Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.696.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlar geliştirici seçeneklerinde çalışma süresini seç den yapabilirsiniz ama art a geçince 5-10 dakika telefon kendine ayar çekiyor yavaş yavaş, panik yapmayın sakın :D
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam problem çözüldüyse sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Cloudy 4.4 stok kuran oldumu aranızda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

Cloudyfa jb için patched kernel ve kkbaseband yayınlamış bu kurulum sonrası üzerine kitkat atınca recovery silinmiyor anladığım kadarıyla tıpkı şuan cloudypro da olduğu gibi

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680948
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    @PendroZ

Üstad sabırla yeni hazırlayacağın romu bekliyorum. Mevcut durumda Pardus G Flex V3'ünü kullanıyorum ve en ufak bir problem bile yok, mükemmel Yeni yapacağın romda imkanı varsa ufak bir ricam olacak. Daha önce kullandığım Galaxy S4'te Xphoid arkadışın hazırladığı romu kullanıyordum ve toplu sms atabilme özelliğ vardı kendi sms uygulamasının. Böyle bir özelliği romun kendi SMS uygulamasına kazandırma imkanın olur mu?

• sarac kullanıcısına yanıt
    İniyor hocam cloudypro II nin üzerine kuracam bakalım recovery uçacak mı Aldım cloudypro nun yedeğini phliz den artık olmadı baştan devam
  • yedeğini bilgisayara veya ayrı bir belleğe at hocam :) ne olur ne olmaz...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Aldım yedekleri hocam leri diyorum çünkü hem online nandroid den hemde recovery modda phliz den aldım ne olur ne olmaz attım bilgisayara sorun yaşamayalım hard reset gerekirse uğraştırmasın tekrar. Ben cloudypro dan çok memnunum benim kurulum sorunsuz oldu kaybetmeyelim bu stabiliteyi

Edit : Başladı yükleme heyecanla bekliyorum sonucunu ama ümitliyim gitmeyecek

%42.12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 14 Mart 2014; 16:49:28 >
  • Sagolasin hocam...

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ettim hocam sagolasin

• Bende de art calismiyor kafayi yiyecegim. Art sectigim anda telefon acilip kapaniyor bakiyorum yine dalvik. Sadece romu ilk kurdugum da calisti

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt

• acura07 kullanıcısına yanıt
  • Sorun yok recovery olayı tamamdır cloudypro üzerine recovery den flashladım cloudystock romu tekrar recovery de açtım rootlu recovery li sorunsuz rom kullanmak isteyenler kurabilir. Radyo da çalışıyor bu arada dipnot

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

@Led Zeppelin @sarac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 14 Mart 2014; 17:11:05 >

• Kardesinizin derdiyle dertleneceginize guluyorsunuz alin o zaman

Yeniden kur , gelir belki ?
    her sorunumuz oldugunda bıyık altı gulerken ıyıydı dımı
  • Wpe
    KK baseband
    Rom
    şeklinde mi yükledin hocam :/ eğer öyle ise bende geçebilirim :)
    bir de slo-mo, focus magic vs. var mı hocam ?
    4k var demiş de, diğerleri için bişi dememiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Tesekkur ettim hocam sagolasin
    Peki değerli hocalar slow motion u ben göremedim.Onun için ayrı birşey yapıyor muyuz?
  • Yaptim aslinda full wipe yapip badtan kurfum calisti sonra . Sonra telefona reset attim xposedden sonra galibaa.. artik olmuyor .

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.