Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Geçmiş sayfalar da var çözümü.

Flashtool ile senedim host dosyası değiştirdim,ama olmadı yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah otobüste hızlı internet de buldum, telefon çekmeyince dizi izlenmiyordu onu da hlettim
    Yabancidiziizle akar :)

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    G flexin özellği çalışıyor mu? şu ekranı kilit ekranındayken ikiye ayırıp youtube'u falan açma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

suan calısmıyor kıtkatta ... denemıstım :) saglıklı kernelde hala yok 4.4 ıcın

Anladım hocam .Yalnız ses ve kamera benim vazgeçilmezlerim.Kamera şu an mükemmel(optimus 4.1 yüklü ancak ben v2 nin kamerasını yükledim sonuçta g pro 2 nin stok kamerası)
    Daha önce(Cloudy pro II) ses yükseltme içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_89353318/tm.htm burdaki mixer dosyası ile yapmıştım ses baya bir artmıştı..optimus için de olur mu bir sorun çıkarsa rom kurmaktan sıkıldım walla

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    vayy sanslııı .. benım bındıklerım ıkına ıkına sayfa acıyorlardı neyse ıns yarınkınde saglam olur net
  • quote:

farkı yok sayılır

Teşekkürler:) kitkattan dönerken yapmam gereken başka birşey var mı? yoksa direk hard format atıp flastooldan yükleyim mi?
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    kıtkat tabanlı 2 sıde bır sıkıntı cıkacagını sanmam..
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    yedeklerınızı alın
    flastoolla oflıne 4.2.2 yı yukleyp sonra hard reset
  • quote:

yedeklerınızı alın
    flastoolla oflıne 4.2.2 yı yukleyp sonra hard reset

Tamamdır tekrar teşekürler :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Bi resim yukleyelim dedik. Kursağımızda Bıraktı forum

• Legend. kullanıcısına yanıt
    o bolum gozden kacmıs alta bakmıstım dırek
  • Yapistirmissin Zaten yorumu. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 28 Mart 2014; 15:12:21 >
  • quote:

Bunu bana diyor olamazsın , aksini düşünsem burada bu kadar paylaşımı yapmazdım ve o kadar muhabbet etmezdik.Diyecek bir şey bulamıyorum.

Buğra hocam sen yanlış anladın beni sanırım, ben senin yazdığın yoruma harfiyen katıldığımı ima etmek için imza dedim (:

Şu DH forumunda bu kadar bir konuya ilgi alaka gösteren başka bir üye göstersinler, kendimi sınırsız banlarım o kadar net söyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Bunu bana diyor olamazsın , aksini düşünsem burada bu kadar paylaşımı yapmazdım ve o kadar muhabbet etmezdik.Diyecek bir şey bulamıyorum.

Buğra hocam sen yanlış anladın beni sanırım, ben senin yazdığın yoruma harfiyen katıldığımı ima etmek için imza dedim (:

Şu DH forumunda bu kadar bir konuya ilgi alaka gösteren başka bir üye göstersinler, kendimi sınırsız banlarım o kadar net söyleyim.

Evet Buğra hocam yanlış anlamışsın.Hocamız yazdıklarına imzamı atarım demiş.Bu konu başlığı sen, acura07 ve tabi ki doktor(Led Zeppelin) ile bir başka güzel

• hocam telefon lg logosunda kaldı açılmıyor. Ne yapmalıyım?
    edit:hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 28 Mart 2014; 15:35:47 >
  • Ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın..

Bana 4.4 Pardus romun build.prob dosyasını upload edecek biri var mı acaba
  • Cloudy stok 1.1 yükleyim dedim.Ama önce bakim bir xdaya çıkmak üzeredir 1.2 diye ve 1.2 çıkmış indirmeye başladık bakalım
    Bu baseband aynıdır değilmi 1.1de yükledimi kullanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqurk -- 28 Mart 2014; 15:48:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqurk

Cloudy stok 1.1 yükleyim dedim.Ama önce bakim bir xdaya çıkmak üzeredir 1.2 diye ve 1.2 çıkmış indirmeye başladık bakalım
    Bu baseband aynıdır değilmi 1.1de yükledimi kullanabilirim?

evet
  • arkadaşalar şimdi bende CloudyPro II 1.1 romu var ben 4.2.2 romlarını direk flashlasam bir sorun olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.