Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cengizim sen miydin? Hic bakmadim kimin yazdigina yahu yoksa işletirdim seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Coldplay i gozume kestirir gibi oldum bak. Ondan sonra forrest gumptaki muziklerde olabilir. Bir de frederic chopin ve classic muzik 320/196/128 kbps ne varsa upload edebilir misin???

• Sümmani. kullanıcısına yanıt
    hocam onlar popüler şeyler up etmeme gerek yok ki
    tor rent kullanarak kolayca indirebilirsin
    site önerisi istersen
    pirate bay
    kat ph var :)
    oraya yaz seed i yüksek bir tor rent i çek :)
    saol serkanım beni işletnedigin için tesekkur ederim hiç orjinal rom kullanmadımki serkanım daha 2. gun rootlayıp rom atmıştım şimdi satmak istiyorum teli sattıcagım insana tam olarak orjinal yapayım dedim bi arkadsım hiç anlamaz bu işleren o orjinal kullanıyo gecen hafta 4.4.2 aldı da ondan ben şey ettim ama bu tel için b, 2gb daha rom indirmek istemiyorum artık yaw 30 gb ta yaklaşmış kota
    M8 den kendimi aiamıyorum serkanım 32 GB G2 ALMAK İSTEYEN OLURSA SATARIM ARKADSLAR yada telefoncuyla takas yapıcam

Twrp den yapsam aynı şeyi olur mu ki...

• McMannes kullanıcısına yanıt
    Nedense twrp bana pek güven vermiyor bu konuda :)
    http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802/philz_touch_6.25.4-d802.zip 

son sürümü indir kur buradan öyle yap
    cache leri twrp ile de wipe layabilirsin sonra philz i kurar baseband ı güncellersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Arkadaşlar dünden beri üç rom denedim ama şu şebeke sorununu çözemedim... Telefon çekmez oldu, sadece yalnız gsm dersem normale dönüyor cihaz... wcdma ı açınca ya bir diş yada iki diş çekiyor genelde... diğer telefonlarda sorun yok ki oldukça merkezi bir yerdeyim, ne olabilir sorun...

Çözüm olmazsa hard reset atıp flashla stock roma dön
  • Üstad sende benim gibi CM fanısın

Bir şey sormak istiyorum orijinal romda telefon ayarlarında telefon çalarken ters çevirince telefonu sessize alma ayarı vardı, Ben mi bulamadım acaba ?
  • http://i.hizliresim.com/lYLdRr.png
    http://hizliresim.com/XWy0p5

CloudyPRO 1.2 ile aldım bu sonucu, çekim gücünde bir artma söz konusu, JB den sonra ilk KK denemem gayette başarılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mywsKy -- 14 Nisan 2014; 22:25:11 >
  • Artık olmadı öyle yapacam hocam sinir etti yalnız bu sorun beni...

• quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

Arkadaşlar ben CloudyFlex 2.0 romunu kullanıyorum muzik dinlediğimde kendi kulaklığında sol tarafından ilginç sesler geliyor(cızrıtı gibi) benim kendi kulaklığım var creative 630i bunda sorunsuz çalışıyor ama kendi kulaklığını pc ye taktığımda o kulaktıkta sorun gözukmuyor. Bilmem anlata bildimmi yani sorum şu acaba donalımsal bi sorun olabilirmi garatilik bişey bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Aldigimdan beri kulakligi hic kullanmamistim, sony kulaklik bozulunza kullanmaya basladim berbat bir kulaklikmis sonyde aldigim kalite bunda hic yok,ana konu zaten sol kulaklik cizirtisi msjlariyla dolu, bende durum daha farkli Sonyde stereo dinledigim muzik bu kulakligi takinca mono oluyor baska tlfda denedim ayni durumda

• dimsag kullanıcısına yanıt
    Kendi kulaklıkları zaten direkt çöp hocam.Lakin beğenenler de yok değil.Çok baslı müzik dinlemeyenler için idare eder işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 14 Nisan 2014; 22:38:03 >
  • quote:

Artık olmadı öyle yapacam hocam sinir etti yalnız bu sorun beni...
    Herkese selamlar,
    Bir android karacahili olarak, bu işin ustalarına basit iki sorum olacak...

Yeni aldığım ve henüz kutusunu açmadığım LG Türkiye ithalatı G2 için (paralel ithalat olmayan) orjinal TR Kitkat 4.4.2 çıkmasını bekliyorum. Ürünün mevcut yazılımı 4.2.2 sanırım (henüz açıp check etmedim)

Lg Türkiye KitKat'ı yayınladığı zaman cihazı hiç kullanmadan direk Kitkat'a update etmek istiyorum. Bunun için en sağlıklı yöntem hangisidir?
    - G2'yi wifi üzerinden OTG şeklinde uptade etmek mi?
    - Yoksa telefonu pc'ye bağlayıp lg'nin yazılımı ile mi update etmek?

Bir de, yeni yazılımı sorunsuz kullanmak için sıkça bahsedilen şu "Full Wipe" olayını illa yapmak gerekli mi? Gerekirse nasıl yapılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 14 Nisan 2014; 22:50:57 >

• engosen2580 E kullanıcısına yanıt
    İlla satacaksin yani guzelim telefonu cengiz. Hayirlisi olsun kardesim o zaman. İyi yanima denk geldin hadi yine iyisin

Torrentte bulunuyorsa indireyim o halde. Bayadir hatta yillardir muzik indirmiyordum valla. Eskiler yetiyordu. Simdi kalite degistirme zamani. Butun muzikler 128 kbps

320 likleri indir en azından, kulaklık ile dinlerken son seste bozulma olmasın :)

Aynen, bulabilirsem de flac indirmeye calisacagim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Aynen, bulabilirsem de flac indirmeye calisacagim. :)
    arkadaşlar flash tool ile stok 10c ye dönüş yaptım ancak ilk açılışta lg logosunda kaldı... niye böyle oldu ki... doğrudan açılması gerekmez miydi...
  • quote:

arkadaşlar flash tool ile stok 10c ye dönüş yaptım ancak ilk açılışta lg logosunda kaldı... niye böyle oldu ki... doğrudan açılması gerekmez miydi...

Hard reset atman gerekecek yedeklediysen dosyaları sorun olmaz ama yedek almadiysa herşey silinecek

• McMannes kullanıcısına yanıt
    Yani, normalde stock rom yukleyince hic tekleme yapmadan aciliyordu. Neden oldu acaba..

• 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.