Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

Açık beta ( Pardus )

JB den gelenler baseband dosyasını flashlamayı unutmasın mevcut KK kullanan sadece rom dosyasını flashlaması yeterli en güncel Philiz cwm ile çalışır ( Full wipe gereklidir )

Kitkat Baseband

http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407578483

Test zip

http://goo.im/devs/pendroz/Pardus%20HD%20Rom/G2

Hayırlı olsun @PendroZ
    bıde ındırebılsek

ie 11 e bıle muhtac kaldım :) ondan denıyorum suan

ondanda ınmedı..

telefondan ındırıyorum %4 dıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 18 Mart 2014; 14:20:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

iki versiyonu da işe yaramadı :D

Alıntıları Göster
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

CloudyPro II 1.1 Geliyor.

Yeni Sürümde ,

*Fixed animations
    *Fixed sound issues
    *Fixed FMRadio output
    *Fixed Bluetooth A2DP
    *Fixed SDCard permission
    *Fixed Camera MagicFocus
    *Unlocked all Camera modes
    *Updated GApps
    *Removed TV app
    *Improved smoothness
    *Improved RAM management

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

Açık beta ( Pardus )

JB den gelenler baseband dosyasını flashlamayı unutmasın mevcut KK kullanan sadece rom dosyasını flashlaması yeterli en güncel Philiz cwm ile çalışır ( Full wipe gereklidir )

Kitkat Baseband

http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407578483

Test zip

http://goo.im/devs/pendroz/Pardus%20HD%20Rom/G2

Alıntıları Göster
    Üstad,

4.2.2. Pardus HD G-Flex V3'ten geçiş yapacağım. İndirmeye başladım ama 1 saat var hala...

TWRP kullanıyorum illaki Philz yüklemeli miyim ?

Sonra baseband dosyasını flaşlıyorum sonrada romu flaşlıyorum olup bitiyor di mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

bıde ındırebılsek

ondanda ınmedı..

Alıntıları Göster
    @Acura07 neyse legend. dener bizden önce ama bendeki chrome hala hata vermedi, tek indiriciler işe yaramıyor,neyse benimki bir saate iner herhalde, bu arada yedek alayım da ne olur ne olmaz, şuanki hali gayet iyi çünkü cloudy stock un...
    @Pendroz Bir de seste eko sorunu falan yok en azından önceden yayınlanmış fix uygulandı,yarın komitem varda, sıkıntı olmasın )

• quote:

flasgetle denıyecem bıde .. ımd calısmadı crome hata verdı
    Falashget dedim fakat bir süre sonra durdu. Link değişken sanırım, kesintiden sonra devam etmiyor.

Flasgette durduğunda, yeni link alıp dosya adresini değiştirince kaldığı yerden devam ediyor.
  • quote:

bıde ındırebılsek

ondanda ınmedı..

AKK kurbanıyım malesef Megaya atalım bakalım 3 saat sonra ancak biter :(
  • Ya arkadaşlarla flex romlardaki ekrani 2 ye bolme ozelligi cok hos bunu cloudystock roma atmak icin ne lazim
  • quote:

@Acura07 neyse legend. dener bizden önce ama bendeki chrome hala hata vermedi, tek indiriciler işe yaramıyor,neyse benimki bir saate iner herhalde, bu arada yedek alayım da ne olur ne olmaz, şuanki hali gayet iyi çünkü cloudy stock un...
    @Pendroz Bir de seste eko sorunu falan yok en azından önceden yayınlanmış fix uygulandı,yarın komitem varda, sıkıntı olmasın )

Alıntıları Göster
    bırı ındırıp buluta atsın catlarım valla

ımd
    flasget
    crome
    ie11
    ve g2 den denedım hepsınde % 10 a varmadan basarısız oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Falashget dedim fakat bir süre sonra durdu. Link değişken sanırım, kesintiden sonra devam etmiyor.

