Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.713.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28782879288028812882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayazoglu

İzinler rw-r-r- olarak görünüyor bütün fontlarda. Ayrıca, lollipop için olan önceki font dosyasında sorun çıkmıyor

Ekleme: @Blacktechtonix, Siteminiz bana mıydı bilmiyorum. Ama, en son bana cevap verdiğiniz için üstüme alındım. Size olumsuz bir şey söylemedim ve yapmış olduğunuz çalışmayı yermedim de. Küçük bir problem olduğunu ve bunun ilgilisi siz olduğunuz için dile getirmek istedim. eğer bilmeden kırdıysam kusura bakmayın.

Alıntıları Göster
    Hocam bir de system/etc/fonts_lge.xml izinlerini kontrol eder misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Hocam 3.2 de yazıların sığdığı görev yöneticisi yapmıştınız 3.3 için de yapar mısınız

o task manager çalışmıyor mu denediniz mi 3.3 te ben kullanmıyorum

Hocam şimdi mesaja baktım da linki göremedim bi daha verir misiniz linki bi denim haber veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Hocam çok sağol gizem çözüldü

Bu mesaj kime hocam ?

Alıntıları Göster
    Bu aralar etiketleri unutup duruyorum hocam ya sizin bir üstteki mesaja yazmıştım yersen33 arkadaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

Hocam bir de system/etc/fonts_lge.xml izinlerini kontrol eder misiniz

Alıntıları Göster
    Açıkçası sevindim konuya dahil olmadığıma :) Dediğin o dosyada da rw-r-r- olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

telefonu yeniden baslattigimda android surumu yukseltiliyor diyor sanirim roottan dolayi bunun cozumu varmi
    1- SuperSu 2.49 versiyonu mu ? Eğer öyle ise sebebi Xposed.

Xposed Installer sürümünüz Alpha4.0 mi ? Eğer öyle değilse bu sürümü yükleyin. Eğer öyle ise Ayarlar>Uygulamalar>Xposed Installer>Verileri Temizle>Yeniden başlat yapıp

Xposed Installer girin Modülleri etkinleştir. Yeniden başlat, yükseltiliyor sorunu çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay7

Merhaba arkadaşlar şu an stok 4.4.2 kullanıyorum. Bana lollipop tabanlı hangi romu tavsiye edersiniz. İstediğim; fotoğraf kalitesi iyi olsun, bataryası performanslı ve hızlı, akıcı bir rom olsun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_105772451/tm.htm
  • http://i.hizliresim.com/zA6mGO.jpg

Xcam Lg + Xcam Lg Settings farkı ( Cloudy 3.3 )
  • Guzel cikmis hocam ayarlar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bienvenue -- 8 Temmuz 2015; 18:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bienvenue

Guzel cikmis hocam ayarlar nedir?

Quality 100
    Contrast 7
    Saturation 6
    Sharpness 17
    Ve shutter controlden normal min shutteri 1/15 yaptım hocam.
  • Tmm hocam sagolun
  • sarj acisindan 3.2 ile 3.3 arasinda bariz fark var mi arkadaslar?
  • 3.2-3.3 arasinda ne fark var ustadlar, son sayfalarda hicbir mesaja cevap verilmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

sarj acisindan 3.2 ile 3.3 arasinda bariz fark var mi arkadaslar?
    Arkadaşlar Resurrection Remix 5.5 sürümünü çıkarmış,çok memnun olan var XDa forumda deneyen var mı ?
    eleman 3G ile 4.40 ekran süresi almış.Bu romun kamerasında sıkıntı var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

sarj acisindan 3.2 ile 3.3 arasinda bariz fark var mi arkadaslar?
    Arkadaşlar Resurrection Remix 5.5 çıkmış.Xda forumda bu rom için son sürümü iyi diyorlar,hatta 3G ile 4.40 ekran
    süresi almış birisi,siz ne diyorsunuz,deneyen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

http://i.hizliresim.com/zA6mGO.jpg

Hocam xcam settings uygulamasının linkini verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    merhaba arkadaşlar. 1000-1500 arası bütçem var. g2 almalımıyım? şarjın iyi olması en önemli avantaj. android güncellemelerini almaya ne kadar daha devam eder? 2 sene 3 sene?
    ön kamera selfie çekmek için yeterlimi?
    aldığıma pişman olurmuyum?
    z2
    zenfone2
    samsung e5
    gm elite

yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

merhaba arkadaşlar. 1000-1500 arası bütçem var. g2 almalımıyım? şarjın iyi olması en önemli avantaj. android güncellemelerini almaya ne kadar daha devam eder? 2 sene 3 sene?
    z2
    zenfone2
    samsung e5
    gm elite

Alıntıları Göster
    Resurrection Remix 5.1.1 lolipoptayken baseband değiştirmeden direk geçebilirmiyim arkadaşlar son sürümü
    deneyeceğim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

z2
    zenfone2
    samsung e5
    gm elite

Alıntıları Göster
    Kusura bakmayın,foruma mesaj yazıyorum hata veriyor,bakıyorum ki,yayınlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 8 Temmuz 2015; 19:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

http://i.hizliresim.com/zA6mGO.jpg

Hocam xcam settings uygulamasının linkini verebilir misiniz?

Aptoide den indirip lucky patcherla yama yaptım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Arkadaşlar Resurrection Remix 5.5 sürümünü çıkarmış,çok memnun olan var XDa forumda deneyen var mı ?
    eleman 3G ile 4.40 ekran süresi almış.Bu romun kamerasında sıkıntı var mıdır ?

Alıntıları Göster
    Resurrection Remix Base'ini westcrisp nickli gururumuz Altan Kürük cikariyor, Varun Date isimli kise G2'ye optimize eden Hindistanli arkadas. Rom gercekten guzel, Stock disinds bir tercihim olsa bu olurdu
  • 
Sayfa: önceki 28782879288028812882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.