Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (6 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    paranoid falan yüklesenize hocam o daha iyi olmuyor mu stok cm ye göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

paranoid falan yüklesenize hocam o daha iyi olmuyor mu stok cm ye göre :)
    @BllCkr, ben o cyandeltayla bir türlü tanışamadım ya. Bir romda duramıyorum doğru düzgün. Ondan böyle sıkılıyorum herhalde, sabit bir adresim yok vallahi...

@Led Zeppelin, denedim ama CM daha iyi geliyor bana nedense. Stock felan ama CM'nin albenisi daha çok bana göre. Bir de Snapshot m5 ile icon pack desteği getirdi CM, artık yanından bile geçmem paranoid'in.
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    stable çıksın deneyeceğim bende zaten :) snapshot larda illaki bir sıkıntı çıkıyor :) Sadece gravity box ile uğraşmak için bile yüklenir open source android ler :)
  • quote:

stable çıksın deneyeceğim bende zaten :) snapshot larda illaki bir sıkıntı çıkıyor :) Sadece gravity box ile uğraşmak için bile yüklenir open source android ler :)
    ya bu rom değiştirme işlemi yaptım clash of clans oynuyodum yedekleme yapmıştım lg backup ile ama oyun yeni baştan başladı bunun bi çözümü varmı acaba titanium backupla yedek alsam diğer romda aktarsam olurmu acaba ya
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bak o olabilir işte. Paranoid denemiştim bundan önceki Beta2 sürümünü, hiç stabil değildi. O ara CM'nin nightly'si bile daha stabildi, ondan cm bu ara daha güzel.
    Bir de paranoid'de icon pack desteği getirirse üstüne bir de HALO varken on numara olur...
    Aslında benim için asıl sorun bunlar değilde, otg desteği... Nasıl yapamadılar şu otg olayını hala kafam almıyor. Çok saçma gerçekten.
  • quote:

Hocam eşimdeki samsung s3 mini cihaz 1 haftadır şarjı resmen sömürüyor.Ben bir hafta önce 4.1.2 custom rom yüklemiştim ondan oldu herhalde şarj çok kötü.Forumda stock rom aradım bulamadım linkler uçmuş ya da h o t f i l e açmıyor.Çok uğraştım sonuç alamadım.Yardımcı olabilir misin?(yeri değil burası biliyorum ancak mazur gör
  • @Sümmani. Kablo ile pek işim olmuyor hocam benim :) Sadece recovery mod da flash bellek takıyorum, onda da rom da otg desteği hiç olmasa da birşey farketmiyor :)
    @petro24

http://www.sammobile.com/firmwares/2/?page=3&download=19302

hocam bu var türkiye için

olmadı kendiniz buradanhttp://www.sammobile.com/firmwares/2/
    indirin :/
    Eski romlar için ne yapılır hiç bir bilgim yok

• Cm kullanan arkadaslar hangi lg nin daha dogrusu telefonun hangi ozelliklerinden marus kaliyorlar ona gore cm ye gecicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

Cm kullanan arkadaslar hangi lg nin daha dogrusu telefonun hangi ozelliklerinden marus kaliyorlar ona gore cm ye gecicem
    Arkadaşlar o gün de sordum bu 4k 720 p modunda slow motion nasıl yapılıyor bilen hiç yok mu ?
    Aslında evet öyle de, ben gün içinde epey resim çekiyorum ve epey video çekiyorum ve de sürekli farklı farklı pc lere aktarıyorum resimleri. Bundan ötürü gerek duyuyorum baya. MicroDuo aldım bunun için sırf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Cloudyfa dan KK için recovery yükleme çıkmış
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496

Hadi hayırlı olsun

Hocam bir sorum olacak musadenizle. Simdi ben 4.2 stock rom varken root edip philz rec. ile kk baseband ve 4.4 tabanli pardus yukledim.baska bir rom yuklemek icin auto rec vesaire yuklemem sartmi yoksa mevcut philz uzerinden direkt olarak baseband yapmadan 4.4 tabanli veya flex bir rom yukleyebilirmiyim. Bu konularda cok yeniyim yardimci olursaniz sevinirim. Iyi forumlar..

