Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34813482348334843485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Bu rom aosp romlar içinde benim kullandığım en stabil romdu hocam. Eğer bu rom sizi sarmadıysa N ler için acele etmeyin derim ben.

XOSP mi diyorsunuz sizde hocam ?
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi buildi kullanıyorsunuz xosp romunda? Yazın kullandım ben de sevmiştim baya. Ama arkadaşın attığı kilit ekranı olayı yoktu sanki. Yarısı siyah cool görünen hani. Güncelleme falan mı geldi acaba? 6.3 kullanıyordum ben. Temmuzda yayınlanmıştı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Hocam hangi buildi kullanıyorsunuz xosp romunda? Yazın kullandım ben de sevmiştim baya. Ama arkadaşın attığı kilit ekranı olayı yoktu sanki. Yarısı siyah cool görünen hani. Güncelleme falan mı geldi acaba? 6.3 kullanıyordum ben. Temmuzda yayınlanmıştı sanırım.

evet 6.3 ile final yaptılar kilit ekranı siyah cool değil ama istenilirse vidgetlarla yapılabilir ama gerçekten çok stabil tüm hatalarından arındırılmış batarya konusunda üzmeyen ve geniş bir tema desteğinin olması romun artıları tavsiye edermiyim elbette tavsiye ederim
    Silmemişimdir umarım rom dosyasını. Kilit ekranını da o şekil yapabilirsek tam kullanılmsı rom olur bu dönemde. Yarın sabah deneyeyim en iyisi tekrardan..

Edit: Bu arada google+ sayfalarına baktım. Bunların da 7.1 çalışmaları var. Bizim cihaza gelir mi bilmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 6 Kasım 2016; 2:00:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Silmemişimdir umarım rom dosyasını. Kilit ekranını da o şekil yapabilirsek tam kullanılmsı rom olur bu dönemde. Yarın sabah deneyeyim en iyisi tekrardan..

Edit: Bu arada google+ sayfalarına baktım. Bunların da 7.1 çalışmaları var. Bizim cihaza gelir mi bilmiyorum ama.

aosp delta grubu değilmi bende gördüm o postu gelir gelir g2yi es geçmezler heralde

kilit ekranını yaparım uğraşmak lazım
    Xposed ile falan mümkün sanırım emin değilim. Ve benim rom dosyam uçmuş. Yurt interneti ile indirmek sorun olacak ama bakalım. Deneyeceğiz bir şeyler bu kilit ekranı için de. Takıntı oldu 5 saniyede resmen.

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Evet hocam xaosp en ideal rom eğer benim gibi en güncel takıntısı olan birisi değilseniz xaosp kurup keyfinize bakın.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt

idare eder

arka plan isteyen olursa resmide vereyim

paintle yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 6 Kasım 2016; 3:26:13 >

• Xosp romda xospdelta sekmesi ne işe yarıyor acaba?

• Bu Miui v8 nedir peki nasıldır?

Helal olsun hocam

• quote:

Bu rom aosp romlar içinde benim kullandığım en stabil romdu hocam. Eğer bu rom sizi sarmadıysa N ler için acele etmeyin derim ben.

Ses konusunda nasıl peki hocam ?
  • Hocam bu romda bildirimde ve ayarlardaki turuncu simge rengini degistirebiliyor muyuz? bulamadim bir turlu. Ben mavi yapmak istedim bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Ses konusunda nasıl peki hocam ?

Xosp nin ses konusundan bahsediyorsanız hocam içinde viper4android ile geliyor ses seviyesi diğer birçok aosp romlara göre daha yüksek seviyelere çekiliyor çıkan ilk sürümlerinde kullandığımda kendi kerneli ses ayarlarını destekliyordu kernel adiutor ile sesi kernel üzerinden ayrıca artırabiliyorduk yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

ben bu romu çok sevdim severek kullanıyorum tabi zevkler ve renkler tatrtışılmaz N romu 7.1i denedim henüz daha tam anlamıyla stabil değil haftalık ota updatelerine başladıkları zaman duruma göre cheanlogları takip ederek ilerde geçiş yapabilirim ilerisi için umut vadediyor en azından crdroid ekibi titizlikle üzerinde çalışıyor şuan için değil ama ilerde çok daha güzel bir rom olacak N rom

Rom gerçekten çok iyi fakat kulaklığı görmedi.
    Kulaklık takılı olduğu halde ses hoparlorden çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limones

Hocam bu romda bildirimde ve ayarlardaki turuncu simge rengini degistirebiliyor muyuz? bulamadim bir turlu. Ben mavi yapmak istedim bulamadim.

Temalarla mümkün hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kerzami

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

ben bu romu çok sevdim severek kullanıyorum tabi zevkler ve renkler tatrtışılmaz N romu 7.1i denedim henüz daha tam anlamıyla stabil değil haftalık ota updatelerine başladıkları zaman duruma göre cheanlogları takip ederek ilerde geçiş yapabilirim ilerisi için umut vadediyor en azından crdroid ekibi titizlikle üzerinde çalışıyor şuan için değil ama ilerde çok daha güzel bir rom olacak N rom

Rom gerçekten çok iyi fakat kulaklığı görmedi.
    Kulaklık takılı olduğu halde ses hoparlorden çıkıyor.

Böyle bir şey hiç gelmedi başıma kulaklık takılıyken kapatıp actinizmi bide öyle deneyin belki işe yarar

• ekoah E kullanıcısına yanıt
    Oradan hızlı bir şekilde güncelleme yapıyordum güncelleme nin kısayolu gibi dusun gerçi artık final rom olduğu için bi işe yaramiyor

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Olmuş mu hocam

Bir de widget uygulaması ile sola dayanan bir saat bulduk mu aynısı olur Eline sağlık.

• 
Sayfa: önceki 34813482348334843485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.