Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.701.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pwaux

Arkadaşlar 310k serinde benim telefon. ilk defa stock rom yükliycem. şuan en stabil sorunsuz stock rom hangisi acaba?
    ayrıca stock rom yüklerken telefon hafızasındaki veriler kaybolur mu? yedeklemeli miyim galeriyi vs.

Alıntıları Göster
    beyler indiren çıksın kasıyor sayfa
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    :)))

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 3 Mayıs 2014; 20:10:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eotd

teşekkür ederim ... ama şimdi de sessiz mod kendiliğinden devreye giriyor gibi görünüyor reboot ettiğimde ... ama ayarlara girdiğimde kayboluyor ... ayrıca ayarlardan açmaya çalıştığımda açılıyor gibi oluyor fakat back ya da home tuşları ile çıktığımda devreden çıkıyor ... anlam veremedim ...

Eger cok onemli bilgilerin varsa yedekle ve full wipe yap duzelmesi lazim. Arada yukleme esnasinda bazi aksakliklar olusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: arda0666

Pardus 7.0 kurdum knock code seciliyken knock on calismiyor sadece kapatiyor kapali ekrandan acmiyor cift tiklamayla. Ama kaydirma, pin falan seciliyken calisiyor knock on. Sizlerde de boyle mi sorun bende mi yoksa?

Ozelliklerin nasil calistigini arastirin isterseniz hocam no knock code kernel yuklerseniz bu sekilde kullanabilirsiniz

Daha onceki romum olan optimus 4.3 te ikisi birlikte calisabiliyordu. Sasirdim acikcasi duyunca. Bence hic iyi olmamis o knock code u cok sevmistim simdi her seferinde kilit tusuyla ekrani acmak koyuyor

• quote:

quote:

quote:

Pardus 7.0 kurdum knock code seciliyken knock on calismiyor sadece kapatiyor kapali ekrandan acmiyor cift tiklamayla. Ama kaydirma, pin falan seciliyken calisiyor knock on. Sizlerde de boyle mi sorun bende mi yoksa?

Ozelliklerin nasil calistigini arastirin isterseniz hocam no knock code kernel yuklerseniz bu sekilde kullanabilirsiniz

Daha onceki romum olan optimus 4.3 te ikisi birlikte calisabiliyordu. Sasirdim acikcasi duyunca. Bence hic iyi olmamis o knock code u cok sevmistim simdi her seferinde kilit tusuyla ekrani acmak koyuyor

Niye kilit tuşuyla açıyorsunuz kapalı ekranda çalışıyor knock code zaten kombinasyonu kapalı ekranda yapın kilit ekranı gelmeden açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 3 Mayıs 2014; 21:49:14 >

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Hahahah :)) Evdeyim hocam.

Bu CloudyFlex 2.2 ile CloudyProII 2.1 in kameraları aynı mı acaba dostum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Hahahah :)) Evdeyim hocam.

Bu CloudyFlex 2.2 ile CloudyProII 2.1 in kameraları aynı mı acaba dostum?

ikisi de xdabbed v3 versiyonu aynı mod yani
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Niye kilit tuşuyla açıyorsunuz kapalı ekranda çalışıyor knock code zaten kombinasyonu kapalı ekranda yapın kilit ekranı gelmeden açılıyor

onların soylemek istediği galiba hemen ana ekran çıkmasın once ekran kilit ekranı açılsın sonra ana ekran :=)

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

quote:

quote:

quote:

onların soylemek istediği galiba hemen ana ekran çıkmasın once ekran kilit ekranı açılsın sonra ana ekran :=)

Onu da söyledim knock code suz kernel kullansınlar aynı şekilde çalışır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 3 Mayıs 2014; 22:43:03 >

• Onceki romdaki cakma knock code oldugu icin sadece kilit ekranindan aciliyordu ekran kapaliyken acilmiyordu. Aklim ona gitmis Sagolasin hocam

• quote:

Onceki romdaki cakma knock code oldugu icin sadece kilit ekranindan aciliyordu ekran kapaliyken acilmiyordu. Aklim ona gitmis Sagolasin hocam
    Pardus 7 deki bildirim panelini beğendiniz ama Optimus pro yada Cloudy romlardan birini mi kullanıyorsunuz artık sizde G3 bildirim paneli kullanabilirsiniz

Uygun dosyayı recovery den flashlamanız yeterli

Flex romlar için : flatUI_Flex
    GPro romlar için : flatUI_GPro2
    Stock Tabanlı romlar için : flatUI_StockBased

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 3 Mayıs 2014; 22:57:52 >

• quote:

Pardus 7 deki bildirim panelini beğendiniz ama Optimus pro yada Cloudy romlardan birini mi kullanıyorsunuz artık sizde G3 bildirim paneli kullanabilirsiniz

Masallah üstad yenilik gormeyiver, bir sekilde buluyorsun valla .. :=)

• Teşekkür ederiz sayın hocam.ben de pardus romdan cloudyflex 2.2 ye geçiyordum çok iyi oldu bu.Bir de cloudyflex için hava durumunu şeffaf yapabilsek
    pardus rom bu gece farkettim(zaten dün gece yüklemiştim gün boyu da çalıştım zaten) müzik açtım ses çok azdı.
    Şarj ve akıcılığı süper ama
  • quote:

recovery denmi flashlanacak?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hburak -- 3 Mayıs 2014; 22:50:45 >

• hburak kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur recoveryden flashlıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Teşekkür ederiz sayın hocam.ben de pardus romdan cloudyflex 2.2 ye geçiyordum çok iyi oldu bu.Bir de cloudyflex için hava durumunu şeffaf yapabilsek
    pardus rom bu gece farkettim(zaten dün gece yüklemiştim gün boyu da çalıştım zaten) müzik açtım ses çok azdı.
    Şarj ve akıcılığı süper ama

XWİDGET diye bir uygulama vardı orda güzel hava temaları var seffaf onlara bak istersen .. yok illede kendiliğinden olsun diyorsan bilemem :=)
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Hem kullanmak hemde sizlerle paylaşmak için araştırıyoruz
    Herşey donanım haber için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 3 Mayıs 2014; 23:00:26 >
  • quote:

tşk ederiz valla çok faydalı seyler oğrendik .. Tek üzüldüğüm sey su 32 de 16 a düşme hatasını garantiye verdikten sonra çözülmesi. Bunun yüzünden radyom gitti bir yanım eksik hep :=)=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

tşk ederiz valla çok faydalı seyler oğrendik .. Tek üzüldüğüm sey su 32 de 16 a düşme hatasını garantiye verdikten sonra çözülmesi. Bunun yüzünden radyom gitti bir yanım eksik hep :=)=)

Sağlık olsun artık yapacak bişey yok

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş. CloudyPro II 2.1 kurdum. Ne var şu Flex temasını koysa şuna. Ölür yani koyarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 3 Mayıs 2014; 23:36:19 >
  • 
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.