Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (9 Mobil) - 7 Masaüstü9 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29372938293929402941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam oyle olmuyor iste, cihazin Kerneline patchlerin uygulanmasi lazim. Patch dori'nin mali degil savoca'nin KCAL Kontrol patchi disaridan basit gorundu sanirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cloudy 2.7 kullanmadigimdan bi karsilastirms yapamayacagim ama optimusta kullanmadigim tum ozellikleri dondurdum. Smart notice olsun smart clean olsun. Nova launcherla istedigim ozellestirmeleri yaptım mis gibi kullaniyorum valla bi sıkıntım yok. Sıcak havalarda arada bir ısınıyor normal ama oyle abartacsk bi durumda yok. Sirf color control icin dorimanx yukledim hocam birkac ayar yaptım

• Bir ikimiz kaldık heralde hocam

• Ümit5858 kullanıcısına yanıt
    Valla banada öyle geliyor hocam Lg arayüze çok alışmışım ben hocam xcam filan da tadı tuzu olmuyor artık bunlar olmadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cloudy 3.3 kullaniyorum oyun kolu otg ile takinca calismiyo nasil yaparim xceed kernel kullaniyorum yardim edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Valla banada öyle geliyor hocam Lg arayüze çok alışmışım ben hocam xcam filan da tadı tuzu olmuyor artık bunlar olmadan

Bende varım hocam
    Xceed 7 yüklemiştiniz memnun musun?
    Bende yukleyim diyorum senin telefonda sıkıntı çıkarmayan bendede çıkarmıyor.d

• crazy199717 C kullanıcısına yanıt

işine yarayabilir bir incele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 9 Ağustos 2015; 13:00:21 >
  • Vay be cloudy rom kullanan sayılı kişi kaldık bu günleride gördük g2 formunda Demekki bizim telefonların huyu suyu aynı hocam

Yükle yükle hocam güzel oluyor xceed bizim cihazlara Isınma diğer surume nazaran azalmış. Stabilize ve performans herzamanki gibi gayet güzel

Xceed son sürüm ;

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36647

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 9 Ağustos 2015; 13:17:22 >

• Tesekkurker lg ux arayuzu dururken aosp kullanabilmek iyi sabir gerektiriyor en azindan benim icin europhia os ta 1 2 saat durmadan geri donmustum gecenlerde

• beyler bu kadar kisi hangi roma gectiniz yav link atinda bende bakayim bi nasılmış

• Ben RR romda 1 saat dayanamadım.

Hız filan mükemmel özelleştirme filan ama yok abi lg arayüz xcam kamera filan olmadan olmuyor gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Abi bu aicp yi yükleyecektim, wipe yapmadan bump ı flashladım telefon bozuldu ya. Lg ekranı çıkıyor sadece recovery e giremiyorum ne yapmam lazım? qhusb_bulk olarak gözüküyor telefon
  • Dragonborn kullanıcısına yanıt
    40 sn güç tuşuna basılı tut sonra bırak. Tuş kombinasyonu ile cihaz TWRP ye giriyor mu deneyin

Güç+Ses Kısma logo gelince hemen bırakıp tekrar Güç+Ses Kısma basılı tutun
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    AICPhttps://plus.google.com/communities/101008638920580274588

Bugünkü güncelleme ile AICP Rom'a Türkçe çevirim eklendi. Rom %95 oranında Türkçe diyebilirim. Eksikler yeni güncelleme düzeltilecek.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 9 Ağustos 2015; 17:05:59 >

• quote:

40 sn güç tuşuna basılı tut sonra bırak. Tuş kombinasyonu ile cihaz TWRP ye giriyor mu deneyin

Güç+Ses Kısma logo gelince hemen bırakıp tekrar Güç+Ses Kısma basılı tutun

yok abi twrp ye girmiyor factory reset processing diyip kalıyor. download mode a giriyor ama. flash tool'la yükleyebilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 9 Ağustos 2015; 17:00:22 >
    Tamam o factory ekrani gelince pes pese guc tuslarina bastiniz mi ? Download mod varsa kurtaririz Flash Toolla ama TWRP girmeyi deneyelim bi

• quote:

Tamam o factory ekrani gelince pes pese guc tuslarina bastiniz mi ? Download mod varsa kurtaririz Flash Toolla ama TWRP girmeyi deneyelim bi

bastım bastım abi önceden yapmıştım normalde olması lazım ama, factory reset processing diyip kalıyor kilitleniyor twrpe ye geçmiyor. Bana flash toolla nasıl yapcağımı anlatır mısın çabucak? acaip zor durumda kaldım telefonuma ihtiyacım vardı bugün
    Konusu var

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450&p=1#88585450

• quote:

Konusu var

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450&p=1#88585450

Tamamdir hallettim cok korkunctu su an jelly bean deyim en saglikli nasil guncellerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 9 Ağustos 2015; 17:57:09 >
    Sistem yazılım güncellemesi kontrol edin Kitkat görünecek mi ? ve geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 9 Ağustos 2015; 17:53:53 >
  • 
Sayfa: önceki 29372938293929402941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.