Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32703271327232733274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gogil editiysin için stock müzik uygulaması var mi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

1 hafta olmadi aicp kurali ama seytan durtuyor srk 4.0 kur diye

Benimde öyle bir kaşıntım var şu aralar Cheloz - Google Edition - SRKG sırasıyla yükliycem yakında konularını açarım

Sen konularini ac hocam bende senin konuyu gorunce gaza gelir yuklerim

• Google E. 1.3 ten SRKG 4.10'a geçtim dün özlemişim valla stock romu. Tinted Status Barıda kurdum her programa gire modladım. Viper4Androird FX romla geliyor ama sürücüleri çalışmıyordu. Zip buldum flashladım sesde eskisi gibi oldu. Şimdi bide kernel kurucam ama Xceed in en son reset atmayan sürümü 11a mıydı 12a mıydı arkadaşlar onu hatırlayamadım. DorimanX demeyin benim telefona hiç yaramıyor.

• ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın dorimanx benim telefon ile lanetli gibiydi ama 9.0 sürümü Srkg2 4.10 ile kusursuz çalışıyor bir şans verin derim ben. Ayrıca mümkünse çalışan viper için link verirseniz çok sevinirim.

• Tinted Status Bar ile ilgi Nav Bar ve Status Bar çalışmamıda resimlerden görebilirsiniz dostlarım.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Deneyeyim hocam DorimanX i bakalım. ☺
    Buyrun hocam link bu arada
    http://forum.xda-developers.com/xperia-u/themes-apps/app-viper4android-t3193344

• Arkadaşlar su an srkg2 4.1 romundayim bu üst ve alt bar çok büyük geliyor ne yapabiliriz? Ek olarak hangi tweaki kullaniyoruz bu romda?

• Hocam olsa olsa sen yardımcı olursun.

Benim tel hiç bir otg yi görmüyor. Format attım, stok roma döndüm. Hiç biri işlemedi. İki gün önce sorun yoktu, şimdi birden başladı. :/ bu arada USB ve micro USB li olan otg'den kullanıyorum. :/

• Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Fat32 olarak biçimlendirme yaptınız değil mi hocam? Romdan bağımsız tanıma sorunu yaşıyorsa Otg de yada telefon girişinde sorun olabilir yazilimsal olduğunu zannetmiyorum

• Hocam vereceğim linkten Cloudy 3.3 için olan 36 dpi Nav Bar ve 36 dpi NavButton olanları indirip TWRP den flashlamanız yeterli. Ben burdan yaptım.

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-cloudyg2-3-1-3-2-navigation-bar-t3147734

• Hocam Google edition rom için smart notice var mı?
  • ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Navbar, Navbutton ve Viper linki için çok teşekkür ederim tam aradığım şeylerdi şimdi rom eksiksiz oldu.

• Google Edition roma Xcam kuruluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Google Edition roma Xcam kuruluyor mu?

Sonucta stock rom oldugu icin xcam yuklenebilir. Ben denemedim ama kullanan arkadaslar vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyesref -- 15 Şubat 2016; 8:47:28 >
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Evet. Yükledim kullanıyoum. XCam lg settings de çalışıyor.

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Kuruluyor. Ben kullanıyorum.
  • GE 1.4 yükledim şarjı su gibi içiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Hocam Google edition rom için smart notice var mı?

Smart Notice

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 15 Şubat 2016; 10:10:52 >

• Sevgilimden mesaj gelse böyle sevinmezdim çok tesekkur ederim hocam kralsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Hocam Google edition rom için smart notice var mı?

Smart Notice

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Smart notice ın pil omrune etkisi var mi hocam ?
    Tavsiye rder misiniz , kullaniyo musunuz ?

• 
Sayfa: önceki 32703271327232733274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.