Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (839. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü,
5 Mobil

Giriş
-
Kahverengi olanı istiyordum hocam :) neyse sağlık olsun teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: €KONOMI$T
Bulup geliyorum hemen
-
-
Herkese selamlar Android 4.4 çıktığından beri 4.4 tabanlı romların artmasını bekliyorum. Şimdi sizden öneri bekliyorum şarj süresi uzun kamerası kalitesi yüksek ramı fazla yemeyen bi rom kurmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: cellman406quote:
Orijinalden alıntı: petro24
Ben de cloudyflex 2.3 ile ekran görüntüsünü paylaşayım..Kendi kerneli ile hem akıcı hem de şarjı çok iyi..Bazı arkadaşların bahsettiği gibi cihazda ısınma olmuyor bende.memnunum
Hocam g3 temasini nerden buldunuz acaba
EDIT: hocam buldum xda da
Alıntıları Göster
-
-
Yok hocam base band i kurdum tabi ki de ama bu hid3rs in flatui si icin ayri bitane daha kurmak gerekiyormus onu kurmamisim -
Pardus Tema çalışmaları başladıquote:
Orijinalden alıntı: Alex Higginsquote:
Orijinalden alıntı: €KONOMI$T
Kahverengiyi bulamadım
Ama su 2 tane çıktı isterseniz onun tipinde
Diğerleri hep mavi tarzı ama ikinci iyidir sanırım
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 23 Mayıs 2014; 1:23:39 >
-
Arkadaslar rayglobe da ikonlari degistirebiliyordum temayi degistirmeden flex de bunu yapamıyor muyuz?quote:
Orijinalden alıntı: PendroZ
Pardus Tema çalışmaları başladı
Alıntıları Göster
-
CloudyFlex 1.4 yada jellybean için ios status bar varmı arkadaşlar sanki bir ara paylaşıldı aradım ama bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: charliee
Arkadaslar rayglobe da ikonlari degistirebiliyordum temayi degistirmeden flex de bunu yapamıyor muyuz?
Alıntıları Göster
Edit: Bulundu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 23 Mayıs 2014; 3:29:28 > -
Uzun bir ban süresinden sonra merhabaquote:
Orijinalden alıntı: xperius
CloudyFlex 1.4 yada jellybean için ios status bar varmı arkadaşlar sanki bir ara paylaşıldı aradım ama bulamadım
Edit: Bulundu
Alıntıları Göster
G2 Tweakbox için türkçe yamayı yapımcısına göndermiştim.
Yeni sürüme yeni özellikler eklediği için dil dosyasıda değişmiş.Bu yüzden yeni dil dosyasını gönderdi yapımcı P_Toti.
Yeni dil dosyasında yaklaşık 146 satır çevrilmesi gereken yeni yerler var.Bitirince gönderirim artık yapımcıya.
G2 Xposed yapımcısı BlackDino'ya çevirdiğim dil dosyayı gönderdim ama hiç ses çıkmadı adamdan şu ana kadar.
-
Pardus rom da tus gizleme ozelligi varmi flex de vardi bunda bulamadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokutay -- 23 Mayıs 2014; 8:46:08 >
Hocam niye zahmet ettiniz bu kadar hiç gerek yoktu, ilginiz için çok sağolun teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: PendroZ
Pardus Tema çalışmaları başladı
hocam çok güzel oluyor, tebrikler
-
Cok guzel olacak gibi ellerinize saglik
Optimusflex deneyen yok mu fikirleriniz nelerdir
quote:
Orijinalden alıntı: Blackcodetech
Optimusflex deneyen yok mu fikirleriniz nelerdir
Artık OTG kabloya gerek olmadan direk usb belleği bağlayabileceğiz. Ebay'den 10 gün önce almıştım bugün geldi. 32GB USB 3.0 55TLye aldım. Bence bu özelliklerde bu fiyata çok iyi. eXFat olarak biçimlendirdim, telefona takar takmaz sorunsuzca gördü. İlgilenenler için bağlantı aşağıda.
http://www.ebay.co.uk/itm/301009663274?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
-
Hocam bu altın rengi çok zengin gösteriyor :) ikonlarıda biraz daha luxury yapabilirseniz komple zengin olur gibi sanki, -
Bunun kingston microduo olanını epeyidir kullanıyorum. Çok memnunum, hızı da fena değil. Kingstonun 32 liği de aynı fiyat.
Team'ın USB 3.0 olması, kingston'un ise 5 yıl garantili olması seçimde düşünülmesi gereken 2 nokta...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X