Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.705.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32723273327432753276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Changelog yok malesef hiç bir yerde izine rastlamadım.Bugün açarım konuyu sorun çıkmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Siz söyleyince kontrol ettim bende de video çekmiyor hocam konunun sayfasına bakmak lazım belki fix çıkmıştır

Edit: evet çıkmış hocamhttps://www.androidfilehost.com/?fid=24415232478676846

Kamera için xda konusunda yama koymuş demek ki bunun için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Google ed. 1.4 için bir kaç kişi şarj ile olumsuz geri dönüş bildirmiş burada.
    Onun haricinde kullanıp sıkıntısını gören var mı ? Ayrıca xda 'da sanırım kamera uygulaması için yama yayınlanmış o ne için ?

Auto hdr modunu kaldirdi icin kamera uygulamasinda sorun cikmis. Kimisi xcam yukledi kimisi patch yapti stock kamerayi kullandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

quote:

Onun haricinde kullanıp sıkıntısını gören var mı ? Ayrıca xda 'da sanırım kamera uygulaması için yama yayınlanmış o ne için ?

Auto hdr modunu kaldirdi icin kamera uygulamasinda sorun cikmis. Kimisi xcam yukledi kimisi patch yapti stock kamerayi kullandi.

Anladım. Başka sorunları var mı? Geçilir mi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Changelog yok malesef hiç bir yerde izine rastlamadım.Bugün açarım konuyu sorun çıkmazsa.

Peki hocam teşekkürler,

Ekleme: Hocam Srkg2 için xcam sürücülerini flashlamak istediğimde hangi seçeneği flashlamam lazım.
    Yani Stock lp için olan versiyon var, birde stock lp basebandlı ancak modlanmış olanlar için var ( Cloudy 3.3 gibi )
    Ben hangisini kurmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraiMisa -- 15 Şubat 2016; 18:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

4.10 da çift ekran mı yok ben mı bulamadım

Yok hocam daha kurmadım .
    Ama kurunca kendi kerneli ile kullanacağım birkaç gün,
    (dayanabilirsem )
    Sonrada dorimanx 9.0 yüklerim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiraiMisa

quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

4.10 da çift ekran mı yok ben mı bulamadım

Yok hocam daha kurmadım .
    Ama kurunca kendi kerneli ile kullanacağım birkaç gün,
    (dayanabilirsem )
    Sonrada dorimanx 9.0 yüklerim herhalde.

Alıntıları Göster
    G2 mi satmaktan vazgeçtim..telefoncular 350 den fazla vermiyor.. hem g4 ümü hemde g2 mi birlikte kullanacağım..artık rom atma hevesimi g2 ile tatmin edeceğim..malum g4 e root bile atamıyoruz..

• naftalin34 N kullanıcısına yanıt
    Telefon temizse 400 vereyim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

quote:

Anladım. Başka sorunları var mı? Geçilir mi yani?

Başka sorunu yok ama
    I will release soon a 1.4.1 with with integrated fix
    demiş yakında 1.4.1 yayınlayacakmış onu bekle istersen

birde google uygulamalarına alışamazsan bir arkadaşımız paylaşmıştı Sanırım black hoca.

https://mega.nz/#F!K1dWhTIa!h3EKkvOswbDc6YrUenP4RA!rpcRCQQT

adresinden istediğini indir hocam

birde modlar var bu adreste
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-google-edition-statusbar-navbar-t3305439

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyesref -- 15 Şubat 2016; 19:58:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

Telefon temizse 400 vereyim hocam

hocam kadıköyde bi telefoncuya girdim..anlıyor sandım..evirdi çevirdi ''bunun ekranı değişmiş ''dedi...dedimki ''istediğin her hangi bir lg servisine gidelim..derseki bu ekran değişmiş sana teli bedava vercem üstünede 5000 tl vercem'' ...tel temiz ama ben 500 istiyorum .. satamazsamda iki teli birden kullanacam

• quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

O zaman google edition seni mutlu edecektir CloudyG2 3.3 aynı CloudyG2 3.3
    Arkadaş telefonumda ekran sararması vardı garantiye gönderdim ekran değişimi yapıldı.Şimdi tekrar aynı sorun var tekrar göndermeli miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nokata

Arkadaş telefonumda ekran sararması vardı garantiye gönderdim ekran değişimi yapıldı.Şimdi tekrar aynı sorun var tekrar göndermeli miyim ?

Alıntıları Göster
    Stock mail uygulaması gibi, maile fotoğraf eklerken, fotoğrafları küçültme seçenekleri ile ekleyen başka bir mail programı varmı.
    Hemen hemen hepsi fotoğrafları orjinal boyutta ekleyip gönderiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

BEn çıktığı gün geçtim hocam. Yanlış hatırlamıyorsam stagefighter ve kamera düzenlemesi yapmış. changelog bende bulamadım ana konusunda yorumlarda yazıyordu.
    beyler srkg2 4.1 romuyla cloudy g2 3.3 romu arasında fark varmı suan cloudydeyim geçmeye değermi
  • ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Hocam tinted bar için kullandığınız zipin linkini paylaşabilir misiniz ?
  • Xposed Installer'dan, "Flat Style Colored Bars" aratıp yüklerseniz aynı işi yapar.
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    hocam biliyorum ama xposed kullanmayı sevmiyorum. Halihazırda hazırlanmış zipi var zaten ama link bulamadım.

Yinede tavsiyeniz için teşekkürler.
  • mekaniktr M kullanıcısına yanıt
    Dün yükledim henüz tam anlamıyla kullanma fırsatım olmadı fakat bu süre zarfında bile düşündüğüm tek şey şu oldu.

Stock Rom'un De-Blot + Viper4 + Xposed Yüklenmiş halinden başka bişey değil.Aynılarını stock roma yapsanız daha da iyi olur bence.

He bu arada Aroma - Init.d ve IOS Status bar özelleştirmesi var ek olarak.
  • ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Görünüyor da ben eklemedim mesaja konu gereksiz yere kirlenmesin diye :) Kullandığın programın adı nedir tinted için?
  • Google Drive'ımdan çekebilirsiniz arkadaşlar. Önce normal apk yı arkasından Donate'i kurun.

https://drive.google.com/file/d/0B4UpWKG5kdeXcXdNanR3dFRNR2c/view?usp=docslist_api
    https://drive.google.com/file/d/0B4UpWKG5kdeXd3lBY3JMX0RyUFU/view?usp=docslist_api

• quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Google Drive'ımdan çekebilirsiniz arkadaşlar. Önce normal apk yı arkasından Donate'i kurun.

https://drive.google.com/file/d/0B4UpWKG5kdeXcXdNanR3dFRNR2c/view?usp=docslist_api
    https://drive.google.com/file/d/0B4UpWKG5kdeXd3lBY3JMX0RyUFU/view?usp=docslist_api
    Hocam cevabınız için teşekkürler sanıırım cloudyden geçmeye pek değmiyecek.

• 
Sayfa: önceki 32723273327432753276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.