Şimdi Ara

Windows 8.1 BAD_POOL_CALLER hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum format attım düzelmedi sorun ne olabilir? Genelde oyun sırasında veriyor veya oyun açıkken ALT+TAB yaptıkdan sonra veriyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: Adrealist

Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum format attım düzelmedi sorun ne olabilir? Genelde oyun sırasında veriyor veya oyun açıkken ALT+TAB yaptıkdan sonra veriyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Format atmayı cd den mi? yoksa bacup olarak mı? yaptınız eğer cd ile atıyorsanız c: sürücünüzü yavaş şekilde formatlayın ve d: sürücünüzde ne var ne yok virüs taramasından geçirmelisiniz haaa hatırlatayım win8 kullanıyorsunuz zannedersem win8 den win7 geçmenizi tafsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Orijinalden alıntı: Adrealist

Format atmayı cd den mi? yoksa bacup olarak mı? yaptınız eğer cd ile atıyorsanız c: sürücünüzü yavaş şekilde formatlayın ve d: sürücünüzde ne var ne yok virüs taramasından geçirmelisiniz haaa hatırlatayım win8 kullanıyorsunuz zannedersem win8 den win7 geçmenizi tafsiye ederim...

yavaş şekilde derken ? anlayamadımda. Evet win8.1 kullanıyorum mecburiyetten win7ed böyle hata vermiyor sanırsam bunda ç.ok sık veremeye başladı. win8de performans artışı var win7 de oyunu oynıyamıyorum o yüzden biraz mecburiyetten geçtim.

• ne zaman modern warfare 3 yüklesem pcye reset atsam aynı hatayı alıyorum.
    bad_pool_caller
    12 yıl önce açıldı
    recover my files 4.0.2 serial
    17 yıl önce açıldı
    windows 8.1 0x80070522 hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.