abiler ben şimdi dun akşam harpy partisindeydim eslantta sonra notice geçmeye başladı fire drake le ilgili sonra da dc yedik hep beraber ben şimdi lvl 50 yım nolcak bana
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bysametxxx
abiler ben şimdi dun akşam harpy partisindeydim eslantta sonra notice geçmeye başladı fire drake le ilgili sonra da dc yedik hep beraber ben şimdi lvl 50 yım nolcak bana
oyuna o char ile girince dc olcan tekrar girdiginde kendi köyunde olcaksın
quote:
Orijinalden alıntı: _NetKing_
evet test serverinde ilk eslanta gitmiştim japkodan biliyorum orda solo kesebilecegin ve cok exp alabilecegin canavarlar vardır bastım buf u ac yi tum scrolları kesmeye başladım bi yerde lag geldi yattım aman dedim neyse kasarım yine %4 dum lvl düşcek ama olsun dedim bi bastım ok a eslanttan attı beni alla alla neden boyle oldu dedim tekrar girmeye calıştım lvl iniz 60 degil giremezsiniz gibi bir yazı cıktı lafın ozu eslant +60 cok da iyi oldu diycem ama 55 lvl priestimi orda 60 yapmayı düşünüyordum hayal oldu 57 den sonra 1500 buf da acılcaktı cabuk kasacaksım neyse olsun baska yerde kasarız hele bi oyunu kurupda gireyim de
Alıntıları Göster
bencede güzel olmuş çünkü +60 larla -60 lar arasnda bi fark olsun dimi drake dede bu farkı koymuşlar tebrik ederiz
quote:
Orijinalden alıntı: zZFatihSultanZz
bencede güzel olmuş çünkü +60 larla -60 lar arasnda bi fark olsun dimi drake dede bu farkı koymuşlar tebrik ederiz
Alıntıları Göster
holey ezig czsi!!!!!!!!! :D lv 62 çarım hack yediğinden beri(yani 1-2 yıldan beri) ilk defa czde kescem yuppie:D ben czden çıkmam lv 48 zaten
harikabişi bu!
quote:
Orijinalden alıntı: Sarsie
holey ezig czsi!!!!!!!!! :D lv 62 çarım hack yediğinden beri(yani 1-2 yıldan beri) ilk defa czde kescem yuppie:D ben czden çıkmam lv 48 zaten
harikabişi bu!
Alıntıları Göster
bence çok kötü cz de ezik kesecekdik ne güzel :( of şimdi herkes taş gibi olcak
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
Alıntıları Göster
bakalım nasıl olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
Alıntıları Göster
OYNAYANLAR KONUSUYO Bİ RESİM KOYUN DA GÖRELİM NE NEKADAR DOGRU
quote:
Orijinalden alıntı: ALoNeMaN_
bakalım nasıl olacak
Alıntıları Göster
oyunun içine ettiler yaw bir patch çıkardılar indir indirebilirsen dün geceden beri uğraşıyom bide değişmiş herşey güzel olan tek şey yeni Questler bana linki verin bende indirip oynayım artık yaw
quote:
Orijinalden alıntı: ALoNeMaN_
bakalım nasıl olacak
Alıntıları Göster
Bence harika olmuş pls kelimesi acaip baymaya başlamıştı
quote:
Orijinalden alıntı: YuruyenConi
Bence harika olmuş pls kelimesi acaip baymaya başlamıştı
Alıntıları Göster
Beyler bi ss koyun eğer söylenenler doğruysa yalan olduk -60 lar ayvayı yedi
quote:
Orijinalden alıntı: stormshadow
EVET COK İYİ OLMUS BENDE ESLANTTA AYAGIMIN ALTINDA DOLASAN PLSSSS AGACILARA UYZU OLUYORDUM RAHAT RAHAT KASARIZ ARTIK SULUKLER OLMAYACAK BASIMIZDA...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: stormshadow
EVET COK İYİ OLMUS BENDE ESLANTTA AYAGIMIN ALTINDA DOLASAN PLSSSS AGACILARA UYZU OLUYORDUM RAHAT RAHAT KASARIZ ARTIK SULUKLER OLMAYACAK BASIMIZDA...
