Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34493450345134523453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Lolilpop tabanlı mı hocam?

evet 30h lolipop tabanlı bir romdur

hocam peki benim şimdi çok önemli arşivlerim var. bunlar silinmeden kurabilir miyim? yoksa clouda upload mı etmem lazım?

cloauda upload etsen daha iyi olur full vipe yapıp temiz bir kurulum tavsiye ederim otg ilede kurabilirsin en temizi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lolilpop tabanlı mı hocam?

evet 30h lolipop tabanlı bir romdur

hocam peki benim şimdi çok önemli arşivlerim var. bunlar silinmeden kurabilir miyim? yoksa clouda upload mı etmem lazım?

cloauda upload etsen daha iyi olur full vipe yapıp temiz bir kurulum tavsiye ederim otg ilede kurabilirsin en temizi

anladım peki teşekkürler.

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    hocam rahatsız ediyorum yine ama bu zipi direk flashlayacam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Cheloz V5ten H Roma direk geçiliyor mu ?
    Cloudy g2 3.3 kullanıyorum 1 sene ye yakın olacak ve sıkıldım tavsiyesi olan varmı :(
  • quote:

hocam rahatsız ediyorum yine ama bu zipi direk flashlayacam mı?

bootlader yüklemen gerek kitkatte isen direk yüklersen cihaz brick olur
    Elimde hiç dosya yok hocam. Bende pc format ladım dosyalar uçtu gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Elimde hiç dosya yok hocam. Bende pc format ladım dosyalar uçtu gitti.

aynen bende yeni pcye geçtim hardiski formatlamıştım canın sağolsun xdaya sayfa sayfa bakıncaz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Cloudy g2 3.3 kullanıyorum 1 sene ye yakın olacak ve sıkıldım tavsiyesi olan varmı :(

Hrom bu sıralar çok popi dene istersen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Hrom bu sıralar çok popi dene istersen

Alıntıları Göster
    Arkadaşalr NDM 5.5' ısrarla herkese tavsiye ediyorum,Dorimanx karnel ile cihaz bildiğin uçuyor.Hem G5 arayüzü hemde hızlı kasmayan rom isteyenlere duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Cheloz V5ten H Roma direk geçiliyor mu ?
    CM13 kuruluyken H-Rom a geçeyim dedim.
    D802 Hybrid Bootstacks attım. Rom ve Xposed ekledim üstüne. Ancak LG logosunda kalıyorum. Sanki yanlış yaptığım bi' şey yok ama nerede yanlış yapmış olabilirim? MD5 ler sıkıntısız.
    hocam bu dorimanx kerneller nasıl onlardan daha çok verim alabilir miyim bataryada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

D802 Hybrid Bootstacks attım. Rom ve Xposed ekledim üstüne. Ancak LG logosunda kalıyorum. Sanki yanlış yaptığım bi' şey yok ama nerede yanlış yapmış olabilirim? MD5 ler sıkıntısız.

aynen bendede md5de sıkıntı yok bi daha indirdim romu bootstock her şey yükledim 5 kez denedim 5 kez cihaz brick oldu bir rom kurmak için geçirdiğim zamana yazık valla artık son bir kez de hocamızın dediği gibi yapıcam ndm 5.5dan geçiş yapıcam oda olmazsa telefonu ya duvara vururum yada stock romla devam ederim yeter bee bu nedir ya sinirden elim ayağım titriyor artık

• quote:

hocam bu dorimanx kerneller nasıl onlardan daha çok verim alabilir miyim bataryada?

ben xceed 14 kullanıyorum kullandığım romlarda
    anlamadym hocam? dorimanx kursam stock 5.0.2 lollipopa daha iyi batarya alyr myyym?
  • quote:

anlamadym hocam? dorimanx kursam stock 5.0.2 lollipopa daha iyi batarya alyr myyym?

dorinmax da iyidir siz bilirsiniz 2sininde performansları biribirine yakındır tercih meselesi dorinmax iyi xceed kötü yada xceed iyi dorinmax kötü diyemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Hay şansımı.
    Çalışan telefonu bozduk durduk yere. Şimdi de kdz atayım lg up ile bari dedim. Bilgisayara bağladığımda 5-6 biçimlendirilmemiş disk olarak görüyor.
    anladım hocam teşekkürler
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Hocam TOT yöntemi ile yardırın. En garantisi. Fakat telefon hafızasını siliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    Download moda girebilsem.
    hocam dorimanx 11.3 kurdum. program bildi?in ve ayarlamalary var. bunun batarya performansy için yapabilece?im hazyr ayarlar var my? te?ekkrler
  • 
Sayfa: önceki 34493450345134523453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.