Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.653.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

Arkadaşlar g3 port rom un gelmesi yakındır. Cloudyfa resim eklemiş.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661866&page=252 (Sayfanın en sonunda)

Edit:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53160740#post53160740

Bu güzelmiş hafta sonu geldi rom borsası yükselir zaten
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661866&page=252 (Sayfanın en sonunda)

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

ne zaman gelecek miş haberiniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

ne zaman gelecek miş haberiniz var mı ?

Olay budur hacilar :-)

• sergenrvx S kullanıcısına yanıt
    @sergenrvx

Hocam verdiğim linkteki en son tarihli nightly buildi kurabilirsiniz. Cm 11 bu bunu kuracaksınız. Kameranın gelmemesi ilginç hiç yaşamadım klasik aosp kamera geliyor kurduğunuzda.

• kadiraybar kullanıcısına yanıt
    @kadiraybar
    Hocam yapan adamlara bağlı tabi ama dediklerine göre 2-3 güne aşağı yukarı stabil bir sürüm çıkarırlar.

• kadiraybar kullanıcısına yanıt
    Belirli bir zaman yok ama ..

quote:

We've fixed so many things and now we both use it as daily driver (ofc there're still bugs). The progress is damn insanse I think it will reach the beta stage soon, guys

Bi sürü sorunu hallettik.. Şu anda 2 mizde (rom'u 2 kişi yapıyor) günlük olarak kullanıyoruz ama hala hatalar var demiş.. Sanırım yakında beta durumuna gelir.. demiş

Ayrıca cloudy pro 2 ye bir daha güncelleme yapmayı düşünmediğini de yazmış.. (isabet olmuş .. kullandığım tüm versiyonları zaman zaman reset atıyordu)

Ki bu artık sadece G3 rom'una adapte olduğunun belirtisi olsa gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Rooted yazısını kaldırmak çok kolaydır.Hiç olmazsa stock roma geçersiniz sıkıntı olmaz yani.Ayrıca Lg G2'de sayaç olmadığı için root yapıldığı anlaşılmıyor.Cihazınızı güle güle kullanın

Sağoln hocam

root yaptım, titanium backup uygulamalarımı restore ettim tekrar unroot yapıcam. Supersudan rootu kaldır desem olmaz mı?

Discoveryde oluyodu

Teknik Konu 1.sayfada benim 2.mesajimda KitKat ile ortaya çıkan bir özellik ile unroot nasıl yapılır anlattım.

• cellman406 C kullanıcısına yanıt
    cok saolun hocam .bende anlamadım o kamera olayına mantıklı bi açıklamada bulamadım

klasik gapps'ları yükleyeceğim demi hepsinde olan
  • cellman406 C kullanıcısına yanıt
    hocam yine aynısı oldu google kamera geliyo kendi kamerası gelmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergenrvx

gapps ları yüklemeden denedim şimdi kendi kamerası geldi suan normal.gappsları nası yüklemeliyim ki acaba
  • Bugün root yapmıştım, sonra supersudan rootu kaldır dedim, yeniden başlattım supersu gitmişti. Root checker ile kontrol ettim root gözükmüyordu fakat şimdi tekrar root atmaya çalışıyorum.

Söylenen herşeyi doğru yaptığıma emminim ama apply update from ADP dediğimde ;

Now send the package you want to apply to the device with 'adb sideload <filename>...

olarka kalıyor ilerlemiyor
  • Bende g3un sistem dosyaları üzerinde çalışıyorum amatör olarak ama bu sefer çok kolay olmayacak gibi en basitinden üzerindeki tema yenilenmiş bu yüzden bizim optimus arayüzüne entegre olamıyor.lg klavye mükemmel derecede işler çıkarıyor helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 yazılımı çok güzel duruyor. Umarım yakın zamanda çıkar da kullanırız.

• quote:

quote:

gapps ları yüklemeden denedim şimdi kendi kamerası geldi suan normal.gappsları nası yüklemeliyim ki acaba

tamamdır çözuldu.standart değil minimal gapps ı yükleyince normal kamera kullanımda
  • Stweaks ayarlarinizi paylasabilir misiniz? Extra performance da kullaniyorum ama cok sarj yiyor gibi geldi bana

• Telefonumu rootsuz kullanıyorum avrupa 20D, ingiltere 20D, almanya 20D romlarından hangisini yüklememi tavsiye edersiniz

• Pardus'a geçmeyi düşünüyordum bakalım G3 port çok gecikmezse onu beklerim artık
  • sergenrvx S kullanıcısına yanıt
    Hallettiğinize sevindim hocam ben kamera çok kullanmadığım için hangi kamera var yok pek bilmiyordum :) ne varsa onu kullanıyordum yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Hallettiğinize sevindim hocam ben kamera çok kullanmadığım için hangi kamera var yok pek bilmiyordum :) ne varsa onu kullanıyordum yani :)

Saolasin hocam belki birine lazim olur diye nasil yukledigimi yazdim zaten bellimi olur :)

• 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.