Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (16 Mobil) - 4 Masaüstü16 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.705.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeratull

Arkadaslar 10f yukleyecem fakat flashtoolda birturlu Republic korea ve dil secenegini sectigimiz yer cikmiyor host dosyasinida duzelttim ama olmuyor nasil olacak bu is
    [ROM][Mar 30] -=- CloudyPro II 1.2 -=- [D800/1/2/5/6 F320S/L/K]

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Fixed LG HiddenMenu
  • Fixed LG Dictionary
  • Fixed LG VideoEditor
  • Fixed Knock On toggle
  • Fixed proximity sensor
  • Fixed android upgrading
  • Fixed clock widget
  • Fixed reboot command
  • Fixed hissing sound
  • Fixed LTE changing issue
  • Fixed slow Camera frame
  • Added Photo Editor
  • Updated GApps
  • Updated SuperSU
  • Improved battery life
  • Support D805/D806 in Aroma
  • Rewritten all update-scripts

• Backup your ROM (if needed)
  • Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data)
  • Install the CloudyPro II
  • Choose your variant in Aroma
  • Enjoy

[CloudyPro II 1.2](MD5: 8b0163e3b68a77ed31cefccf7b7f6b52)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 30 Mart 2014; 10:04:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Cyanogenmodun son gece surumunde bir hata gozlemledim. İnstagramda dolasirken once hafif takilmalar basliyor. Sonra bu kasilmalar artiyor ve bir anda cihaz hicbir tepki vermiyor ve donuyor. Sonra android sytem ui yanit vermiyor gibi bir hata cikiyor. Birtek instagramda yapti 2 kez.

o bütün cmlerde var ben hepsini kullandım o yüzden daha cm kullanmıyorum üstelik instagramla ilgisi yok rastgele bir anda oluşuyor bu sorun
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Hocam, stock rom disinda size en cok pa romu oneririm. Durduk yere kasmasi yok, isinmasi yok... Ama daha alacaklari cok yol var. 1 ay sonra adam olur paranoid android. O zaman kurulur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dimsag kullanıcısına yanıt
    Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırdığımda 800a0035 kodlu vbs ile ilgili bir hata veriyordu ve UpTestEX_mod2_marwin açılmıyordu ben kendim direkt exe dosyasından açtığımdada Republic korea ve dil secenegini sectigimiz yer cikmiyor direkt LGMobile Support Tool açılıyor telefona bağlanılıyor falan filan tarzı şeyler söylüyor
  • zeratull Z kullanıcısına yanıt
    Http.exe yi çalıştırıyor musunuz onun arka planda açık olması gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Sabah 8'de başladım ders anlatmaya ve nihayet gece 10 ders bitti ancak ben de bittim
    Yeni romlar çıkmış nasıl işe yarar kayda değer birşey var mı arkadaşlar? Yemekten önce rom düşünüyorum sonum pek iyi görünmüyor
    Ben şu an pro1.1 kullanıyorum. Veri kaybı yapmadan nasıl update yapıcam? 1.2 yi çakıp wipe dalvik yapmam yeterli olurmu?
  • Evet çalıştırıyorum hatta hatadan sonra portu 9002 bile yaptım settings den ama nafile
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Bnde bole bi sorun yok saliselerle geliyo ekran cok begendim romu bn suan sorunsuz gibi batarya acisindan nasil olcak onu merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Bnde bole bi sorun yok saliselerle geliyo ekran cok begendim romu bn suan sorunsuz gibi batarya acisindan nasil olcak onu merak ediyorum

Biri seni arayınca o ekran şak diye anında geliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yedekleri hangi program ile alıyoruz ne olur ne olmaz tam yedek almak istiyorum.
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Sak diye degilde saniye surmuyodur geliyo hmn oteli surumde 3 5 saniye suruyodu simdi ole degil sorun yok gibi uygulama icindeyken arama geldiginde şak diye geliyor :)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster

• LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM saatler otomotik ileri alındı telefonlarımızda kilitli ekran saati 1 saat ileride

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 30 Mart 2014; 12:35:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Abi şunu simage yap kör olduk.
    Her telefonda bole oldu :)

• quote:

Abi şunu simage yap kör olduk.
    beyler oncekı sayfalardan bırınde bu quıck remotedekı kumandaları nasıl yedek alıcagımız yazılmıstı fakat bulamadım o sayfayı kumandaları yedek almanın yolunu bılen varmı bırde su ana kadarkı pıl surelerınız nasıl cloudypro 1.2 de
  • quote:

Her telefonda bole oldu :)
    Merhaba,
    Abim için rom arıyorum kendisi bu işlerden anlamadığı için update rom değiştirme vb yapmaz diye düşünüyorum.Şimdi bi yüklerim 5-6 ay kullanır.Ne önerirsiniz

Error

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 30 Mart 2014; 11:28:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Merhaba,
    Abim için rom arıyorum kendisi bu işlerden anlamadığı için update rom değiştirme vb yapmaz diye düşünüyorum.Şimdi bi yüklerim 5-6 ay kullanır.Ne önerirsiniz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661866
  • Leetnock kullanıcısına yanıt
    Custom roma bulasirsan bi daha zor birakirsin ustelik 5 6 ay ayni romu kullanirim demissin 1 hafta snra yeni surumu cikinca romun fikrin nasil degisiyor .d bnce stock romda kal bu islere hic bulasmadiysan bn 10c de telimi 2 ay kullanmisimdir sarjim 3 4 gun gidiyordur custom roma gecince 2 gun gidiyor en fazla

• 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.