Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

CloudyPro II 1.2 upcoming...

Ya pek bisi eklemiyorlar . Bir sorunu duzeltip koca romu indirtiyorlar ins buda oyle degildirr.. ek olarak v er seler olmuyor mu

Ne oluyor mu anlamadım
  • quote:

quote:

Ya pek bisi eklemiyorlar . Bir sorunu duzeltip koca romu indirtiyorlar ins buda oyle degildirr.. ek olarak v er seler olmuyor mu

Sınavda başarılar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 28 Mart 2014; 13:51:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

quote:

Sınavda başarılar hocam

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kitkattan 4.2.2 ye döneceğim. Fakat orjinal romların bulunduğu sayfanın linkini bulamadım. 10g için bir link verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

arkadaşlar kitkattan 4.2.2 ye döneceğim. Fakat orjinal romların bulunduğu sayfanın linkini bulamadım. 10g için bir link verebilir misiniz?

Open 10G varmı bilmiyorum ama burdan bak..

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    bısı yazmamıs ana sayfasında
  • acura07 kullanıcısına yanıt

2.5.6. Yi kurmuyor musun ki :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Merhaba , ben telefonum 4.2.2 iken root attım rayglobe rom falan kurdum.Dün D802 için yayınlanan 4.4.2 romu flashtool ile kurdum ama root gitti.Suan telefonum rootsuz, ne yapabiliirm ? 4.4.2 için root aracı yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Demek istediğim su hocam büyük beklentilerle bekliyoruz bi bakıyoruz ses sorunu çözüldü , yok magic oldu .. bunlar ek patchlarda olmuoyr mu her seferinde romu bastan indirtiyorlar ( sınav stresi) :=)=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 28 Mart 2014; 14:22:09 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    2,5,6 nın v4 unu kuruyorum.. olmadı.
    root brwoserdan 2 sının de ısmını degıstırdım
    recoveryden yukledım
    wıpe/calvık yaptım camera suan acılmıyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Open 10G varmı bilmiyorum ama burdan bak..

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Cok tesekkur ederim :) 10f ten cok farki yoksa bosuna indirmeyim. Siz denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 28 Mart 2014; 14:24:57 >

• onkuba kullanıcısına yanıt
    farkı yok sayılır
    Neyse canın sağol sun, sana bişi olmasın valla olmadı ise şansına küs :) geri nasıl dönerim dersen bilmiyorum 10 f için :l yedek dosyalar yok mu jihnur s konusunda :/

cıxxx malesef.. yuklerken dıkkat etmemıstım yedegı varmı dıye..

olmadı xdabebı yukleyeyım .. her ne kadar beyaz ceksede guzel cekıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Neyse canın sağol sun, sana bişi olmasın valla olmadı ise şansına küs :) geri nasıl dönerim dersen bilmiyorum 10 f için :l yedek dosyalar yok mu jihnur s konusunda :/
    Hocam bana optimus 4.1 için kernel ve ses yükseltme lazım.Bu işi sen halledersin.
    Dert bende derman sende doktor
    Jellynbean için güzel bence xdabbed :)
    Elinde zip şeklinde yüklenen 10f varsa oradan çıkar orjinal dosyaları, Terminal deyim o yüzden fazla yardımcı olamam ama xda da birçok Avrupa romunun zip hali vardı...

• petro24 kullanıcısına yanıt
    O işlerden anlamıyorum maalesef hocam, ses için maven i kurun derim prrbuffer ı 54 den 60 a çekerek biraz sesi yükseltirsin...

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    1.0 dan 1.1 e geçerken çok şey değişti hatırlatırım, inş 1.2 de şu telefon çaldığında ekranın geç gelme sorununu çözerler, ayrıca şu g flex kilit ekranını aktif ettiğimde, kilt ekranında cift parmakla pencereyi açtığımda açılan pencere çöküyor, bunu da düzeltmeleri lazım ama çok elzem değil :) bu bahsettiğim sorunlar sizde de var mı?
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    suan calısmıyor kıtkatta ... denemıstım :) saglıklı kernelde hala yok 4.4 ıcın
    restore ettırdım xdabbeb ın dosyası ıle sonra xdabbebın dosyasını kurdum kamera sorunu cozuldu :)

elımde yok zıp halınde ama xda dan buldum akk ıle ındırmesı ıskence

neyse sana hayırlı kazasız belasız yolculuklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaa

1.0 dan 1.1 e geçerken çok şey değişti hatırlatırım, inş 1.2 de şu telefon çaldığında ekranın geç gelme sorununu çözerler, ayrıca şu g flex kilit ekranını aktif ettiğimde, kilt ekranında cift parmakla pencereyi açtığımda açılan pencere çöküyor, bunu da düzeltmeleri lazım ama çok elzem değil :) bu bahsettiğim sorunlar sizde de var mı?

Evet maalasef optimusta da var cloudy de. Var.. 3 4 saniye sonra goruunyor :)

• 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.