Flasgette durduğunda, yeni link alıp dosya adresini değiştirince kaldığı yerden devam ediyor.

Alıntıları Göster
    26 kişi indirmiş dosyayı 20 tanesi acura07 dir kesin
  • quote:

26 kişi indirmiş dosyayı 20 tanesi acura07 dir kesin

Alıntıları Göster
    23 de olabılır
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bir şey sorucam. Şuan bende phliz var. Rom olarakda biliyorsun cpro var. Şimdi ben nasıl bir yedek almalıyım ki pendroz romundan sonra 1 kerede telefonu eski haline çevireyim. Daha önce hiç yedek almadım ondan soruyorum. Komple yedek istiyorum yani. @Led Zeppelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 18 Mart 2014; 14:30:34 >

• Ya arkadaşlarla flex romlardaki ekrani 2 ye bolme ozelligi cok hos bunu cloudystock roma atmak icin ne lazim
  • quote:

Bir şey sorucam. Şuan bende phliz var. Rom olarakda biliyorsun cpro var. Şimdi ben nasıl bir yedek almalıyım ki pendroz romundan sonra 1 kerede telefonu eski haline çevireyim. Daha önce hiç yedek almadım ondan soruyorum. Komple yedek istiyorum yani. @Led Zeppelin
    hocam philz sanırsam internal storage yedeği almıyor,
    ama normal yedek aldınız diyelim daha sonra bu yedeği yüklemek için custom rom atar gibi wipe yapın ve öyle yükleyin eskisi gibi açılması lazım, jelly bean lerde böyleydi en azından :)
    ekstra bişi yapmaya gerek duymuyordum, ama custom yedek ayarları var, oradan herşeyi seçebiliyordunuz, bir de oraya bakın...
    tavsiyemse başka bir belleğe alma imkanın varsa oraya al, ntfs desteği var zaten philz in, benim gibi hdd ne alabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 18 Mart 2014; 14:36:03 >

• Ben İndiriyordum ama iptal ettim hızı çok düzensiz gidip geliyor sürekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben İndiriyordum ama iptal ettim hızı çok düzensiz gidip geliyor sürekli.
    hocam ındırebılen yok :) 25 30 defa denedım yok :) farklı bı bulut hesabına atmanız lazım gıbı

@PendroZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 18 Mart 2014; 14:44:33 >
  • quote:

hocam ındırebılen yok :) 25 30 defa denedım yok :) farklı bı bulut hesabına atmanız lazım gıbı

@PendroZ
    Valla benimki ahesde de olsa stabil iniyor.
    Şu an %20. 2 defa kesildi ama linki yeniledim, devam etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Valla benimki ahesde de olsa stabil iniyor.
    Şu an %20. 2 defa kesildi ama linki yeniledim, devam etti.

Alıntıları Göster
    bayt bayt ındırıyor flasget :D:D:D
  • quote:

bayt bayt ındırıyor flasget :D:D:D

Alıntıları Göster
    firefox da idm çalıştı bende :) ama chrome 700 mb indirnce iptal etmek istemedim orayı :)
  • quote:

firefox da idm çalıştı bende :) ama chrome 700 mb indirnce iptal etmek istemedim orayı :)

Alıntıları Göster
    firefox ta kurdurucaksın yanı bana
  • quote:

hocam philz sanırsam internal storage yedeği almıyor,
    ama normal yedek aldınız diyelim daha sonra bu yedeği yüklemek için custom rom atar gibi wipe yapın ve öyle yükleyin eskisi gibi açılması lazım, jelly bean lerde böyleydi en azından :)
    ekstra bişi yapmaya gerek duymuyordum, ama custom yedek ayarları var, oradan herşeyi seçebiliyordunuz, bir de oraya bakın...
    tavsiyemse başka bir belleğe alma imkanın varsa oraya al, ntfs desteği var zaten philz in, benim gibi hdd ne alabilirsin :)
    Sağol
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.