Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RowRc

quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

quote:

quote:

gmd auto hide harici tuslari gizleyebilecegim baska bir app yok mu?

Bende sikinti yasiyorum gmd ile aradim taradim bulamadim. Tuslari kucultme falan var ama gizleme isini haala gmd ile yapiyorum. Bazen normal calisiyor bazen ise cok sacma bir sekilde algilamiyor.

gmd de tuslar degisiyor o sikinti,yoksa kullanirim fakat ikonlar lgninki gibi kaliteli degil

Lg nin ki gibi deil derken siz orjinal tuslarin kaybolup geri gelmeeini istiyorsaniz oyle bir program yada mod ile ben karsilasmadim. Tus dizilimini degistirmek ten bahsediyorsaniz programin icerisinde inverse diye bir ayar var orayi deneyin.

lgnin kendi tuslarinin gidip gelmesini istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Optimus pro 4.3 cok basarili olmus ayni romda hem flex tema hem lg tema bide bilinkfield i yukledimi. Ayni anda 3 tlegonun temalrini kullaniyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsag

Forumda sorun var arama yapilmiyor

Ne guzel bende 2 saattir bosuna arama yapiyorum... :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun Turkcellde S5i gordum. Yetkili kadin telefonu alacak adama tanitiyodu. Kameradan bahsediyolardi. sonradan bende elime alma sansim oldu. Kamerasi mihtesem denecek kadar iyiydi. Tek kelime muazzam. Arayuzunden bahsetmiyorum bile. Farkli telefonlarin bazi bazi ozellikleri bizim telefonlara portlanma sansi var midir bileniniz var mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gmd auto hide harici tuslari gizleyebilecegim baska bir app yok mu?

Bende sikinti yasiyorum gmd ile aradim taradim bulamadim. Tuslari kucultme falan var ama gizleme isini haala gmd ile yapiyorum. Bazen normal calisiyor bazen ise cok sacma bir sekilde algilamiyor.

gmd de tuslar degisiyor o sikinti,yoksa kullanirim fakat ikonlar lgninki gibi kaliteli degil

Lg nin ki gibi deil derken siz orjinal tuslarin kaybolup geri gelmeeini istiyorsaniz oyle bir program yada mod ile ben karsilasmadim. Tus dizilimini degistirmek ten bahsediyorsaniz programin icerisinde inverse diye bir ayar var orayi deneyin.

lgnin kendi tuslarinin gidip gelmesini istiyorum

Oyle bir mod veya yazilim yok suan bildigim kadariyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Cloudyfa dan KK için recovery yükleme çıkmış
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496

Çok şükür... Kurdum bi sorun yok TWRP 2.7 ile açılıyor recovery..

kurma işini nasıl yaptın
  • RowRc kullanıcısına yanıt
    cloudyflex'e geçtim artık zorunluluktan oyun oynarken falan çekilmiyor sanal tuşlar
  • quote:

cloudyflex'e geçtim artık zorunluluktan oyun oynarken falan çekilmiyor sanal tuşlar

Tuslar otomatik kayboluyormu o romda. 2.0 ve 1.3 u indirdim ama suan pendroz arkadasin romunu kullaniyorum. Gayet basarili buldum gayet akici ve batarya omrude gayet iyi bence. Ama sen diyorsan ki 2.0 sorunsuz memnunum hemen deiseyim "tebdili romda ferahlik vardir." ;)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RowRc -- 13 Nisan 2014; 21:16:07 >
  • arkadaşlar TWRP recovery pek kullanmışlığım yok bacuk alırken cache ve efs tikleri boş duruyo bu şekilmi yedek alıcaz yada onları tikleyip yedek alırsan fark ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Kameranın apk dosyasını telefonda root explorer gibi bir dosya yönetici ile system>priv-app içine atıp rw-r-r izinlerini ayarlayıp telefonu yeniden başlatacaksınız.
    kamera uygulaması :https://mega.co.nz/#!odMilIwQ!G8SaUTqxU9W10kfSb4HO1o_N5B1iB-nO2-WqexldE5Y

uygulama dondurmak içinde titanium back up kullanabilirsiniz

Lg g pro 2nin orjinal kamerasi apksi dimi hocam bu ?

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    aynen şampiyon olmuşuz valla büyük başarı 2 Türk takımının da finalde karşılaşması ayrı bi gurur :D
  • Cyanogenmod ile benim için efsane sarj performansı
    Parlaklık hep böyleydi nerdeyse,full e aldigim da oldu en düşüğe de ama en fazla 10 dakka kullanmışımdır o şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 13 Nisan 2014; 21:26:50 >
  • sarac kullanıcısına yanıt
    Cache malum ne olduguda efs imei'nin tutuldugu yer die hatirliorum

• Sendeki hangi tarihli sürüm dostum?

Adam gibi bir roma denk gelemedim bir türlü ya. Cyanogenmod süper ama OTG desteği oturmadı yerine. O yüzden kullanmak istemiyorum. G2 tabanlı kitkatlar sorunlu sürekli, ne yapacağımı şaşırdım çıldıracağım neredeyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 13 Nisan 2014; 21:46:25 >
  • quote:

quote:

Tuslar otomatik kayboluyormu o romda. 2.0 ve 1.3 u indirdim ama suan pendroz arkadasin romunu kullaniyorum. Gayet basarili buldum gayet akici ve batarya omrude gayet iyi bence. Ama sen diyorsan ki 2.0 sorunsuz memnunum hemen deiseyim "tebdili romda ferahlik vardir." ;)))

ayarlardan gizlenebiliyor istedigin uygulamada

• quote:

quote:

quote:

ayarlardan gizlenebiliyor istedigin uygulamada

Hmm tamamen gizli olup da sadece dokunma ile ortaya cikan tuslar yok rom icerisinde. Gerci yine gmd ile gizlenir ama performansi falan nasildir romun once onu gormek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Sendeki hangi tarihli sürüm dostum?

Adam gibi bir roma denk gelemedim bir türlü ya. Cyanogenmod süper ama OTG desteği oturmadı yerine. O yüzden kullanmak istemiyorum. G2 tabanlı kitkatlar sorunlu sürekli, ne yapacağımı şaşırdım çıldıracağım neredeyse...

Bugünkü güncellemeyi yaptım sabah ondan sonra böyle bir canavar çıktı ortaya

Xposed çalışmıyordu iki gündür bugün ona da güncelleme geldi vazgeçilmezim oldu iyice Cm

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Cloudyfa dan KK için recovery yükleme çıkmış
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496

Çok şükür... Kurdum bi sorun yok TWRP 2.7 ile açılıyor recovery..

kurma işini nasıl yaptın

Normal apk kurulumu yapıp uygulamayi açın root izinlerini verin, kendi otomatik kurulum yapıyor.

• Kasma donma takılma yok dimi bu sürümde ? Ben 07 tarihli sürümü kullanıyordum ama onu yükleme merkezinden kaldırmışlar nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Kasma donma takılma yok dimi bu sürümde ? Ben 07 tarihli sürümü kullanıyordum ama onu yükleme merkezinden kaldırmışlar nedense

hiç bir problem yok zaten ben sürüm filan seçmiyorum her gün yapıyorum cyandeltayla güncellemeleri

• 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.