Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.696.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31563157315831593160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre155

Yok hocam fayda etmiyor video donuyor sesde acaip bozuk çıkıyor hepsindede aynı

Ben mx player ile bu sorunu çözdüm.Ama tarayıcı da donma devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Yok kardeş,keşke öyle multi gibi baştan rom seçebilsek,benim stock ve aosp yedeğim var.Bir rom kurduktan
    sonra beğenmeyince hemen yedeğe geri dönüyorum.1-2 haftadır cm12.1 snapshottayım.Lg arayüzünden
    inanılmaz sıkıldım.

Birden fazla romu aynı anda yükleyip çalıştırabilirsiniz, forumda konusu mevcuttu, ilginç şekilde hiç rağbet görmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben resurrection remix i denemeyi düşünüyorum siz denediniz mi bu romu androud M 6.0.1 tabablı olanı

• beyler cm 13 den prime roma nasıl dönebilirim direk flashlasak olurmu
  • quote:

Hocam valla ben resurrection remix i denemeyi düşünüyorum siz denediniz mi bu romu androud M 6.0.1 tabablı olanı

Denemedim ama bu romun gecmiş sürümlerinde ekranda boydan boya çizgiler oluşuyordu.Ama şu anki sürüm cm13 gibi test aşamasında.

Ya şu video canımı sıkmaya başladı. Yeni gelen güncellemede değişmesse romu değiştiricem.

• quote:

Ya şu video canımı sıkmaya başladı. Yeni gelen güncellemede değişmesse romu değiştiricem.

Yukarıda mx player yükleyin ve donanım çözücüyü seçin demiştim yanlış oldu yazılım çözücüyü seçin.Donmadan izleyebilirsiniz

Yok hocam olmuyor sadece görüntü değil sesde de aynı sorun var aynı hiç çekmeyen radyo sesi gibi çıkıyor niye öyle oldu anlamadım durup dururken.

• Hocam bunu cloudy 3.3 içinde flashlayabiliriz değil mi bi sıkıntı olmaz?

• quote:

Yok hocam olmuyor sadece görüntü değil sesde de aynı sorun var aynı hiç çekmeyen radyo sesi gibi çıkıyor niye öyle oldu anlamadım durup dururken.

Hocam ben Resurrection Remix MM kullanıyorum video ve seste sorun yok stok oynatıcı ile

• Hocam Snapdragon 820 nin antutu sonuçlarına baktınız mı üstelik prototip cihaz 3 gb ram ile birlikte 132k puan almış

• Hocam prime romdan memnun musunuz ? Animasyonları güzel gözükyor. Cloudy g2 den geçmeye değer mi ?
  • Hocam MM derken 6.0.1 tabanlı olanı mı kullanıyorsnuz.
    Gözünüze çarpan herhangi bir sorun var mı?
    Birde daha önce cm13 kullandınızmı ona göre kıyasla nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

quote:

Yok kardeş,keşke öyle multi gibi baştan rom seçebilsek,benim stock ve aosp yedeğim var.Bir rom kurduktan
    sonra beğenmeyince hemen yedeğe geri dönüyorum.1-2 haftadır cm12.1 snapshottayım.Lg arayüzünden
    inanılmaz sıkıldım.

Birden fazla romu aynı anda yükleyip çalıştırabilirsiniz, forumda konusu mevcuttu, ilginç şekilde hiç rağbet görmedi

Hep takip ederim forumu, aynı anda rom yüklemek için hiç yazı görmedim nede video vs link verirmisiniz merak ettim doğrusu. Bunun için kernelin desteklemesi gerekiyor galiba.

• Limones kullanıcısına yanıt
    Kurun derim ben yedeginizi alın şarj süresi için yorum yapamam ama gerisi için denemek lazım. Bende kilit seçimini şekil yapınca hatta verdi sizde dikkat edin.

• ertank07 kullanıcısına yanıt
    Alttaki linkte anlatımı var hocam. Hiç denemedim. Kolay gelsin :)

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/alpha-multirom-v28-t2876272
  • İşte bundan bahsediyordum hocam 820 yi beklemek lazım diyerek bizi heyecanlandırdı piyasayı da canlandıracak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

quote:

inanılmaz sıkıldım.

Hep takip ederim forumu, aynı anda rom yüklemek için hiç yazı görmedim nede video vs link verirmisiniz merak ettim doğrusu. Bunun için kernelin desteklemesi gerekiyor galiba.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111871036&p=1#111883848

• quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

quote:

Hocam ben Resurrection Remix MM kullanıyorum video ve seste sorun yok stok oynatıcı ile

Hocam rr de ses nasıl yükseltme imkanı var mı?

• Bu cm13 iyi güzel de ses çok kısık çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 31563157315831593160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.