Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben stok kitkat kullanıyordum şarjına bişey olana kadar.. 6 saat anca dayanmaya başladı.. Cloudy stock kullanıyorsun sanırım hala.. Xda daki linkten başka bir yamaya ihtiyaç var mı?? Hani çalışmayan bişey falan var mı radyo kumanda vs gibi Cloudy Pro 2 de bazı özelliklerde sıkıntı varmış ya o bakımdan..
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

hocam walla memnunsan hiç uğraşma mod falan, ben bir girdim mod işine önceki romda... sonra beğenmedim, bu sefer geri alamadım, haydi sil baştan yeni rom kurdum... bir tek dpi mod kullanıyorum... kamera modları da stok haliyle hemen hemen aynı zaten...

Zaten bende modern derken dpi modadan bahsetmiştik close çalışıyorum ki 4.4 te dpi modu nasıl kurdun peki

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.4 için xposed geldi ana sayfada var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam sender Kurulu değil mi şuan sende, eğer Kurulu ise freedom ı yükle, sonra freedom ı aç, içinden sender ı seç, sonra sender dan buy de tamamdır :) bi de hangi romu kullanıyorsun freedom ın çalışması için ayarlarından freecore a tik koymak gerekebiliyor aklında bulunsun, eğer ben yapamam dersen kendi KEY imi vereyim Size
    TVBB-ITFI-R9K9-RMVH-007FFF-REFX

Üstad Freedom ile birşey alınca google play STORE göçüyor ne yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozidane

quote:

Hocam sender Kurulu değil mi şuan sende, eğer Kurulu ise freedom ı yükle, sonra freedom ı aç, içinden sender ı seç, sonra sender dan buy de tamamdır :) bi de hangi romu kullanıyorsun freedom ın çalışması için ayarlarından freecore a tik koymak gerekebiliyor aklında bulunsun, eğer ben yapamam dersen kendi KEY imi vereyim Size

çalışan bi freedom verecek yokmu hocalar
  • sarac kullanıcısına yanıt
    freedomdan çıkış yaparken stop diyor musunuz hocam? durdurmadan çıkınca google play açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

freedomdan çıkış yaparken stop diyor musunuz hocam? durdurmadan çıkınca google play açılmıyor.

sıkıntı veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

Orijinalden alıntı: ozidane

quote:

çalışan bi freedom verecek yokmu hocalar

Stock Rom, yüklü birde root ikidir Recover yapıyorum

• Bu programı yükleyin. Hem reklamlar engellesin, hemde host dosyanız düzelsin ve market çalışsın. + Olarak freedom ile işiniz bitince silin durmasın.

Sildikten sonra AdWay i kurun.

Sonra '' Dosyaları indir ve reklam engellemesini uygula '' seçeneğine tıklayın. Program host dosyasını oluşturucak ve reklamlar engellenecek. Freedomdan kalan problemde düzelecek.

Yüklemeden sonra telefonu 1 kere yeniden başlatın.

Download : https://mega.co.nz/#!N8lilLYR!27TM3p-PzXGK7TAKn88JJOd19_QcgmwxdWJMxyiPE4Y

• altunok kullanıcısına yanıt
    Stock da sorun yok hocam...en azından benim farkettigim...

• ozidane kullanıcısına yanıt
    Ne çökmesi hocam, ben de sorun yaratmadı aylardır kullanıyorum, yeni gapps içeren romlarda freecore u açın öyle satın alma yapın, başka da bişi yok, Ha freedom dan çıkarken STOP diyeceksiniz ya da hosts dosyasını sileceksiniz google play e bağlantı hatası vermemesi için o kadar...

• quote:

Ne çökmesi hocam, ben de sorun yaratmadı aylardır kullanıyorum, yeni gapps içeren romlarda freecore u açın öyle satın alma yapın, başka da bişi yok, Ha freedom dan çıkarken STOP diyeceksiniz ya da hosts dosyasını sileceksiniz google play e bağlantı hatası vermemesi için o kadar...

teşekkürler @legend ve led zeppelin halloldu stop demediğim için oluyormuş çok ama çok sağolun yardımlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Hocam 4.4 için xposed geldi ana sayfada var...

Aynen kardeşim denedim dpi yi ama simgeler çok kötü oldu o yüzden vazgeçtim

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    hocam aroma kurulumda %70te kaldı neden??
  • altunok kullanıcısına yanıt
    attığın dosya bozuk olabilir, hocam her zaman iki tane atın aynı dosyadan diyorum millete... Bazen bozuk kopyalanabiliyor, neyse bütün işlemlere baştan başlayın belki bu sefer sorun çıkarmaz, otg niz varsa flash bellek üzerinden yapın derim rom kurulumlarını... Şimdiye dek hiç hata almadım bu yöntemle...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam tekrar yükledim tekrar deniyorum otg var sıkıntı yok bakalm inşallah sıkıntı çıkmaz
  • Asphalt 8 uyumlu hale gelmiş arkadaşlar cloudy pro2 ye indiriyorum titanium la yedek alayımda sonra yine sorun olmasın

Ayrıca tam ekran oynanıyor tuslar gizleniyor yani bu sefer tam olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 18 Mart 2014; 13:03:37 >
  • Stok rom harici tüm romlarla uyumlu oluyordu zaten hocam :) Sadece Kdz ile yüklenen romlarda uyumsuzdu :)
  • quote:

Stok rom harici tüm romlarla uyumlu oluyordu zaten hocam :) Sadece Kdz ile yüklenen romlarda uyumsuzdu :)
    Ana konuya yazdım buraya da yazayım dedim
    Kitkat romlarındaki swiftkey in verdiği gapps hatası düzelmemiş yeni beta ile
    http://dl.swiftkey.net/SwiftKey_Public_Beta-4.5.0.43.apk
    isteyen buradan ulaşabilir, 30 nisan da yenisi çıkıncaya dek kullanabilirsiniz,
    Arayüzü vs. aşırı derecede hızlanmış, ayrıca gereksiz boşluklar kaldırılmış
    Emoji ve üst satıra numerik tuş takımı zaten olan şeylerdi :)
    Ben çok beğendim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 18 Mart 2014; 13:36:38 >

• quote:

Ana konuya yazdım buraya da yazayım dedim
    Kitkat romlarındaki swiftkey in verdiği gapps hatası düzelmemiş yeni beta ile
    http://dl.swiftkey.net/SwiftKey_Public_Beta-4.5.0.43.apk
    isteyen buradan ulaşabilir, 30 nisan da yenisi çıkıncaya dek kullanabilirsiniz,
    Arayüzü vs. aşırı derecede hızlanmış, ayrıca gereksiz boşluklar kaldırılmış
    Emoji ve üst satıra numerik tuş takımı zaten olan şeylerdi :)
    Ben çok beğendim :)

Alıntıları Göster
    Açık beta ( Pardus )

JB den gelenler baseband dosyasını flashlamayı unutmasın mevcut KK kullanan sadece rom dosyasını flashlaması yeterli en güncel Philiz cwm ile çalışır ( Full wipe gereklidir )

Kitkat Baseband

http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407578483

Test zip

http://goo.im/devs/pendroz/Pardus%20HD%20Rom/G2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 18 Mart 2014; 13:43:24 >

• 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.