayarı kapatıp ayarlanıyordu güncelleme yapınca geneli kapama kalkmış ayarlarlanmıyor

sağ üst köşedeki ok bas ve save yap olacaktır

dostum sende de ayrı ayrı ayarlarken bütün renk barlarını en sola çekince klavye gri mi oluyor yoksa beyaz mı.ben de gri oluyor bir türlü beyaz yapamadım sende de öyle mi

• Tamamdır Hocam :) Sizede Bildiririm Elimden Geldiğince Birşeyler Yapmaya Çalışıyorum :)
  • Evet O kadar Çok Soruluyor ki iPad'ler İçin Tema Yokmu Diye :)
    Tabi burada imdadımıza Surenix Yetişiyor :)
    Telefonlarımızı süsleyen güzel temamız sırasını iPad'lere Bırakıyor :)
    Ücretsiz olarak aşağıda ki repodan iPad'lerinize Yükleyebilirsiniz..

Repo :http://repo.iphonerm.com

Tema : Ayec0n for iPad (iOS7) 1.0

• arkadaşlar, telefonu resetleyip tekrar jailbreak yaptım

kamerayı açınca batarya gözüküyor onu nasıl yok ediyorduk ?
  • Arkadaşlar, menüleri hızlandıran daha doğrusu animasyon geçiş sürelerini kısaltan bir tweak vardı bu ios7 ile uyumlu mu ? iphone4'de deneyen oldu mu bari bu şekilde denesek şu cihazı :)

hnuro, teşekkürler cevap için. Yarı yarıya azalma büyük bir oran batarya için, peki kullanım süresi kaç saat bilgi verebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamucera

arkadaşlar, telefonu resetleyip tekrar jailbreak yaptım

kamerayı açınca batarya gözüküyor onu nasıl yok ediyorduk ?

StatusBarFix 2 Olması Lazım "
  • Cydget Güncellendi!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

Arkadaşlar, menüleri hızlandıran daha doğrusu animasyon geçiş sürelerini kısaltan bir tweak vardı bu ios7 ile uyumlu mu ? iphone4'de deneyen oldu mu bari bu şekilde denesek şu cihazı :)

hnuro, teşekkürler cevap için. Yarı yarıya azalma büyük bir oran batarya için, peki kullanım süresi kaç saat bilgi verebilir misin ?

noslowanimations.%17 veya %20 yaparsan uçar resmen telefon
  • quote:

Sırada ki Tweak Daha Yeni Çıkan Ve Bu Gün Uyguladığımız Bildirim Ekranına Takvimi Koyamamız Oldu :)
    Şimdi İse Buna Renk,Ortalama ve Küçültme Gibi Sağa Sola Çekme Gibi Kendimize Göre Ayarlayabiliyoruz..
    Lafı Fazla Uzatmadan Buyurun..

Repo : BigBoss

Tweak : NC Date Customizer 1.0-1

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Kırmızı rengi veren uygulama nedir hocam?

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.