Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve evet 2 gündür miui den sınra ekran görüntülerini paylaşma zamanı geldide çattı bile..

ekran görüntülerim :
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Cakma ios

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğeni görecelidir her zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

ve evet 2 gündür miui den sınra ekran görüntülerini paylaşma zamanı geldide çattı bile..

ekran görüntülerim :
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Aman Allahim mukkemel iste arkadaşlar MIUI budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

ve evet 2 gündür miui den sınra ekran görüntülerini paylaşma zamanı geldide çattı bile..

ekran görüntülerim :

Aman Allahim mukkemel iste arkadaşlar MIUI budur

Dün xda da geliştirici multilanguage li miui romu paylaştı saolsun.. ispanyolca , italyanca tamamen oluyor ama türkçe de sadece bazı google uygulamaları ve bazı yerleri türkçeleştirebilmiş.. yani system dili ingilizce olmadı..

öte yandan temalarla göze daha hoş geldiği kanısındayım

• 4.4.2 stock rom icin Ios 7 Status Bar var mi ?

• Arkadaslar su Hid3rs in quick setting panelini kullanmak istiyorum ama resim de goruldugu gibi oluyor. Biraz baktim base yukleyin demisler ama link falan bulamadim

http://dl-1.va.us.xda-developers.com/2/7/5/2/8/0/3/Screenshot_2014-05-19-21-20-10.jpg?key=OcUqSSw0MMmN_GeWpPLB0g&ts=1400773013

Konusu :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737009

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Begenmedim diyemem ama ozgun degil.

• Şu cloudy romlari ota yoluyla da guncelleyebilsek keske. Bunla ilgili bir calisma var mi?

• kurarken roma birşeyler oldu galiba phliz recorvi den yükledim reset at dedim ve Lg logosunda takılı kaldı. Geri recorviye nasıl girebilirim. Orjinal stock rom yüklemeden. Lütfen acil yardım
  • menmoli kullanıcısına yanıt
    3: Cihaz kapalıyken ses kısma ve Power tuşlarına aynı anda basın. LG logosu gelince Ses kısma ve Power tuşunu bırakıp tekrar basın. Gelen ekranda 3 defa Power tuşuna basın.

Teknik konudan alintidir.
  • Cloudy flex 2.2 linki verebilicek olan varmi bulamadim bir turlu 2.3 de benim tel cok sorun cikardi,

• charliee kullanıcısına yanıt
    hangı rom var?
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Flex 2.2 var hocam ilk mesajda ki base modu kurmak gerekiyormus
  • charliee kullanıcısına yanıt
    https://mega.co.nz/#!WkJhXC5A!yQ4UZyLwoIjG8-bXFLe5eKZ-CDsq-F2oPpJt-WLRIkw

bunu recoveryden flaslayın tamamdır.

baseband ı kurmadan romu mu kurdunuz
  • Miui de o navbara nasıl katlanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Miui de o navbara nasıl katlanıyorsunuz

Kendi içindeki minik navbara alışmak çok zor batarya süresi çok kötü onun dışında tek gereken türkçe dil paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Kendi içindeki minik navbara alışmak çok zor batarya süresi çok kötü onun dışında tek gereken türkçe dil paketi

Yok ben almayayım pardus+müthiş Nova temam bana yeter

Ulan 10 dakkadır cebelleşiyom niye ss ekleyemedim

http://hizliresim.com/VpQN8v

Burdan bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 22 Mayıs 2014; 23:32:51 >

• Icon Pack ne kullanıyorsun hocam, güzel gözüktü gözüme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Yok ben almayayım pardus+müthiş Nova temam bana yeter

Ulan 10 dakkadır cebelleşiyom niye ss ekleyemedim

http://hizliresim.com/VpQN8v

Burdan bakın

Cok hos gercekten hangi rom tam olarak ve iconlari nasil yapariz o sekilde

• 
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.