Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugberk23

Zephyr çıktı mı arkadaşlar 7 için. Benim için en önemlisi o

Çıkmadı Daha Yani iOS 7 'ye Uyarlanmadı daha Ama Kısa Bir Süre İçinde Çıkacaktır :)
  • Swiftkey keyboard hocam Kaloranın reposunda var
  • Airblue ile ilgili bir tweak var mı acep
  • Arkadaslar tesadüfen Spotlight araması iptal eden tweakk buldum nospot
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Yeni bir Tweak Geliyor :
    Aslında Yeni demeyelim iOS 6.x.x Sürümlerinde vardı,
    Ama iOS 7 Görünümüyle daha güzel bir hal alacak gibi görünüyor..
    Hem A6 işlmecilere Hemde A7 İşlemcilere göre uyarlanacak olan güzel bir tweak..
    Şuan beta mı çıkacak yoksa direk mi çıkacak belli değil beklemedeyim.. :)

Görüntüler Aşağıda ki gibi :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

bu hangi tweak

• quote:

Orijinalden alıntı: OzaNazY

Airblue ile ilgili bir tweak var mı acep

nasıl yanı zaten air blue su an ips 7 de calısıyor 5s e yukledım ben
  • quote:

Valla hocam Şunu Diyebilirim şuanlık siyah klavye olarak en fazla ColorKeyboard 'dan değişiklik yapabilirsin :)
    Ama o Tweak ise iOS 7 İle Uyumlu Değil Malesef :/

Bloard var bende çalışıyor ip5
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

quote:

Valla hocam Şunu Diyebilirim şuanlık siyah klavye olarak en fazla ColorKeyboard 'dan değişiklik yapabilirsin :)

Bloard Bende de Çalışıyor iPhone 5 Ama Gri olarak Çıkıyor Siyah Klavye Lazım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

quote:

Bloard Bende de Çalışıyor iPhone 5 Ama Gri olarak Çıkıyor Siyah Klavye Lazım :)

Üstadım bite SMS eskiye göre çok eksikleri var sanki sende farkettin mı yoksa beta diye mı böyle

Mesela bazı kişilerden gelen mesajı basili tutunca sessiz oluyordu

Üstte 1 işaretine basınca mesaj gözüküyordu

• Ayarlar-genel-erişebilirlik-kontrastı artır-açık
    Klavyeniz siyah
  • Eksiklikleri illa ki olacak iOS 7'ye Göre uyarlanıyor Birde şuan Kullandığımız beta versiyonu..:)
    Bende BiteSMS Kurulu Değil Ama Bunu Tweak'larla da Yapabiliyorduk Ben Öyle Hatırlıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Ayarlar-genel-erişebilirlik-kontrastı artır-açık
    Klavyeniz siyah

Yani O yöntemde var ama bu sefer Controlcenter'da Matlaşıyor sanırım :)
  • Valla hocam o Tweak hakkında sadece resimler ve geliştircinin twitter adresi var ama bir çok kişi onu takip ediyor :)
    güzel birşeyler ortaya çıkacak ama bekliyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 5 Ocak 2014; 20:20:08 >
  • İyi günler, ben control merkezi için CCtoggles'i kurmuştum. Parallax efektlerini kapatmıştım telefon hızlanmıştı. CCtoglesi bir ara sildim. Tekrar yükkedim sonrasında ne yaptıysam parallax ı kapatamıyorum işlemiyor. Hiddensettingse kadar denedim. Kafayı yicem. İphone 4s ios 7.1 beta 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: OzaNazY

Airblue ile ilgili bir tweak var mı acep

nasıl yanı zaten air blue su an ips 7 de calısıyor 5s e yukledım ben

Satın mı aldınız acaba? Şu an yükleme yerinde Purchase yazıyor.
  • tek birsey istiyorum kisisel erisim noktasi acik ve cihazima baglanti oldugunda kisisel erisim noktasi 1 baglanti diye mavi bir ekran beliriyor status barin altinda o mavi ekrana elim degincede ayarlar kisisel erisim noktasi aciliyor bunu kaybetmek icin tweak yokmu Allah askina bilen soylesin
  • Samsung serisi telefonlar kullandım ve kullanmamın tek nedeni Klavyeleriydi. ARtık hepimiz biliyoruz parmağını klavyeden kaldırmadan kaydırara çok seri bi şekilde yazılabiliyor. Böyle bir tweak var mı? Gören duyan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

tek birsey istiyorum kisisel erisim noktasi acik ve cihazima baglanti oldugunda kisisel erisim noktasi 1 baglanti diye mavi bir ekran beliriyor status barin altinda o mavi ekrana elim degincede ayarlar kisisel erisim noktasi aciliyor bunu kaybetmek icin tweak yokmu Allah askina bilen soylesin

TetherStatus İstediğin tweak ama ios7 uyumlu mu bilmiyorum.
  • Winterboard iPad'de çalışıyor mu?

Hangi temayı yüklediysem hiçbiri olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "MiniPlayer 3.0"'dan Görüntüler Sanırım bu Gün İçerisinde yada Yarın Bir Güncelleme gelecektir diye ümit ediyorum :)
    Dark Theme - Light Theme Olmak üzere İki yeni Görsel Paylaştılar Şimdi :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 5 Ocak 2014; 20:54:11 >

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.