Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2986. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29842985298629872988
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naftalin34

şu an şarjda..bende bir sıkıntı çıkarmadı şimdilik..hafif bir kasma zaten cloudy de de oluyordu..belki güncelleme felan çıkarır eleman..acele etmeyin derim..

Hocam şarj ile ilgili bir yorum yapmak için en az 1 gün o romda kalmak gerek şarj ile sıkıntıyı cloudy 3.3 te yaşadığımı söyledim ınazuma romunda şarj ile ilgili yorum yapmadım.
  • naftalin34 N kullanıcısına yanıt
    Valla hocam cloudy de çok hafif bir kasma çok nadir oluyordu. Şuan bu rom da benim cihaz ıkıniyor resmen. Benim cihaza uymadı birkaç sürüm daha gelişmesini beklerim bende artık yapcak birşey yok. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasık 1 yil rom islerinden uzak durdum artik dayanmiyorum piyasadaki en iyi kamera ve stabilite olan rom hangisi beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jinjin kardeş lp rom atacam cloudy mi bu inazumayami kurayim uzun süre rom atmicam o yüzden soruyorum

• GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Inazuma bana daha guzel geldi ama beraberinde gelwn gereksiz uygulamalar var, temizlik yapmak gerekiyor onlar icin, ugrasamayacaksaniz Cloudy kurun :)

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Hocam Lollipop deneyesim var ama memory leakage olayı canımı sıkıyor. Bunun olmadığı bir ROM var mı? Yoksa 5.1.1 mi bekleyelim?
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Xceed ve Dorimanx Kerneller leak konusuyla iyi basa cikiyor deneyebilirsiniz

Optimus G3 1.4 kullanıyorum. DorimanX 10.9 ile çalışıyor. Bu ikiliyi bozmaya değer mi? Özellikle pil ömrü açısından soruyorum.
  • ana sayfada yazan bütün yazıları okudum ancak çoğu kitkat için. lolipop olan versiyonu nerden bulacağız?

• 2 gündür bende inazuma romu test ediyorum.Bana göre cloudy den daha iyi.Uzun kullanımda sisme yapmazsa stock tabanlı g4arayüzlü en iyi rom olabilir :)

• Inazumanin tadına bakalım birde zaten kernelimiz dorimanx ben Cloudy bile kirparak kullanan biriyim :D

• Lolipop kullan birkaç gün bir dha asla kitkata dönmezsin,ben artık kitkat romları denemiyorum.
    lolipop çok farklı,sistem+kullanım zevki+smooth geçişler vs. bir yerde eskiyi bırakmak gerekiyor.
    telefon eskiyor,birde eski yazılım kullanırsak dostum ;)
    Yuzde 90 beklentinizi karsilamaz sarj acisindan, bozmayin memnunsaniz :)

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Imzamdan Cloudy G2 3.3 konusuna bakabilirsiniz :)

• Cyanogen mod yükleyeceğim ancak snapshot mı yoksa nightly sürüm mü yüklesem karar veremedim. Siz neyi önerirsiniz ve arasındaki farklar nelerdir?

• Hiç bozmak istemiyorum ama bozarsam da hazırlık olsun; geçişin en kolay yolu nasıldır? Kernel flaşlayıp, ardından ROM atıp Titanium Backup ile uygulamaları eski haline getirmek mi? Açtığımda uygulamalar olduğu gibi kalsın istiyorum ama Android sürümü değişeceği için endişeleniyorum. :)
    Lutfem imzamdaki Cloudy G2 3.3 konusunu okuyun. Uygulamalariniz icinse TB ile full yedek alin sonra LP uzerinde yesegi geri yukleyin. Rom kurulumuna dair her seyi anlatiyorum o konuda, Kernel flashlama turu bir sey yok ilk kurulumda o is sonra :)

Okudum, işin içine Bootstack falan girmiş ama zor bir şey görünmüyor. Kernel nerede? O iş sonra demişsiniz.

Lollipop kısmına ilk kez ayak basıyorum. Konuda kernele dair bir şey göremedim.
    Nasil goremezsiniz hocam, ilk sayfada var dorimanx ve Xceed Kerneller :)

• Bu inazuma romdan istediğini alamayan olursa xceed kernel ile denesin birde. Xceed kernel adam etti bende kasılma sorunu ortadan kalktı şimdi 1 2 gün içinde cloudy ile kıyas edebilirim. Bu romda kalmak istiyorum çünkü geliştirici ilgili ve destek verecek gibi gözüküyor cloudy ise artık güncelleme vermez.

Yahu bu inazuma Roma adam 2g3g widgeti bile koymamış onun yerine bir sürü IVIR zıvır uygulama var şaka gibi

• 
Sayfa: önceki 29842985298629872988
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.