Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Geçmiş sayfalar da var çözümü.

Flashtool ile senedim host dosyası değiştirdim,ama olmadı yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah otobüste hızlı internet de buldum, telefon çekmeyince dizi izlenmiyordu onu da hlettim
    Yabancidiziizle akar :)

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    G flexin özellği çalışıyor mu? şu ekranı kilit ekranındayken ikiye ayırıp youtube'u falan açma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

suan calısmıyor kıtkatta ... denemıstım :) saglıklı kernelde hala yok 4.4 ıcın

Anladım hocam .Yalnız ses ve kamera benim vazgeçilmezlerim.Kamera şu an mükemmel(optimus 4.1 yüklü ancak ben v2 nin kamerasını yükledim sonuçta g pro 2 nin stok kamerası)
    Daha önce(Cloudy pro II) ses yükseltme içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_89353318/tm.htm burdaki mixer dosyası ile yapmıştım ses baya bir artmıştı..optimus için de olur mu bir sorun çıkarsa rom kurmaktan sıkıldım walla

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    vayy sanslııı .. benım bındıklerım ıkına ıkına sayfa acıyorlardı neyse ıns yarınkınde saglam olur net
  • quote:

farkı yok sayılır

Teşekkürler:) kitkattan dönerken yapmam gereken başka birşey var mı? yoksa direk hard format atıp flastooldan yükleyim mi?
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    kıtkat tabanlı 2 sıde bır sıkıntı cıkacagını sanmam..
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    yedeklerınızı alın
    flastoolla oflıne 4.2.2 yı yukleyp sonra hard reset
  • quote:

yedeklerınızı alın
    flastoolla oflıne 4.2.2 yı yukleyp sonra hard reset

Tamamdır tekrar teşekürler :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Bi resim yukleyelim dedik. Kursağımızda Bıraktı forum

• Legend. kullanıcısına yanıt
    o bolum gozden kacmıs alta bakmıstım dırek
  • Yapistirmissin Zaten yorumu. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 28 Mart 2014; 15:12:21 >
  • quote:

Bunu bana diyor olamazsın , aksini düşünsem burada bu kadar paylaşımı yapmazdım ve o kadar muhabbet etmezdik.Diyecek bir şey bulamıyorum.

Buğra hocam sen yanlış anladın beni sanırım, ben senin yazdığın yoruma harfiyen katıldığımı ima etmek için imza dedim (:

Şu DH forumunda bu kadar bir konuya ilgi alaka gösteren başka bir üye göstersinler, kendimi sınırsız banlarım o kadar net söyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Bunu bana diyor olamazsın , aksini düşünsem burada bu kadar paylaşımı yapmazdım ve o kadar muhabbet etmezdik.Diyecek bir şey bulamıyorum.

Buğra hocam sen yanlış anladın beni sanırım, ben senin yazdığın yoruma harfiyen katıldığımı ima etmek için imza dedim (:

Şu DH forumunda bu kadar bir konuya ilgi alaka gösteren başka bir üye göstersinler, kendimi sınırsız banlarım o kadar net söyleyim.

Evet Buğra hocam yanlış anlamışsın.Hocamız yazdıklarına imzamı atarım demiş.Bu konu başlığı sen, acura07 ve tabi ki doktor(Led Zeppelin) ile bir başka güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Evet Buğra hocam yanlış anlamışsın.Hocamız yazdıklarına imzamı atarım demiş.Bu konu başlığı sen, acura07 ve tabi ki doktor(Led Zeppelin) ile bir başka güzel

Alıntıları Göster
    hocam telefon lg logosunda kaldı açılmıyor. Ne yapmalıyım?
    edit:hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 28 Mart 2014; 15:35:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

hocam telefon lg logosunda kaldı açılmıyor. Ne yapmalıyım?
    edit:hallettim :)
    Ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın..

Bana 4.4 Pardus romun build.prob dosyasını upload edecek biri var mı acaba
  • quote:

Ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın..

Bana 4.4 Pardus romun build.prob dosyasını upload edecek biri var mı acaba
    Cloudy stok 1.1 yükleyim dedim.Ama önce bakim bir xdaya çıkmak üzeredir 1.2 diye ve 1.2 çıkmış indirmeye başladık bakalım
    Bu baseband aynıdır değilmi 1.1de yükledimi kullanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqurk -- 28 Mart 2014; 15:48:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqurk

Cloudy stok 1.1 yükleyim dedim.Ama önce bakim bir xdaya çıkmak üzeredir 1.2 diye ve 1.2 çıkmış indirmeye başladık bakalım

evet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uqurk

evet

Alıntıları Göster
    arkadaşalar şimdi bende CloudyPro II 1.1 romu var ben 4.2.2 romlarını direk flashlasam bir sorun olur mu ?

• 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.