Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (791. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.698.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: petro24

Hocam dediğin gibi varmış kamera modu.flex için 3.0.1 flaşladım mükemmel oldu
    Cloudyflex 2.2 için şeffaf hava durumu var mı acaba?

Petro hocam sizden de kamera linkini rica etsem olur mu? Teşekkürler herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • butkuci kullanıcısına yanıt
    http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12894

Burdan teline uygun olani indir kur recoveryden flashlayacan

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12894

Burdan teline uygun olani indir kur recoveryden flashlayacan
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974
    hangi rom kullanıyorsan ona göre indir.Mesela ben cloudyflex 2.2 kullanıyorum 3.0.1 olanı indirdim flaşladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 9 Mayıs 2014; 14:25:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: butkuci

quote:

Hocam dediğin gibi varmış kamera modu.flex için 3.0.1 flaşladım mükemmel oldu
    Cloudyflex 2.2 için şeffaf hava durumu var mı acaba?

Petro hocam sizden de kamera linkini rica etsem olur mu? Teşekkürler herkese.

Alıntıları Göster
    Pil konusunda harika bir program izledim dün..

Normalde pek tv izlemem de yemek yerken tesadüfen açık bir kanalda izlediğim programı bulup sizinde izlemenizi isterim..

Şaşırtıcı olansa programın Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü 'nde çekilmiş olması.. Yani şaşırdığım kısım, Mesut'un (dh yayın yönetmeni) GYTE 'ye gidip orayı bize tanıtacağına, kendini onlara tanıtmış olması.. Aylık 14 milyon tekil hit alan site?

Mesut'un paylaştığı videoyu izledim ama GYTE 'nin böyle bi yer olduğu aklımın ucundan geçmedi..

Pek sanmıyorum ama uzun ben sıkılırım diyenler için Telefon batarya konusu 7:40 'da

Direk link :http://www.youtube.com/watch?v=YsIy4sl9hpE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 9 Mayıs 2014; 14:36:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Yeni bir rom daha geldi arkadaşlar. Hayırlı olsun. (Upload aşamasında imiş)

CyanogenMod tabanlı bir rom.

İlgilenenler için link;

ROM] CyanoLight < V1.0 | 05/08 > / < Clean | Fast | Elegant | >

adam altı üstü 210 mb lık olan bir rom yükleyecek.. dünden beridir ha bire upload,ng yazıyor.. acaba diyorum internet hızı 100 kb olan bir yerden mi yüklüyor.. 24 saattir beklemedeyim :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

Hocam cloudy stock nasil bir alex degil midir ?
    Bir flex son sürüm bakim nasıl olmuş toparlanmışmı deneyeyim dedim 2.2 change logunda zaten xdabbeb's 3.1.0 Camera ekli yazıyor sizler neden yeniden modu flashlıyorsunuz çalışmıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

Bir flex son sürüm bakim nasıl olmuş toparlanmışmı deneyeyim dedim 2.2 change logunda zaten xdabbeb's 3.1.0 Camera ekli yazıyor sizler neden yeniden modu flashlıyorsunuz çalışmıyormu

Kameranın üzerinde. Cloudynin extra. Oynadığını düşünüyor arkadaşlar :)

• PendroZ kullanıcısına yanıt
    Acura nın dediğine göre cloudy camera modu eklerken kurcalamış :) ondan orjinal mod flashlayınca daha keskin resimler elde ediliyormuş ki bende denedim bu şekilde psikolojik değilse gerçekten böyle bir fark mevcut :)
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Sanki biraz kasılıyor gibi geliyor Alex bana ama birde internet mobilde iken biraz daha yavaş olma ihtimali var mı? Bana mı öyle geliyor
  • quote:

Sanki biraz kasılıyor gibi geliyor Alex bana ama birde internet mobilde iken biraz daha yavaş olma ihtimali var mı? Bana mı öyle geliyor

TR romun basebandini flashlayıp denemenizde fayda var
    Olmadı birde öyle deneyeyim. Çok teşekkür ederim öneri için
  • quote:

quote:

TR romun basebandini flashlayıp denemenizde fayda var

Alıntıları Göster
    Optimusun romu ne alemde 4.4 versiyonu stabiliteyi yakaladımı belli ciddi hatalar varmı
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974
    hangi rom kullanıyorsan ona göre indir.Mesela ben cloudyflex 2.2 kullanıyorum 3.0.1 olanı indirdim flaşladım

Teşekkür ederim dostum sağol.

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Yuh hala mı yüklememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Yuh hala mı yüklememiş

evet maalesef halen yüklememiş :))

galiba şaka yapıyor bizlere :D

• quote:

Optimusun romu ne alemde 4.4 versiyonu stabiliteyi yakaladımı belli ciddi hatalar varmı

Hocam boşverin cloudyfa nın romlarını pardus candır

• quote:

Bu sefer olmamış bence optimus 4.3versiyonu iyiydi buna 20d den bisiler eklemiş . Bende kasıyordu ve ısınıyor du. Cloudy flexe dondum bende

• petro24 kullanıcısına yanıt
    beceremedım seffaf ı :)

bende kaldırdım ekrandan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

quote:

Hocam boşverin cloudyfa nın romlarını pardus candır

Pardus Tabiki candır

Uzun Zamandır ertelediğim Prokat sürümünü halledeceğim pro romların bilinen hataları varsa şimdiden önlem almak gerekir

Optimus ve Cloudy nin pro romlarında en can sıkıcı yerler neler paylaşırsanız bende çalışmamı ona göre şekillendiririm :)

flaslamadan once camur gıbı ıdı. flasladıktan sonra kendıne geldı kamera. ya yuklerken bı sıkıntı olmustu yada kurcalanmıs bılemıyecem sımdı ama flasladıktan sonra daha ıyı oldu
  • 
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.