Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3085. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.698.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30833084308530863087
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Olayıniz ne tam bilmiyorum fakat rom yüklendi ve cihaz açıldı ise twrp girmek için manuel olarak uğraşmak yerine marketten Quick boot uygulamasını indirip recovery seçerek girebilirsiniz.

Not: Olayi bilmiyorum farklı birşey söz konusu ise postu dikkate almayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 15 Kasım 2015; 21:12:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    hocam ben powerrom2.1 den CHELOZTEAM_ ux4.0 v2.01 sürümüne geçtim geçen hafta. irondroid 1.1 i bekliyorum.
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    öncesindehttps://mega.nz/#!nsN2SYbJ!0rWqqPFEGbkX1Q5j0tiJOKsMJWJH6z-qjru9C6_NGko
    twrp den yüklerken aromada Lp seçersiniz ama twrp flashlamanıza gerek yok. zaten twrp bumped kullanıyorsunuzdur. sonra recoveryi yeniden başlatıp romu yüklersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

hocam ben powerrom2.1 den CHELOZTEAM_ ux4.0 v2.01 sürümüne geçtim geçen hafta. irondroid 1.1 i bekliyorum.

Geliştirici power rom 2.2 sürümünü yayınlayacağını söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Geliştirici power rom 2.2 sürümünü yayınlayacağını söyledi.

İrondroid 1.1 sürümü yine ertelendi sanırım. Ama power rom un devamı 2.2 ile ilgili bir gönderi paylaşmamış geliştirici. Acaba isim değişikliğine niye gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Bu adamın ne yaptığı belli değil valla. Şimdi Droid rom çıkmayacak power 2.2 çıkacak doğru anladım sanırım. Adamı takip edemiyorum artık. Rom çıkınca link paylaşılır ordan yürürüz bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Bu adamın ne yaptığı belli değil valla. Şimdi Droid rom çıkmayacak power 2.2 çıkacak doğru anladım sanırım. Adamı takip edemiyorum artık. Rom çıkınca link paylaşılır ordan yürürüz bizde

Bende anlamış değilim ne yapmaya çalışıyor.Paylaştığı gönderileri siliyor.Hesabı kapatıyor yeni hesap açıyor.Kendi kafasına göre takılıyor.

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    hakkaten bende eski bir mesajını burda paylaşacaktım ne demek istiyor diye sabah baktım vardı bi kaç saat sonra baktım yok :( sorun benim bilgisayarda sandım önce sonra baktım hakkaten yok. rom yayınlasın artık :)
  • quote:

hakkaten bende eski bir mesajını burda paylaşacaktım ne demek istiyor diye sabah baktım vardı bi kaç saat sonra baktım yok :( sorun benim bilgisayarda sandım önce sonra baktım hakkaten yok. rom yayınlasın artık :)

Ben rom yayınlansa bile yüklememeyi düşünüyorum.G4 port romlarının hepsi aynı sıkmaya başladı.G4 romunu tam anlamıyla portlayamadilar.Geliştirici bundan sonraki romunu ux 3.0 olarak yapacağını söyledi.Onu bekleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noo.Pasaran

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: Noo.Pasaran

Sagolun arkadaslar tot yontemiyle yaptim cihaz acayip anlamadim ki cloudy 2.2 yuklu iken 3.3 yukluyorum yukledikten sonra twrp yok

Twrp nin olmaması imkansız nasıl girmeye çalışıyorsunuz uygulama ile girilmiyor mu? Herhangi bir partition rom yükleyerek kaybedilemez. cloudy romu içerisinde Sadece baseband ve kernel var bunlar recovery ve download modu etkilemez giriş için uygun yöntemi kullandığınızdan emin olun

Hayir hocam butun islemleri dogru yapiyorum 3.3 yukleniyor twrp girmeye calisiyorum karsima direk stock romun hard reseti cikiyor.

