Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (839. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vengace

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hangisi daha güzel şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kahverengi olanı istiyordum hocam :) neyse sağlık olsun teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Kahverengi olanı istiyordum hocam :) neyse sağlık olsun teşekkürler.

Bulup geliyorum hemen

• Ben de cloudyflex 2.3 ile ekran görüntüsünü paylaşayım..Kendi kerneli ile hem akıcı hem de şarjı çok iyi..Bazı arkadaşların bahsettiği gibi cihazda ısınma olmuyor bende.memnunum
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Ben de cloudyflex 2.3 ile ekran görüntüsünü paylaşayım..Kendi kerneli ile hem akıcı hem de şarjı çok iyi..Bazı arkadaşların bahsettiği gibi cihazda ısınma olmuyor bende.memnunum

Hocam g3 temasini nerden buldunuz acaba

EDIT: hocam buldum xda da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 23 Mayıs 2014; 0:58:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Ben de cloudyflex 2.3 ile ekran görüntüsünü paylaşayım..Kendi kerneli ile hem akıcı hem de şarjı çok iyi..Bazı arkadaşların bahsettiği gibi cihazda ısınma olmuyor bende.memnunum

Hocam g3 temasini nerden buldunuz acaba

EDIT: hocam buldum xda da

Alıntıları Göster
    Herkese selamlar Android 4.4 çıktığından beri 4.4 tabanlı romların artmasını bekliyorum. Şimdi sizden öneri bekliyorum şarj süresi uzun kamerası kalitesi yüksek ramı fazla yemeyen bi rom kurmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Kahverengiyi bulamadım

Ama su 2 tane çıktı isterseniz onun tipinde

Diğerleri hep mavi tarzı ama ikinci iyidir sanırım

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam base band i kurdum tabi ki de ama bu hid3rs in flatui si icin ayri bitane daha kurmak gerekiyormus onu kurmamisim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Higgins

quote:

Kahverengiyi bulamadım

Ama su 2 tane çıktı isterseniz onun tipinde

Diğerleri hep mavi tarzı ama ikinci iyidir sanırım

Alıntıları Göster
    Pardus Tema çalışmaları başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 23 Mayıs 2014; 1:23:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

Alıntıları Göster
    Arkadaslar rayglobe da ikonlari degistirebiliyordum temayi degistirmeden flex de bunu yapamıyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Arkadaslar rayglobe da ikonlari degistirebiliyordum temayi degistirmeden flex de bunu yapamıyor muyuz?

Alıntıları Göster
    CloudyFlex 1.4 yada jellybean için ios status bar varmı arkadaşlar sanki bir ara paylaşıldı aradım ama bulamadım

Edit: Bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 23 Mayıs 2014; 3:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

CloudyFlex 1.4 yada jellybean için ios status bar varmı arkadaşlar sanki bir ara paylaşıldı aradım ama bulamadım

Edit: Bulundu

Alıntıları Göster
    Uzun bir ban süresinden sonra merhaba

G2 Tweakbox için türkçe yamayı yapımcısına göndermiştim.
    Yeni sürüme yeni özellikler eklediği için dil dosyasıda değişmiş.Bu yüzden yeni dil dosyasını gönderdi yapımcı P_Toti.
    Yeni dil dosyasında yaklaşık 146 satır çevrilmesi gereken yeni yerler var.Bitirince gönderirim artık yapımcıya.

G2 Xposed yapımcısı BlackDino'ya çevirdiğim dil dosyayı gönderdim ama hiç ses çıkmadı adamdan şu ana kadar.

• Pardus rom da tus gizleme ozelligi varmi flex de vardi bunda bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokutay -- 23 Mayıs 2014; 8:46:08 >
  • Hocam niye zahmet ettiniz bu kadar hiç gerek yoktu, ilginiz için çok sağolun teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

hocam çok güzel oluyor, tebrikler

• PendroZ kullanıcısına yanıt
    Cok guzel olacak gibi ellerinize saglik

• Optimusflex deneyen yok mu fikirleriniz nelerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

Optimusflex deneyen yok mu fikirleriniz nelerdir

Artık OTG kabloya gerek olmadan direk usb belleği bağlayabileceğiz. Ebay'den 10 gün önce almıştım bugün geldi. 32GB USB 3.0 55TLye aldım. Bence bu özelliklerde bu fiyata çok iyi. eXFat olarak biçimlendirdim, telefona takar takmaz sorunsuzca gördü. İlgilenenler için bağlantı aşağıda.

http://www.ebay.co.uk/itm/301009663274?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

• PendroZ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu altın rengi çok zengin gösteriyor :) ikonlarıda biraz daha luxury yapabilirseniz komple zengin olur gibi sanki,
  • Croesus kullanıcısına yanıt
    Bunun kingston microduo olanını epeyidir kullanıyorum. Çok memnunum, hızı da fena değil. Kingstonun 32 liği de aynı fiyat.
    Team'ın USB 3.0 olması, kingston'un ise 5 yıl garantili olması seçimde düşünülmesi gereken 2 nokta...
  • 
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.