Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şimdi bir test yaptım arkadaşımın g2 sinden kendimi aradım açtım ama mobil veri kapanmadı ve defalarca denedim yine olmadı kendi kendine sorun çözüldü :) daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım mobil veri hep aktif di ama sabahtan beri tüm görüşmelerimde hep kapanıyordu çok ilginç şimdi düzeldi yine de ilgilendiğin için teşekkür ederim
  • arda0666 A kullanıcısına yanıt
    knock code kullanırken ekran çift tıklama ile açılamaz sadece kapanır ... özellik olarak bu şekilde ... knock code devre dışı bırakırsanız ekranı çift tıklama ile açabilirsiniz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Hocam bende flex 2.2 kullanıyorum memnunum ama şöyle bir sıkıntı var arama yapınca mobil veriyi kapatılıyor böyle bir sorunla karşılaştınızmı herhangi bir çözümü varmı.

Arama esnasında mobil veriyi hepsi kapatıyor zaten hocam.Tam olarak anlamadım.Görüşmeyi bitirince data bağlantısı geri mi gelmiyor?

2g de kapanir data ama 3g de hem data kullanilir hem konusma yapilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu flash playerın full screen oynatmasında sorun var mı

örneğin dailymotion a girin ama pc görünümünde mobil değil ordan bir video açın videounun sağ kenarında tam ekran yapma var ya onu tıklayınca tam ekranda oynatıyor mu yoksa flash donuyormu

bide kullandığınız tarayıcıyı yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda0666

Pardus 7.0 kurdum knock code seciliyken knock on calismiyor sadece kapatiyor kapali ekrandan acmiyor cift tiklamayla. Ama kaydirma, pin falan seciliyken calisiyor knock on. Sizlerde de boyle mi sorun bende mi yoksa?

Ozelliklerin nasil calistigini arastirin isterseniz hocam no knock code kernel yuklerseniz bu sekilde kullanabilirsiniz

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Sizden rica etsem şu ekran modu olayını ( Standart,Canlı.Doğal) bir dener misiniz? Ben bir fark göremedim de.Hangisini seçersem seçeyim aynı görünüyor bana. Çalışmıyor galiba.
  • Anladım.Ben hep 2G de kullandığım için hepsinde o şekildir diye düşündüm.
  • Pardus 7 kurdum ama begenmedim acikcasi. Bir de gmail uygulamasi yuklenmedi bende google play store a da girmiyor neden anlamadim.

• CloudyFlex 2.2 + Dorinmax 4.4 Candır

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

bu flash playerın full screen oynatmasında sorun var mı

örneğin dailymotion a girin ama pc görünümünde mobil değil ordan bir video açın videounun sağ kenarında tam ekran yapma var ya onu tıklayınca tam ekranda oynatıyor mu yoksa flash donuyormu

Dolphin tarayıcıda sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

CloudyFlex 2.2 tam olmuş.Herhalde bundan daha iyisi olmaz şu telefonda. G2,GFlex,Gpro 2 karışımı,hepsinin özelliklerini kusursuz bir şekilde bir araya getirmiş tam bir custom rom olmuş. Herşey var insan daha ne ister ki.ART sinden tut,knock code una,split wiev inden ekran renk ayarlarına,daha saymayı unuttuğum bir sürü şey. Kameranın güzelliği ve özellikleri de cabası.İşte bunu kullanırım ben.

Hocam ekran renk ayarları çalışıyor mu Flex 2.2 de?

Edit: önceki sürümlerinde çalışıyordu da, üstteki mesajınızi okudum bunda da çalışmıyor sanırım Ips ekranlarda mümkün değil mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Mobile -- 3 Mayıs 2014; 17:37:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umrtr

quote:

okay sorunu çözdüm app settings ile dolphine immersive mode vermekten kaynaklanıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 3 Mayıs 2014; 17:37:55 >
  • .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umrtr

quote:

dolphin versiyon kaç bir de kullandığınız rom hangisi

Versiyon 11.0.1 rom optimus 4.3

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Evet denedim çalışmıyor. Onun çalışmaması normal aslında.. Sebebi flex'te oled ekran kullanılması.. yani aydınlatmayı led ile yapılıyor. ekran.. bizdeki ips Lcd .. o yüzden 'dir düşünüyorum..
  • Anlaşıldı arkadaşlar.Çalışmıyor.Koymasaymış onu iyiymiş.Çıkartması daha sağlıklı olurdu.Sonuçta çalışmayan bir ayarı niye koyarsın ki oraya?? Ben XDA da birkaç kez bu tip şeylerle ilgili Cloudyfa'ya sorular sordum.Ama herkese tek mesajda alıntı yapıp cevap vermesine rağmen şu ana kadar bana bir kere bile cevap vermedi.2 saat önce adama 8 dolar bağış yaptım.Aynı soruyu ona da sordum ama ona da cevap vermedi.İşine gelmeyen şeylere cevap vermiyor herhalde.

Neyse sağlık olsun.

Acaba sistem uygulamaları içinde bir apk si var mıdır bunun? Bulup silmeyi tercih ederim.Sevmiyorum ben öyle çalışmayan şeylerin cihazda olmasını.Sğuma aşamasındayım vol54214511

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 3 Mayıs 2014; 17:45:12 >
  • Lg G2 32 gb 311k serisi telefonumda Stock 4.4.2 rom yüklü ve root lu. Custom rom yüklemek istiyorum daha önce 1.5 sene Note 2 kullandım ve rom root işlerini bilirim kurmadığım rom kalmamıştı Note 2 de. Cloudy flex ve pardus romlardan birisini yükleyeceğim benim tel 311k serisi herhalde bu seriler rom kurma konusunda biraz sıkıntılı cwm den yüklesem sıkıntı olmaz herhalde ve kk baseband yüklemem gerekiyormu çünkü 4.4.2 yüklü telefonda.
  • Pardus 7 deki rehber sorununa çözüm bulunsa ne güzel olur :)

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    O zaman pardusa alalım seni hocam
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Edit: rehber sorunu var şimdi farkettim yazılanlar üzerine, yeni kişi kaydederken hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Mobile -- 3 Mayıs 2014; 18:13:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Lg G2 32 gb 311k serisi telefonumda Stock 4.4.2 rom yüklü ve root lu. Custom rom yüklemek istiyorum daha önce 1.5 sene Note 2 kullandım ve rom root işlerini bilirim kurmadığım rom kalmamıştı Note 2 de. Cloudy flex ve pardus romlardan birisini yükleyeceğim benim tel 311k serisi herhalde bu seriler rom kurma konusunda biraz sıkıntılı cwm den yüklesem sıkıntı olmaz herhalde ve kk baseband yüklemem gerekiyormu çünkü 4.4.2 yüklü telefonda.

sikinti yok hocam cuhaziniz rootsa auto rec ile recovery atin istediginiz romu sifirdan kurun internal storage haric hepsini wipe yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.