Ne alaka yaf sülük falan sen onlarla muhattap olmak istemiosan pm kapa nie hakaret edion
drake test serverene gırıp baksaydınız unıqlerı artık satıcılar satıyo esland sınırı lvl 60 bi de drakede citin görevi shell gorevi filanda var
quote:
Orijinalden alıntı: Y2kmtt
drake test serverene gırıp baksaydınız unıqlerı artık satıcılar satıyo esland sınırı lvl 60 bi de drakede citin görevi shell gorevi filanda var
arkadaşlar test serverında eslannt tabi +60 olur çünkü herkes 60 tan başlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Y2kmtt
bu neyaw boyle olmaz ama ya daha maneste lvl ım 55 nasıl 60 olupta eslant a gıdıcem adamlar clandan atarlar % 100 off yaw boyle olmaz amabı bakımada ıı oldu gecen seref... biri geldı uruk tron cektı oldum
quote:
Orijinalden alıntı: x_jackal_x
bu neyaw boyle olmaz ama ya daha maneste lvl ım 55 nasıl 60 olupta eslant a gıdıcem adamlar clandan atarlar % 100 off yaw boyle olmaz amabı bakımada ıı oldu gecen seref... biri geldı uruk tron cektı oldum
Alıntıları Göster
slm,charı satıyorum,bırakıyorum oyunu aha doğrusu....bırakırken charımı da satıyorum
char ismi:DeSPaRaDoS017 LWL:61(%5 VE 50 görevi ve lich görevi yapılmadı)(master açık) SERVER:beramus class:rogue archer itemler:+6 ib,+6 çhitin set,+7 takılar,ve banka full item şehir:balıkesir/havran(başka şehirden de olabilir,herkese kapım açık,tel numaram 05352247059,msn adresim:cilgin-democu@hotmail.com)
quote:
Orijinalden alıntı: DeSPaRaDoS007
slm,charı satıyorum,bırakıyorum oyunu aha doğrusu....bırakırken charımı da satıyorum
char ismi:DeSPaRaDoS017 LWL:61(%5 VE 50 görevi ve lich görevi yapılmadı)(master açık) SERVER:beramus class:rogue archer itemler:+6 ib,+6 çhitin set,+7 takılar,ve banka full item şehir:balıkesir/havran(başka şehirden de olabilir,herkese kapım açık,tel numaram 05352247059,msn adresim:cilgin-democu@hotmail.com)
Alıntıları Göster
eslant +60 oldu ordaki hayvanlarda güçlüdür şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Night Eagle
eslant +60 oldu ordaki hayvanlarda güçlüdür şimdi
Alıntıları Göster
gece zaten adam azdı şimdi hiç olmayacak aslında iyi olmamış çünkü düşük levelli arkadaşlarada ihtiyacımız var exp. meselesi
quote:
Orijinalden alıntı: B J K
gece zaten adam azdı şimdi hiç olmayacak aslında iyi olmamış çünkü düşük levelli arkadaşlarada ihtiyacımız var exp. meselesi
Alıntıları Göster
Daha iyi... Üstüne +1 chitinleri eline pole axe'yi alan "aga"lar gelemez...
Bizde rahat rahat takılırız...
quote:
Orijinalden alıntı: The_Playboy
Daha iyi... Üstüne +1 chitinleri eline pole axe'yi alan "aga"lar gelemez...
Bizde rahat rahat takılırız...
Alıntıları Göster
zaten 60 altlarının kesebileceği bişey yok
quote:
Orijinalden alıntı: thevillain
Alıntıları Göster
çok güzel oldu walla bu iş..41 lvl'li ezik mageler bizi falconlara,dark stone lara yatırıolardı rahatladk artık
quote:
Orijinalden alıntı: thevillain
Alıntıları Göster
BU ÇOK KÖTÜ OLMUŞ AMA
BİRİSİ ORADAN 60 ALTININ KESEBİLECEĞİ BİŞE YOK DİYO BEN 53 LWL İM DTS ASH HARPY TROLL TROLL WARIOR GOLEM Bİ HEALLER LA KESİYOM ÇOK RAHAT POT KULLANMADAN