Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33883389339033913392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rakam değiştirmeyeceksin güzel kardeşim arkadaşın verdiği dosyayı gerekli dizine at izinleri ver telefonu yeniden başlat hepsi bu kadar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

Rakam değiştirmeyeceksin güzel kardeşim arkadaşın verdiği dosyayı gerekli dizine at izinleri ver telefonu yeniden başlat hepsi bu kadar...

Oncelikle gosterdiginiz ilgi ve yardimlariniz icin tesekkur ederim. Yanlissam lutfen duzeltin. Arkadasin verdigi dosya icindeki dizinleri kopyaliyorum sonra etc nin icindeki mixerpath dosyasinin icindeki dizinleri silip kopyaladiklarimi oraya yapistiriyorum sonra kaydediyorum izinlerini kontrol ettigimde zaten rw r r izinlwri verilmis gozukuyor bir daha kaydedip cikiyorum teli kapatip aciyorum. Yaptigim islem bu ve on hoparlorden ses gelmiyor. Telde viper4 yuklu bir etkisi olurmu birde cloudy 3.3 ve dorimanx 9.8 kullaniyorum. Yardiminizi rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alifatihayik A kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/true-stereo-mod-lg-g2-t2989287
    bu linke 5dk baksan anlarsın resim de koymuş dorimanx uygulamasından. özetle dosyayı indir, malum yere at, izinleri kontrol et, yeniden başlat, ses yüksekse dorimanxten kıs.
  • sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    Batarya kalibrasyonuna yarayan uygulamanın adını söyleyebilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • musttro2l M kullanıcısına yanıt
    Batery calibration
    Google play de böyle yazın ilk gelen.

hayır içeriği değiştirme direk üstüne at izinleri tekrar ver tamamdır
  • GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Malesef yapamadim vaz gectim tekrardan tesekkurler.

• foz54 kullanıcısına yanıt
    Linkte resimlerin hepsi acilmiyor zaten yapamiyorum vazgectim ilginiz icin tesekkur ederim.

• musttro2l M kullanıcısına yanıt
    Batarya kalibrasyon dediginizde NEMA adli grlistiricinin yaptigi yygulama a cihazi sarja takin yuzde yuz olsun cihaz sarj alimini kessin yani simsek isareti va kalksin ortadan sonea kalibrasyona tiklayin sonra sarj cihazini ciksri. Tamamdir cihaziniz rootlu olmaai gwrekmekte

• IceX roma gectim gayet iyi calisiyor
    Kurarken g4 kamerayi secmeyin kamera gelmiyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 10 Mayıs 2016; 0:09:46 >

İzinleri yanlış yapıyorsunuz muhtemelen rw-r-r yaparsanız çalışıyor bende de ilk başta çalışmamıştı Eş dosya yöneticisi kullanıyorum

• Nedendir bilmem ama rom çok güzel gözüktü gözüme hocam Gaza grlip geçerim kesin bi kaç güne

• Grimwood kullanıcısına yanıt
    Hocam cloudy ile ayni stabillikte hatta daha stabil calisiyor

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: Nimotech

Selamlar,
    elimde ekranı kırık bir G2 var cihaz D802. Bende de D800 cihaz var, benim cihazın ekranını bu cihaza takabilir miyim?

• zg85 nin bi romu var, turbo rom diyor. bu arkadaş aynı zamanda xosp portlarını, healthy kerneli ve. yapan arkadaş. ancak elemanın rom konusuna vs. bi türlü ulaşamadım. nerede takiliyordur dersiniz? xda da aktif değil. twitter vs. dönmedi geri. ilginç bi roma benziyor ama deneyemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

zg85 nin bi romu var, turbo rom diyor. bu arkadaş aynı zamanda xosp portlarını, healthy kerneli ve. yapan arkadaş. ancak elemanın rom konusuna vs. bi türlü ulaşamadım. nerede takiliyordur dersiniz? xda da aktif değil. twitter vs. dönmedi geri. ilginç bi roma benziyor ama deneyemedim.
    xosp romu deneyeniniz var mı acaba hangi bootlaoder gerekli ?

Kitkat bootloader mış anlaşılan şuan kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsemre1 -- 10 Mayıs 2016; 17:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

6 dakikada %4 şarj gitmiş. biraz fazla yiyor sanki

• Cloudy G2 3.3 kullanıyorum, Xceed kernel var.
    Vodafone ile 4G açtığımda, şebeke arada 15 20 saniye bazen daha uzun gidip geliyor.
    Sizin yaşadığınız sorun da bu muydu, ya da benzer miydi.
    Çözebildiniz mi, çözdüyseniz nasıl?

Xceed kernel yüzünden diye düşünüp Dorimanx yükledim, ama fastboot girdi, tekrar xceed yükledim de açıldı telefon (Recovery girdi)
    şimdilik 4G kapalı kullanıyorum.
    Var mı yorumunuz?
  • Arkadaşlar bende lg v10 alarak aranızdan ayrılmış bulunuyorum.

Yardımları dokunan&dokunmayan herkese çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Selamlar,
    elimde ekranı kırık bir G2 var cihaz D802. Bende de D800 cihaz var, benim cihazın ekranını bu cihaza takabilir miyim?

Bildiğim kadarıyla D802 ve D805 aynı, D800 farklı
    Flex konnektörün biri farklı boyutta yanlış hatırlamıyorsam
    Hatta buldum:
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • 
Sayfa: önceki 33883389339033913392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.