Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teacher1977

clody pro2 mi cloudystock mu kuralım kafa karıştı.

Alıntıları Göster
    pro 2 indirdim azsonra kuracam stabil değil derken ne demek istediniz pil süresi veya performans ?
  • Yaw daha yeni yuklediydik cloudy proyu şimdi de stoguna mı gececegik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaşlar art a geçiş yaptım ne gibi artıları var bu artın... biraz daha hizlandi gibi oldu telefon başka neleri var...

• teacher1977 T kullanıcısına yanıt
    Çok aşırı özellik istemiyorsanız CloudyStock'u şiddetle öneririm.Her şeyi ile stok rom ama performası arttırılmış,kamerasına UHD video çekimi eklenmiş ve gereksiz uygulamalardan arındırılmış çok çok güzel.Diğerini denemedim.Ama sırf kamera olayında xdabbeb veya jishnu kamera var diye kullanamam onu.Gerçi bunlar mı var tam da emin değilim ama neyse.Öyle işte.
  • teacher1977 T kullanıcısına yanıt
    Aynen kafa bir milyon oldu hocam

• g pro 2 v3 e recovery kuruluyormuu kuruluyorsa dierek ondan kuralım tekrar 4.2.2 ye dönmüyelim
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    magic focuk sl-mo varmı peki kamerada bide nasıl kurudn hocam bi anlatıverde kafa karıştıı romu indiriyorum g pro 2 gibi 4.2.2 ye dönüp öyle mi yapalım recoveryy kuruluyormuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: viranufuk

magic focuk sl-mo varmı peki kamerada bide nasıl kurudn hocam bi anlatıverde kafa karıştıı romu indiriyorum g pro 2 gibi 4.2.2 ye dönüp öyle mi yapalım recoveryy kuruluyormuu
    philz recovery kurulunca hate veriyor açılmıyor recovery :(
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    kurulmuyor hocam... recovery i sıfırlıyor g pro 2, 4.2.2 ye dönüp tekrar yapmanız gerekiyor...
  • Bytekno kullanıcısına yanıt
    hangi işlemleri yapmıştınız hocam, anlatır mısınız...
  • Ortalık 56 oldu kim ne kuruyor ne ediyor belli degil

• Bytekno kullanıcısına yanıt
    6.19.3 ü kurun... 6.19.7 de sıkıntı olabiliyor...
    http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

kurulmuyor hocam... recovery i sıfırlıyor g pro 2, 4.2.2 ye dönüp tekrar yapmanız gerekiyor...
    Arkadaşlar merak ettiğim birkaç husus var.

Mesela yeni rom yükledik diyelim. Uygulamalarımız yedeğini Titanium ile alıp yeni romda yüklersek sorun olmaz değil mi? Birde 4.4'de root var mı yok mu? Tam emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isousluer

Arkadaşlar merak ettiğim birkaç husus var.

Mesela yeni rom yükledik diyelim. Uygulamalarımız yedeğini Titanium ile alıp yeni romda yüklersek sorun olmaz değil mi? Birde 4.4'de root var mı yok mu? Tam emin olamadım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu CloudyPro II romunu nasıl kurcam birisi sırasıyla yazabilir mi ? 4.2.2 twrp kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: viranufuk

Simdi hocam oncelikli olarak 4.2.2 ye dönüyoruz. Hangisi oldugu onmeli degil.Ben 10f ye döndüm. Dondukten sonra rootluyoruz ve recovery kuruyoruz.

Philz touch recovery ile kurun yazmış ama benim recovery sagolsun beni hiç yarı yolda bırakmadı. TWRP 2.6.3.3 efsane recovery :))

Recovery i kurduktan sonra,

Önce KitKat baseband,ve romu sd card a atıyoruz.

Twrp yi açıyoruz ve ilk etapta baseband dosyasını yukluyoruz.Sonra arkasindan romu yukluyoruz.Yukleme baslayinca Aroma installer açılıyor. Orada cihazimizin modeli olan d802 yi secip devam et diyoruz.

5 dakika sonra sistem açılıyor.

Hepsi bu.Kolay gelsin.

Ekleme : Rom kurulumundan once muhakkak twrp ile full sostem yedeği alın.

Romu kurduktan sonra recovery gitmiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 14 Mart 2014; 19:07:17 >

• Efsane yi mefsaneyi bırak şimdi kuracaksan phiilz kurman gerek üstüne efsanenin

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Yaw daha yeni yuklediydik cloudy proyu şimdi de stoguna mı gececegik
    Cloudypro 2 de görüntülü görüşmede (line, hangouts vs) ses sorunu var ne geliyor ne de karşı tarafa gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Cloudypro 2 de görüntülü görüşmede (line, hangouts vs) ses sorunu var ne geliyor ne de karşı tarafa gidiyor.

Yaw cloudy stok iyi diyolar herkes kursana onu

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

Efsane yi mefsaneyi bırak şimdi kuracaksan phiilz kurman gerek üstüne efsanenin
    Son sayfaları okudum ama kısa bir sorum var.

eee ne kuruyoruz?

stock kitkat dayım konu çorbaya dönmüş bişey anlamadım
  • *President* kullanıcısına yanıt
    Root recovery senin için önemli ise Cloudy Stock 1.1 kur hocam :) Yok değilse open kk da kal :)
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.