• emptychat2 kullanıcısına yanıt
    Çift dokunuşla kapanma çalışmıyor (çalışıyor fakat ekranın sadece en üstünden status bar'a dokununca)
    Kamera olarak, LG'nin kendi kamerası gibi çok iyi değil. Portlama yapılmış ama yine de stock romlardaki gibi güzel çekmiyor pek. Gerçi CM'nin kendi kamerasıda güzel iş görüyor gayet iyi ama sizi tatmin eder mi bilemem?
    QuickRemote özelliği de portlanmış ama ne kadar stabildir bilmiyorum.
    Ekran küçültme yok
    Magic Focus yok
    bla bla bla bla :)

Ama bunlar bir yana. Sadeliği ve güzelliği harika. Tercihime göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Hocam eşimdeki samsung s3 mini cihaz 1 haftadır şarjı resmen sömürüyor.Ben bir hafta önce 4.1.2 custom rom yüklemiştim ondan oldu herhalde şarj çok kötü.Forumda stock rom aradım bulamadım linkler uçmuş ya da h o t f i l e açmıyor.Çok uğraştım sonuç alamadım.Yardımcı olabilir misin?(yeri değil burası biliyorum ancak mazur gör

Bide buna bakın hocam
    http://samsung-updates.com/details/19362/Galaxy_S_3_Mini/GT-I8190/TUR/I8190XXAMG4.html

• quote:

Orijinalden alıntı: RowRc

quote:

quote:

Hadi hayırlı olsun

Hocam bir sorum olacak musadenizle. Simdi ben 4.2 stock rom varken root edip philz rec. ile kk baseband ve 4.4 tabanli pardus yukledim.baska bir rom yuklemek icin auto rec vesaire yuklemem sartmi yoksa mevcut philz uzerinden direkt olarak baseband yapmadan 4.4 tabanli veya flex bir rom yukleyebilirmiyim. Bu konularda cok yeniyim yardimci olursaniz sevinirim. Iyi forumlar..

KK romları direk yükleyebilirsiniz sadce JB yüklemek için Baseband değiştirmek gerekiyor. Dolayısı ile cloudyflex 2 yi direk yükleyebilirsiniz. Ama diğer flexler JB olduğu için JB_baseband yüklemelisiniz

JB için baseband :http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2/G2_modems/LGD802_10B_EUR_RADIO.zip

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RowRc

quote:

quote:

Hadi hayırlı olsun

KK romları direk yükleyebilirsiniz sadce JB yüklemek için Baseband değiştirmek gerekiyor. Dolayısı ile cloudyflex 2 yi direk yükleyebilirsiniz. Ama diğer flexler JB olduğu için JB_baseband yüklemelisiniz

JB için baseband :http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2/G2_modems/LGD802_10B_EUR_RADIO.zip

Hocam cok ama cok tesekkur ediyorum. Cok yardimci oldunuz.

• Arkadaşlar cloudy flex 2.0 kullanıp şebeke çekim sorunu yaşayan var mı... Normalde 4 yada 5 dış çektiği yerlerde 1 veya 2 diş çekiyor telefon...

• McMannes kullanıcısına yanıt
    Ben yeni tcell e geçtim de hocam ilk yüklediğim gün vodafone kullanıyordum ve sorun yaşamamıştım hatta özellikle evin kör noktalarında telefon ile konuşmuştum...
    Şuan tcell de zaten sürekli 5 diş çekiyor, ulaşılmama gibi bir problememim de olmadı...
    Xda da senin gibi kimse var mı diye baktın mı peki hocam LTE kullananlar dışında, çünkü ya bilgisizlikten ya da başka nedenlerden dolayı lte li ülkelerde sıkıntı çıkarmış flex 2.0
    bende de 5 diş çekiyor evin çoğu yerinde optimus ve cloudy pro kullanıyordum daha önce onlarda 2-3 diş çekiyordu evin kör noktalarında avea ile şimdi her yerde 5 diş gösteriyor ama sonuçta test etmek lazım genede
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Seste falan da sıkıntı oluyordu kör noktalarda bunda onu da yaşamadım :/ yine de yarın okulda bir daha bakarım duruma, orası çekim yönünden en sıkıntılı ortamım oluyor :)
    Bilmiyorum ki hocam romu da değiştirmek istemiyorum ama bazen hiç çekmiyor bile telefon...

• 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.