Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Powerx*

Arkadaşlar merhaba.

iPhone 4 de FaceTime ile görüşme yapabilmek için Wifi yi zorunlu tutuyor. Bunu bir tweak ile halledebilir miyiz ?

3Gvenice denedim iOS7 de fakat tüm programlar ekrandan gitti ve sonuçta olumsuz. FaceTime ı aktif edebileceğim iOS7 uyumlu bir tweak bilen var mı.

3G Unrestrictor 5

Kaynak : repo.hackyouriphone.org

Kaynak : repo.insanelyi.com
  • Evet onu görmüştüm hocam ama daha çok 3G de dosya indirme sınırlamasını kaldırıyor diye biliyorum. Açıklamalar o yonden yana idi.

Eğer dediğiniz gibi iPhone 4 de 3g li görüşme yapıyor ise yükleyeceğim
  • Selam gençler swf açabileceğimiz bir tweak var mı?
  • @Fenix66 kardeşim ''BiolockDown'' adlı uygulamayıda paylaşabilir misin? Bioprotect hatalara yol açıyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇalKekeÇal

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Temanın ismi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

quote:

Temanın ismi nedir ?

iOS 10 xarold reposunda mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Evet onu görmüştüm hocam ama daha çok 3G de dosya indirme sınırlamasını kaldırıyor diye biliyorum. Açıklamalar o yonden yana idi.

Eğer dediğiniz gibi iPhone 4 de 3g li görüşme yapıyor ise yükleyeceğim
    quote:

Orijinalden alinti: Powerx*

Evet onu görmüstüm hocam ama daha çok 3G de dosya indirme sinirlamasini kaldiriyor diye biliyorum. Açiklamalar o yonden yana idi.

Eger dediginiz gibi iPhone 4 de 3g li görüsme yapiyor ise yükleyecegim

Özellikler'de desteklendigi söyleniyor :

http://i.hizliresim.com/KnP89R.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 5 Ocak 2014; 15:36:04 >

• Hava durumu bildirim ekranını ios 6 daki gibi yapmak mümkün mü ? 7 de ki çok kötü. Birde sms ekranında kişilerin resimlerini koyabildiğimiz bi tweak vardı 42 sayfa içersinde bulamadım. adı neydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 5 Ocak 2014; 15:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGlaDx

Arkadaslar bende tuhaf bir durum olustu kablosuz interneti kullanabiliyirum fakat 3g ya da edge baglantiya gectigim zaman interneti kullanamiyorum. Telefonum ip5 jb yapmadan once bir sikinti yoktu. Durum cubugunda 3g isareti oldugu ve hucresel veri acik oldugu halde safari de ve baglanti gerektiren diger programlarda internet baglantisi yok diyor. Nasil cozebilirim bu sorunu?

Aynı sorun bende de vardı hücresel ağ ayarları ortadan kayboldu 3 g var ama int yok ben restore yaptım hangi tweakk sebep oluyor bilmiyorum
  • Bitesms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre7107 -- 5 Ocak 2014; 16:15:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alinti: ÇalKekeÇal

Hocam bu temanin adini ve repo'sunu söylermisin?Çok begendimde

Edit:Xarold reposunu ekledimde göremedim böyle bi?ey?

@Fenix66 Seni bilirsin hocam.

Not:Buldum hocam,O kadar da bosuna rahatsiz ettim kusura bakmayin.Ama hazir gelmisken bi tweak vardi,yanlis yazdigimiz zaman yazilan yere buyutecle gidiyoruz hani,iste onu klawye uzerinden parmagimizi suruyerek yapan teweak'in adi neydi?Yada biliyormusumuz?Simdiden saolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 5 Ocak 2014; 16:42:20 >

• Winterboard nerden kurabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

quote:

Arkadaslar bende tuhaf bir durum olustu kablosuz interneti kullanabiliyirum fakat 3g ya da edge baglantiya gectigim zaman interneti kullanamiyorum. Telefonum ip5 jb yapmadan once bir sikinti yoktu. Durum cubugunda 3g isareti oldugu ve hucresel veri acik oldugu halde safari de ve baglanti gerektiren diger programlarda internet baglantisi yok diyor. Nasil cozebilirim bu sorunu?

Aynı sorun bende de vardı hücresel ağ ayarları ortadan kayboldu 3 g var ama int yok ben restore yaptım hangi tweakk sebep oluyor bilmiyorum

Banada oldu bu olay ifile yardımıyla operator ismini değiştirdikten sonra ağ ayarları gitti zepplin varsa kaldırın tamamen belki düzelir

• beklediğim bir tweakti ama acılırken ufak bi titreme yapıyor o yüzden güncellenmesi gerek.
  • quote:

Ayarlardan sifirlaya gel ordan ag ayarlarini sifirla. Ben ifile ile operator yazisiyla oynarken bozulmustu
  • Tamamdir kardeşim deneyeceğim , sağ ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: beostar

Airblue Sharing ios 7.x için güncellenmiş bekleyenlere duyurulur.

Etkinleştirme hatası veriyor bir dosya gönderirken.
  • arkadaş telefonu pc ye bağladığımda usb bellek gibi gösterecek daha doğrusu itunes kullanmadan dosya aktarımı yapabileceğim bir tweak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abu34

quote:

Orijinalden alıntı: beostar

Airblue Sharing ios 7.x için güncellenmiş bekleyenlere duyurulur.

Etkinleştirme hatası veriyor bir dosya gönderirken.

eskiden satin almistim airblue yi ve 1 hakkimi eski iphone 5 e bir hakkimi ipade kullanmistim diger 3 hakkimi da forumdan baska arkadaslara satmistim
    su an eski iphone 5 imi satip 5s almistim ipad halen ios 6 da ve air blur kurulu benim hakkim dolmus olmasina ragmen satin alinanlar kisminda. gorunuyordu yukledim bende de ayni hatayi veriyordu hem ipadi hemde ip5s i kapat ac yaptim ve tekrar denedim eslestirme istedi ve sorunsuz dosya transferi gerceklesti haber veren arkadasa tesekkur ediyorum

ayrica videopane satin alicam ortak olmak isteyen varsa satin alip paypal dan ode karsiligi paylasabilirim saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: mss3561

arkadaş telefonu pc ye bağladığımda usb bellek gibi gösterecek daha doğrusu itunes kullanmadan dosya aktarımı yapabileceğim bir tweak var mı?

var adi pwntunes ama benim satin alinmislarimda var tweak ama sanirim ios7 de henuz calismiyor iyi aklima getirdin dur bakayim ona ios7 ye uyarlanmismi :-)))
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.