Tamam sıkıntı yok hard reset ekranı gelecek zaten o ekranda yes yes deyip ilerleyince twrp e giriyor hard reset yapmıyor yani

• Merhaba arkadaşlar, cloudyG2 3.3 kullanıyorum uyumlu en son xceed kernel linkini atabilir misiniz? Biraz bakındım ama bulamadım.

• canb95 kullanıcısına yanıt
    xceed wpr 11

https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347849115

indirme klasörü için NPR veya WPR seçmek isterseniz

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36647

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyesref -- 16 Kasım 2015; 0:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Verizon romu kurdum. Fakat navbar baya büyük geldi gözüme nasıl kucultebilirim acaba ? G4 arayuzu aramayanlara romu tavsiye ederim gerçekten seri calisiyor ısınma da yok.

Ben vazgeçtim inazuma deniycem.

Roma dpi yaptığımda navbar büyük kalıyordu ve menüötuşuyla navbar arası yüksek oluyordu..

Birde durum çubuğunda gereksiz 2-3 şey var oda yardımcı oldu romu silmeme

Alıntıları Göster
    Beyler CloudyStock'a Droinmax Kernel yükleniyor mu?

• luckyesref kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam flashladiktan sonra yapmam gereken herhangi ayar yada başka birşey varmı?

• TESLA ROM EKRAN SURESİ BENDE İNANAMADİM
    Belki 15 dk daha giderdi %5ile
    %60 chorme
    %40 youtube vs %50 otomatik parlaklik
    Diger aosp romlardaki takilmalarin olmamasida cabasi
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluxion -- 16 Kasım 2015; 1:45:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluxion

TESLA ROM EKRAN SURESİ BENDE İNANAMADİM
    Belki 15 dk daha giderdi %5ile
    %60 chorme
    %40 youtube vs %50 otomatik parlaklik
    Diger aosp romlardaki takilmalarin olmamasida cabasi
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    on 3 gündür kullandığım yeni çıkan 30d germany romunu denemek için indirip kurdum batarya performansı ve sistem iyileştirmeleri oldukça iyi şaşırtıcı hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

on 3 gündür kullandığım yeni çıkan 30d germany romunu denemek için indirip kurdum batarya performansı ve sistem iyileştirmeleri oldukça iyi şaşırtıcı hatta

Alıntıları Göster
    Irondroid 1.1 ya da işte her neyse bu hafta ortasına kalmış elemanın internet bağlantısıyla ilgili bi sıkıntı varmış anlayabildiğim, takip edebildiğim kadarıyla. ya şu xcam in plus sayfasına yüklenelim de aosp için paylaşsın artık sürümü. kurtulalım bu çileden bizde.
  • 2 Romu ayni anda kullanmak isteyenler bu uygulamayi kullanabilirler

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111871036&p=1#111883848

Bu konuda anlatmaya calistim

https://snapshots.noobdev.io/DualBootPatcherAndroid-8.0.0.r1927.g47f1396-snapshot.apk

• quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Irondroid 1.1 ya da işte her neyse bu hafta ortasına kalmış elemanın internet bağlantısıyla ilgili bi sıkıntı varmış anlayabildiğim, takip edebildiğim kadarıyla. ya şu xcam in plus sayfasına yüklenelim de aosp için paylaşsın artık sürümü. kurtulalım bu çileden bizde.

Geliştiricinin sayfasında böyle birşey göremedim.Yine sayfasını mı değiştirdi?
    Edit: Gördüm droid sayfasında bir paylaşımın altına yorum olarak yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ2500 -- 16 Kasım 2015; 15:52:34 >
  • canb95 kullanıcısına yanıt
    Ayar yapmaniza gerek yok ama synapse programini indirip sesi yukseltebilirsiniz. Cloudy kullanirken batarya konusunda memnundum ama su an kullandigim romda ilk bi kac gun su gibi icti simdilik normal seviyelerde kerneli bi kac gun sonra tekrar flaslamayi dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 30833084308530863087
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.