Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2940. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29382939294029412942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jinjin

AICPhttps://plus.google.com/communities/101008638920580274588

Bugünkü güncelleme ile AICP Rom'a Türkçe çevirim eklendi. Rom %95 oranında Türkçe diyebilirim. Eksikler yeni güncelleme düzeltilecek.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Elinize saglik hocam bu roma 3.3 den gecmek icin wipe yapmanız yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    AICP 10.0 LP 5.1.1 Rom Nasıl Yüklenir ?

1- TWRP son sürüm yükle:http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-7-1.php uygun sürüm indirilir, TWRP'den flashlanılır ve REBOOT seçeneğine dokunup Recovery seçilir. Ardından sisteme reboot edebilirsiniz.

2- LP Bootstack indirilir:http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/lg-g2-bootstacks-t3173715 cihaz sürümüne uygun olan indirilir. BUMP olan tercih edilir.

3- Rom indirilir, telefona atılır.

4- TWRP'ye girilir, Cache, Dalvik, System, Data wipe edilir.

5- LP Bootstack flashlanır.

6- ROM Flashlanır.

7- GAPPS Flashlanır peşinden.

Sistem açılır. Başlamadan önce gerekli şeyleri cihazınıza ATIN. OTG ile de flash diske atıp garantiye alın.

Hocam bilgi olsun diye herkes için yazdım ayrıntılı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 9 Ağustos 2015; 18:27:25 >

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Diğer aosp romlardan farklı olarak neden bootstack kuruyoruz hocam merak ettiğimden soruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer AOSP Romlar'dan farklı değil aslında, Rashed97 yeni bootstackler yayınladı, düzgün çalışan download mod içeriyor. Eski Bootstackler download mod hatası verebiliyordu. Bir AOSP Rom'u KK Baseband ile kullanmak stabilite sorunlarına yol açabiliyor. LP Modem daha düzgün çalışıyor. XDA'da mesela 5.1. 1 tabanlı romlara bakın RR, BlissPop, SlimSaber, VanirAOSP hepsi için ön şart LP Bootstack yüklemek. Bir de bu forumda özellikle belirtiyorum ki sonra bi şeyler hatalı yapılıp benim başıma kalmasın, bu işin böyle de nahoş bi tarafı var. Umarım açıklayıcı olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 9 Ağustos 2015; 19:06:52 >
    Sağ olun hocam ben rr filan kurarken hiç dikkat etmemiştim o yüzden sormak istedim.Artık bende sizin anlattığınız şekilde aicp kuruyum flyme beni sarmadı beni pek fazla

• Neden sarmadı hocam. Ona gore bende vazgecip aicp gecebilirim

• FlyMe'nin eksikleri var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Neden sarmadı hocam. Ona gore bende vazgecip aicp gecebilirim

Ya ne biliyim bir hız manyağı olarak eskiden bana çok akıcı gelirdi ama aosp romlar kullanıp geçince o kadar akıcı gelmedi özellikle chromeda filan.Şarj olarak aosplerden iyi ama uygulamalarda çökme oldu 2-3 sefer telefon etmem lazımdı telefonu yeniden başlatmak zorunda kaldım çok da güzel görünüyor ama yıldızımız barışmadı herhalde ben aicp kuruyum 😢

Bide musixmatxh filan da çöktü iyice sinir etti şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 9 Ağustos 2015; 19:30:40 >

• Hocam bi xceed kernel nasıl memnun musunuz ? Şimdi daha yeni sıfırdan cloudy 3.3 kurdum dorimanx falan yine random reboot atmaya başladığı için. Bu kernelde dorimanx gibi cayır cayır yakıyor mu şarj nasıl stweaks gibi bir özelleştirme uygulaması var mı? özellikle eksilerinden bahsederseniz sevinirim. Birde ben kurdum mu en az 2 3 ay kullanmak istiyorum ram falan şişer mi ki

• XCeed kernelin kontrolcusu Synapse Play Store'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

AOSP romlarda ses nasil yukseltiliyor? resurrection remix kurulu
    lg g2 ye 5.0 güncellemesini yaptım ama tekrar 4.4 kitkat a dçnmek istiyorm nasıl yapabilirim
  • Ya bu RRninde AICPında launcherı berbat diilmi sizcede? Bide bende RR de kasmalar mevcut facebook kapanıyor arada....

