Şimdi Ara

BEYLER BU NEDİR? (AŞK MI HAYRANLIK MI YOKSA BAŞKA BİR ŞEY Mİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler üniversitede bir edebiyat hocam vardı bu sene dersimize girmiyor. Neyse geçen sene ilk dersimize geldiğinden beri etkilemişti beni. Giderek daha çok onu düşünmeye başladım. Bizim üniversiteden bir grup Torontoya summer school'a gittik şu bahsettiğim hocada bizimle beraberdi. İşte orda beraber gezerdik, alışverişe giderdik falan. Yani beraber bol vakit geçirtik, bendeki duygular (artık hayranlık mı desem ya ne) tavan yaptı. Öyle bi iç hale geldim ki arkadaşlarımla falan takılırken hiç zevk almıyordum Toronto gibi şehirden. Aklım hep bir şeyler yapıpta hocamla bir yerlere gitmekteydi. Yaz bittin döndük Koloradodan, artık söz ettiğim hoca dersimize girmiyor. Ama ben onu öyle o kadar çok özlüyorum ki anlatamam. Uykularıma falan giriyor. O derecede. Derslerime bile zar zor konsantre oluyorum. İntertte konuşuyoruz arada. İnternette bana bir şeyler yazınca bile kendimi çok mutlu hissediyorum. Her şey bir kenara kalsın, hocamı idealleştirmeye başladığımı fark ettim. Giyim tarzından konuşma tarzına kadar her şeyini dünyanın en iyisi olarak görüyorum. Mesele onun gibi giyinmeyen kişiler garip ve itici geliyorlar bana. Eskiden Kia arabalarını hiç sevmezdim ama hocam Kia Rio aldıktan sonra en sevdiğim arabaya dönüştü (saçma sesleniyor biliyorum ama öyle).
    Evet beyler nedir sizce bu?

Hocanın bu durumdan haberi var.

Not: Okuyun beyler zebani hikayesi falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu_sitenin_üyesi -- 13 Aralık 2013; 20:09:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Manchester United

• up. aşağı gitmesin

Manchester United
  • Hatta şöyle ilginç bir durumu belirteyim. Bayramlarda akrabalar falan güzel tebrik mesajları yazıyorlar. Onlara verecek aynı güzellikte cevaplar bulamıyorum. Ya direk bayramınız kutlu olsun yazıyorum yada netden bir şeyler buluyorum. Ama hocama bayram'da tebrik mesajları yazarken öyle güzel cümleler geliyor ki aklıma ben bile şaşırıyorum

Manchester United
  • Sanırım aşık olmuşsun sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: evpandası

hocanın bundan haberi varsa tepkisi ne oldu ?

Tam bir tepki vermedi. Hatta hoşuna gittiğini sanıyorum. Bana çok hoş davranıyor. Diğer öğrencilere bakıldığında benimle daha samimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu_sitenin_üyesi -- 13 Aralık 2013; 20:21:21 >

Manchester United
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocanın tepkisi bekleniyor

Orijinalden alıntı: ard26tr

Hoca inşallah erkek değildir

Yazdıklarımı okuyunca hocanın erkek olma ihtimali geldiyse aklına sende sorun var demektir

Manchester United
  • quote:

Yazıyı okurken arkadaşla hocasını hayalimde canlandırıyordum,bu yorumu okudum gözümün önüne mavi ekran geldi yemin ediyorum.

Kızıl Saçlı Kızları Sevenler Klübü

CM PUNK | Straight Edge - Drug Free | Anime | #kızılsaçbiryaşambiçimidir | Hayley Williams | Red Alert Series | Autumn Reeser | HardCore Punk & FunkJazz | Rancid | Mor ve Ötesi | Digimon | Naruto | Hande Yener | Vega | Avrupa Yakası | Burhan Altıntop |

• quote:

Orijinalden alıntı: 2ndCitySavior

quote:

Yazıyı okurken arkadaşla hocasını hayalimde canlandırıyordum,bu yorumu okudum gözümün önüne mavi ekran geldi yemin ediyorum.

quote:

Çayı ekrana püskkürtüm la okuyunca, hocam, hocana aşık olmussun geçmiş ola :D

quote:

ne adamsınız ya

Manchester United
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu_sitenin_üyesi

Beyler üniversitede bir edebiyat hocam vardı bu sene dersimize girmiyor. Neyse geçen sene ilk dersimize geldiğinden beri etkilemişti beni. Giderek daha çok onu düşünmeye başladım. Bizim üniversiteden bir grup Torontoya summer school'a gittik şu bahsettiğim hocada bizimle beraberdi. İşte orda beraber gezerdik, alışverişe giderdik falan. Yani beraber bol vakit geçirtik, bendeki duygular (artık hayranlık mı desem ya ne) tavan yaptı. Öyle bi iç hale geldim ki arkadaşlarımla falan takılırken hiç zevk almıyordum Toronto gibi şehirden. Aklım hep bir şeyler yapıpta hocamla bir yerlere gitmekteydi. Yaz bittin döndük Koloradodan, artık söz ettiğim hoca dersimize girmiyor. Ama ben onu öyle o kadar çok özlüyorum ki anlatamam. Uykularıma falan giriyor. O derecede. Derslerime bile zar zor konsantre oluyorum. İntertte konuşuyoruz arada. İnternette bana bir şeyler yazınca bile kendimi çok mutlu hissediyorum. Her şey bir kenara kalsın, hocamı idealleştirmeye başladığımı fark ettim. Giyim tarzından konuşma tarzına kadar her şeyini dünyanın en iyisi olarak görüyorum. Mesele onun gibi giyinmeyen kişiler garip ve itici geliyorlar bana. Eskiden Kia arabalarını hiç sevmezdim ama hocam Kia Rio aldıktan sonra en sevdiğim arabaya dönüştü (saçma sesleniyor biliyorum ama öyle).
    Evet beyler nedir sizce bu?

Hocanın bu durumdan haberi var.

Not: Okuyun beyler zebani hikayesi falan değil

birazını okdum gerisi zaten çoğu kişide olan şeyler.hayranlıkla karışık hoşlanma.şöyle düşün sahnedesin ve herkes sana bakıyor yüzlerce kişimi sana aşık olur senmi yüzlerce kişiye yani sürekli karşınızda olması bilgisi mimikleri ve senin onu takip etmenden kaynaklanıyor.ee yorumlama bukadar

• quote:

Orijinalden alıntı: saksıfon

Mete sen misin ?

Manchester United
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.