Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (790. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.694.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah üstadım teşekkür ederim :)

Acılı demişken, erken çıkarsam çiğköfte yiyeyim bu akşam
  • Hocam cloudy stock nasil bir alex degil midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Knock codesiz stock kk kernel kullaniyorum clex 2.2 ile suan %84 sarjim var 1.30 saat ekran suresi yakaladim wifi mobil hep acik muzik nette gezme mesajlasma clash of clans oynuyom

• fugeetive kullanıcısına yanıt
    alex sever ıcın bı alex degıl
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Ben de knock code olmayan versiyonunu indirdim. Bakalım nasılmış bu meret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Knock codesiz stock kk kernel kullaniyorum clex 2.2 ile suan %84 sarjim var 1.30 saat ekran suresi yakaladim wifi mobil hep acik muzik nette gezme mesajlasma clash of clans oynuyom

Cloudy gerçekten çok iyi.. G2 tweakbox ile görüntüde güzel oldu telefonda siyah yakışıyor temasi . Şarjida fena degil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 9 Mayıs 2014; 11:37:17 >
  • CloudyStock bildiğin stok rom.Sadece uygulamaları tam ekran yapma var sanırım.O da son sürümünde olması lazım.Bana göre Flex daha iyi ama valla niye kaldırdığımı hatırlamıyorum.Bulmuşumdur birşeyler.

@Sümmani

Etli ye birader .Etsiz çiğköfte güzel değil.Bildiğin bulgur köftesi. Afiyet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 9 Mayıs 2014; 13:34:20 >
  • Suanda iyi gozukuyor optimus 4.3 kadar iyi olmasada iyi gldi diger facialardan snra cpro 2.1 cstock 2.1 ve optimus 4.4 ten snra :) cflex 2.1 i de silmemisim 2.2 yi begenmezsem ona gecicem :)

Bu arada g2 tweaksboxla nasil bi ayar cektin cok guzel oldu dedin merak ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 9 Mayıs 2014; 12:09:06 >
  • quote:

Suanda iyi gozukuyor optimus 4.3 kadar iyi olmasada iyi gldi diger facialardan snra cpro 2.1 cstock 2.1 ve optimus 4.4 ten snra :) cflex 2.1 i de silmemisim 2.2 yi begenmezsem ona gecicem :)

Bu arada g2 tweaksboxla nasil bi ayar cektin cok guzel oldu dedin merak ettim :)
    Arkadaşlar bugün telefonumu root ettikten sonra Twrp recovery kurdum. Full wipe yaptıktan sonra telefonu reboot ediyorken bana "supersu yüklemezseniz cihazınız rootlu olmayacaktır" diye bi ibare gösterdi, bende yükle dedim telefon kapanıp açıldı ve telefonda lg logosu duruyor hiçbir işlem yapmıyor. Tekrar recovery e dönüp supersu yüklemeden reboot dedim yine lg logosu dönüyor ekranda.

Ne yapmalıyım?
  • quote:

Suanda iyi gozukuyor optimus 4.3 kadar iyi olmasada iyi gldi diger facialardan snra cpro 2.1 cstock 2.1 ve optimus 4.4 ten snra :) cflex 2.1 i de silmemisim 2.2 yi begenmezsem ona gecicem :)

Valla bilmiyorum kurcaladim baya . Mesela bazi uygulamalara giriyorum durum cubugu o rengi aliyor faceye giriyorum ust komple mavi oluyor gbi. Belki Daha öncede vardı ben farketmedim. İste navigas tuslari durum cubugu Falan derken rengarenk hos oldu :)

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Turkcesi cikiyomus g2 tweaksboxun cok karisik hicbisey anlamiyorum fazla ayar yapamiyom ondan gravitybox la hallediyoz mecbur :) :)

• quote:

Turkcesi cikiyomus g2 tweaksboxun cok karisik hicbisey anlamiyorum fazla ayar yapamiyom ondan gravitybox la hallediyoz mecbur :) :)

Bende rastgele yapıyorum. Anladığım kadarıyla ..geçen sirf o yüzden romu baştan kurdum :)

• LathspeLLs L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar acil yardım edermisiniz ciddi anlamda panik oldum telefonda lg logosu duruyor sabit hiçbir işlem yapmıyor
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Turkcesi gelsin daha rahat kurcalariz artik :)

Sakin ol :))

Tekrar recovery ye gir ve factory wipe yap.. Düzelmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Sakin ol :))

Tekrar recovery ye gir ve factory wipe yap.. Düzelmesi lazım

Düzelmiyor hocam, factory reset de denedim lg logosunda kalıyor ekran.
    Tekrar kurun..Kurulum sonrası factory wipe yapın.. İşe yaramıyor derseniz offline stock rom kurun..

https://docs.google.com/file/d/0B1-s0zMvKnGpbTRDeHZCYWxjejQ/edit?pli=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Tekrar kurun..Kurulum sonrası factory wipe yapın.. İşe yaramıyor derseniz offline stock rom kurun..

https://docs.google.com/file/d/0B1-s0zMvKnGpbTRDeHZCYWxjejQ/edit?pli=1
    Hocam dediğin gibi varmış kamera modu.flex için 3.0.1 flaşladım mükemmel oldu
    Cloudyflex 2.2 için şeffaf hava durumu var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 9 Mayıs 2014; 13:32:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Hocam dediğin gibi varmış kamera modu.flex için 3.0.1 flaşladım mükemmel oldu
    Cloudyflex 2.2 için şeffaf hava durumu var mı acaba?

Valla ben çok denedim anda şeffaf yapamadım xwidget diye bir uygulama var bol bol tema var şeffaf olsun normal olsun onları kullanıyorum bende ..

• quote:

Yasin hocam kullandığın kernel in linki varmı acaba bir de romu kurup reboot yaptıktan sonra mı kuracağım kerneli?

• 
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.