• OzhanKbS kullanıcısına yanıt
    Standart, Cyanogenmod'un Trebuchet Launcheri. Baska alternatifler yukleyebilirsiniz..

Şöle klasör arayüzü MUI gibi olan bi launcher varmı tavsiye yada Fiyat/Performans launcher'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAbutcuREis

lg g2 ye 5.0 güncellemesini yaptım ama tekrar 4.4 kitkat a dçnmek istiyorm nasıl yapabilirim

PM atmıştım, sizden cevap bekliyorum
  • OzhanKbS kullanıcısına yanıt
    Nova launcher ile istedigin ozellestirmeyi yapabilirsin hocam kendi telefonumdan birkaç ornek vereyim;
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Arkadaşlar şuraya imei yazdım ama sorun olur mu ? lgkdz.com

Ayrıca bana lolipop güncellemesi gelmedi. OTA ve PC Suiteden cihaz lg tr garantili ve radyo çalışmayan modelden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleJacks -- 9 Ağustos 2015; 21:31:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleJacks

Arkadaşlar şuraya imei yazdım ama sorun olur mu ? lgkdz.com

Ayrıca bana lolipop güncellemesi gelmedi. OTA ve PC Suiteden cihaz lg tr garantili ve radyo çalışmayan modelden.

Alıntıları Göster
    csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/os_upgrade_check.jsp?esn=

='den sonra IMEI'nizi yazarak siteye girin cihaz için en mevcut sürümün kdz'sine ulaşabilirsiniz. Sizin IMEI'nize verilen kdz'dir. Muhtemelen LP 30b olmalı.
  • quote:

csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/os_upgrade_check.jsp?esn=

='den sonra IMEI'nizi yazarak siteye girin cihaz için en mevcut sürümün kdz'sine ulaşabilirsiniz. Sizin IMEI'nize verilen kdz'dir. Muhtemelen LP 30b olmalı.

Hocam kdzlerimi buldum çok sağolun. Sizde dediğim kötü bir siteye imei mi yazdım sorun olur mu ? Sizce
  • quote:

AICP 10.0 LP 5.1.1 Rom Nasıl Yüklenir ?

1- TWRP son sürüm yükle:http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-7-1.php uygun sürüm indirilir, TWRP'den flashlanılır ve REBOOT seçeneğine dokunup Recovery seçilir. Ardından sisteme reboot edebilirsiniz.

2- LP Bootstack indirilir:http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/lg-g2-bootstacks-t3173715 cihaz sürümüne uygun olan indirilir. BUMP olan tercih edilir.

3- Rom indirilir, telefona atılır.

4- TWRP'ye girilir, Cache, Dalvik, System, Data wipe edilir.

5- LP Bootstack flashlanır.

6- ROM Flashlanır.

7- GAPPS Flashlanır peşinden.

Sistem açılır. Başlamadan önce gerekli şeyleri cihazınıza ATIN. OTG ile de flash diske atıp garantiye alın.

Hocam bilgi olsun diye herkes için yazdım ayrıntılı :)

JinJin hocam ufak bir kac soru sormak istiyorum.

Cloudy 2.2 kullaniyorum, nedeni stabil oldugu ve bekleme suresinin cok uzun oldugu icin. Gayet memlunum tamamen. 3.3 u begenmemistim, stabilite sorunlari ve sarj / isinma yuzunden.

Fakat bu rom nasildir? Degisiklik olsun istiyorum. Bekleme suresi onemli benim icin daha cok.

Birde kisa bir ozet ile, yuklemek istedigimde, 30B lolipop u flash tools ile atip, rootlayip ardindan Bootstack i yukleyip rom u ve gapps kuruyorum dogrumuyum anladigim kadariyla.

Normal root ve TRWP den romu flashlama haricinde bu islem tam neyi degistiriyor?
    Geri donuste hangi yollari takip etmeliyiz?

Cloudy 3.3'den Kitkat a donerken %2 de kalma problemiyle karsilasmistim, bu tur tatsiz olaylar ile karsilasmamak icin soruyorum.

Simdiden tesekkurler yanitlariniz icin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 9 Ağustos 2015; 20:59:59 >

• 
Sayfa: önceki 29382939294029412942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.