Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (922. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (3 Mobil) - 25 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.657.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 920921922923924
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reckless46

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım . İlk defa kernel yükledim Dorimanx 4.9 rom yükler gibi flashladım reboot dedim ve telefon siyah ekranda kaldı . Ekranda (880) Fastboot mode started
    (330) udc_start ()
    Yazıyor öylece kaldı ne yapabilirim ?

Yardım edecek kimse yok mu telefon öylece kaldı hiç bir şey yapamıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Telefonu istanbul bilişimden 6 haziranda aldım, garantisinin nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim, garanti belgesinde türkçe birşey yok

Istanbul Bilisim garantisini kendisi veriyor. Istanbuldan aldiysaniz garantisi sirinevler airport avmnin icinde bulabilirsiniz.
    Arizaniz ne bilmiyorum ama Ucret isterlerse pazarligi iyi yapin 650lik paneli 500e yaptirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Telefonu istanbul bilişimden 6 haziranda aldım, garantisinin nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim, garanti belgesinde türkçe birşey yok

Istanbul Bilisim garantisini kendisi veriyor. Istanbuldan aldiysaniz garantisi sirinevler airport avmnin icinde bulabilirsiniz.
    Arizaniz ne bilmiyorum ama Ucret isterlerse pazarligi iyi yapin 650lik paneli 500e yaptirdim

Cihaz 2 günlük, sadece sordum. YUan ithalat mı oluyor bu durumda yoksa türkiye garantilimi. Evet airportdaki istanbul bilişimden elden aldım

• quote:

quote:

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım . İlk defa kernel yükledim Dorimanx 4.9 rom yükler gibi flashladım reboot dedim ve telefon siyah ekranda kaldı . Ekranda (880) Fastboot mode started
    (330) udc_start ()

Kerneli yanlis indirmis olabilirsiniz D802 olanini yani bunuhttp://dorimanx.shine.sk/LG/D802/Kernel-Dorimanx-V4.9-KK-[01-04]-[01-06]-LG-D802-PWR-CORE.zip
    indirmeniz gerekiyordu. Eminsiniz degil mi bunu indirdiginize

• quote:

quote:

quote:

Cihaz 2 günlük, sadece sordum. YUan ithalat mı oluyor bu durumda yoksa türkiye garantilimi. Evet airportdaki istanbul bilişimden elden aldım

Istanbul bilisim turkiye garantisi vermez. Ithalat satis yapar o firma.

• quote:

quote:

quote:

(330) udc_start ()

Kerneli yanlis indirmis olabilirsiniz D802 olanini yani bunuhttp://dorimanx.shine.sk/LG/D802/Kernel-Dorimanx-V4.9-KK-[01-04]-[01-06]-LG-D802-PWR-CORE.zip
    indirmeniz gerekiyordu. Eminsiniz degil mi bunu indirdiginize

Hocam linkte sorun var yeni link verebilir misiniz . Hallettim bu arada zar zor Recovery'e girip romu tekrar flashladım .

• Reckless46 kullanıcısına yanıt
    http://dorimanx.shine.sk/LG/
    Burdan d802 olmak sartiyla istediginizi indirebilirsiniz. 4.9u oneriliyor genellikle

• Reckless46 kullanıcısına yanıt
    kardeşim aynı sorunu ben yaşadım kerneli yanlış yukledim d800 olanı flashladım o oldu kurtardım d802 olanı flashlıcan biraz uğraştırıyo ama cwm ekranına power ses kısma tuşuna basılı olarak gir cwm ekranı gelince otg veyahut cihazda rom mevcutsa full wipe yapıp romu tekrar flash la sonrasında dogru kerneli yukle korkutucu durum ama ben boyle düzelttim recovery moda girmek için uğraş power + ses kısma basılı tut sonra sında ses açma + kısma dene yada power+ ses kısma ile devam et recovery ekranı açılacaktır heycan yapma yada tot ile flashlayabilirsin cihazı download mode girerek giriyo merak etme biraz uğraştırıyo ama :D
  • G2 için 4.2 orjinal romu neredne bulabilirim yüklemesi sanırım her androidde olduğu gibi cwm'den.
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    500 liraya millet telefon aliyor, bizim dokunmatik 500 lira mi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

Arkadaşlar konu ici arama calışmıyor. Burda önceden htc nin müzik playeri gibi birşey paylaşılmıştı.

Özellikle kulaklık müzik kaliteisini arttırmak icin tavsiye edeceginiz mod varmıdır ?

Edit ayrica bu dorimanx kernel 4.9 en uzun batarya performansini almak icin profilden xtreme battery sececgiz degilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 8 Haziran 2014; 1:55:21 >
  • Arkadaslar lg g2 4.4.2 root dosyasiii eliniz de var mi ... internette tek bi link buldumm cok arastirdim amaa o da 404 veriyoo..:((upload sansi olan var mi :((

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktpky

Arkadaslar lg g2 4.4.2 root dosyasiii eliniz de var mi ... internette tek bi link buldumm cok arastirdim amaa o da 404 veriyoo..:((upload sansi olan var mi :((

Xda sayfasinda ve linkte sorun yok.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48709232&postcount=869

http://downloads.codefi.re/d/zPoN4lXxSSEKZek01OyIfg/1402180957/autoprime/LG/ioroot/ioroot25r1.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

650 lirada ben 500e aldim :)

• Hocam maşallahın var

Teknik konu, ana konu, mod konusu son birkaç gündür sana çalışmış, üzerine de konular falan açmışsın

Kasma bu kadar, her şeyi 1 2 güne sığdıramazsın, deneye yanıla tecrübe ederek öğren ve de konuların ilk sayfalarını oku bence

• crzy_lover kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Hocam maşallahın var

Teknik konu, ana konu, mod konusu son birkaç gündür sana çalışmış, üzerine de konular falan açmışsın

Kasma bu kadar, her şeyi 1 2 güne sığdıramazsın, deneye yanıla tecrübe ederek öğren ve de konuların ilk sayfalarını oku bence

Dogru soyluyorsun ne diyim

Ama galaxy acede discoveryde hersey daha kolaydi. Burda cok fazla yabancinterim var. Daha telefon yan ithalat mi turkiye garantili mi onu bile ogrenemedim ( yakindir konu acicam).

Gmd ogrenirken boyle degildim. Neyse kusura bakilmasin, hizlica ogrenmeye calisiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Hocam maşallahın var

Dogru soyluyorsun ne diyim

Ama galaxy acede discoveryde hersey daha kolaydi. Burda cok fazla yabancinterim var. Daha telefon yan ithalat mi turkiye garantili mi onu bile ogrenemedim ( yakindir konu acicam).

Gmd ogrenirken boyle degildim. Neyse kusura bakilmasin, hizlica ogrenmeye calisiyoruz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar teknik olarak siyah renk mi daha iyi kendini gösteriyor beyaz renk mi :)

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Ist bilisimde 2 cesit g2 var bi distribitor bide kendi paralel italat urunleri var fiyatlari farkli

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Ist bilisimde 2 cesit g2 var bi distribitor bide kendi paralel italat urunleri var fiyatlari farkli
    Open 20D yükledim ama bu recovery download mod a recovery e falan almak için girilen tuş kombinasyonu mu değişti giremiyoru da. Böyle bir şey okumuştum sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 8 Haziran 2014; 13:39:34 >
  • 
Sayfa: önceki 920921922923924
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.