Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2881. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28792880288128822883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skins

merhaba arkadaşlar. 1000-1500 arası bütçem var. g2 almalımıyım? şarjın iyi olması en önemli avantaj. android güncellemelerini almaya ne kadar daha devam eder? 2 sene 3 sene?
    ön kamera selfie çekmek için yeterlimi?
    aldığıma pişman olurmuyum?
    z2
    zenfone2
    samsung e5
    gm elite

yardımcı olursanız sevinirim

Alacaksan g3 al hocam bari. Batarya çıkartılabilir ve kamerası daha iyi tabiki. Hatta zorlarsan g4 bile alabilirsin

z2 , zenfone alınabilir. Samsung konusunda pek yorum yapamıyorum.
    general mobile önermiyorum pek güvenmiyorum eski discovery kullanıcısı olarak.

Ayrıca meiuzu mx4 pro, lenovo vibe z2 pro cihazlarıda iyiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

3.2-3.3 arasinda ne fark var ustadlar, son sayfalarda hicbir mesaja cevap verilmemiş
    3.3 alt surume gore gelistirmelere sahip, sarji daha iyi, hata duzeltmeleri iceriyor, gecmeye deger. Onceden yazmistim, 3.3 Stabil surum oldu ve 3-4 ay rom gelmez dedi Cloudyfa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

merhaba arkadaşlar. 1000-1500 arası bütçem var. g2 almalımıyım? şarjın iyi olması en önemli avantaj. android güncellemelerini almaya ne kadar daha devam eder? 2 sene 3 sene?
    ön kamera selfie çekmek için yeterlimi?
    aldığıma pişman olurmuyum?
    z2
    zenfone2
    samsung e5
    gm elite

yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    LG G4 S cikacak onu bir gorun ulkeye gelecekse bekleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C6551D73

http://i.hizliresim.com/zA6mGO.jpg

Xcam Lg + Xcam Lg Settings farkı ( Cloudy 3.3 )
    Linki ve ayarı paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Arkadaşlar Resurrection Remix 5.5 sürümünü çıkarmış,çok memnun olan var XDa forumda deneyen var mı ?
    eleman 3G ile 4.40 ekran süresi almış.Bu romun kamerasında sıkıntı var mıdır ?

Alıntıları Göster
    Hiç AOSP romunda kamera görüntü kalitesi stockdaki gibi değildir.
  • Cloudyg2 için xcam indirme linki ve ayar için de bir kaç ipucu paylaşabilen var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

Cloudyg2 için xcam indirme linki ve ayar için de bir kaç ipucu paylaşabilen var mı acaba

Ilk sayfanin sonunda var :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105772451
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

Cloudyg2 için xcam indirme linki ve ayar için de bir kaç ipucu paylaşabilen var mı acaba

Alıntıları Göster
    Lg G2 ve Lg g4 ön kamera farkı arkadaşlar :) (shiftdelete forumdan alıntı)

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Xcam settings lisans icin lucy patch nasil yapcam
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Lg g2 ve Lg g4 farkı :) (shiftdelete forum alıntı)

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Resurrection Remix Base'ini westcrisp nickli gururumuz Altan Kürük cikariyor, Varun Date isimli kise G2'ye optimize eden Hindistanli arkadas. Rom gercekten guzel, Stock disinds bir tercihim olsa bu olurdu

D800 için uyumlu mu? Link alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

Resurrection Remix Base'ini westcrisp nickli gururumuz Altan Kürük cikariyor, Varun Date isimli kise G2'ye optimize eden Hindistanli arkadas. Rom gercekten guzel, Stock disinds bir tercihim olsa bu olurdu

D800 için uyumlu mu? Link alabilir miyim?

Alıntıları Göster
    Evet uyumlu 3. Postta ya da 2'de var D800 JB baseband linki verilmis

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-resurrectionremix-lpalpha-t2969200

• quote:

Olmamış sanırım;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasak_ask3434 -- 8 Temmuz 2015; 21:25:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

quote:

Olmamış sanırım;

Alıntıları Göster
    Ne olmamış ?

• quote:

Ne olmamış ?

Fotograf görünmüyordu da, şuan görünüyor
  • Beyler bu cloudy 3.3 un pili kitkattan daha cok gidiyor kesin bilgi yayalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

Beyler bu cloudy 3.3 un pili kitkattan daha cok gidiyor kesin bilgi yayalim.
    Arkadaşlar bir konu kafamı çok karıştırdı.

Şimdi Cloudy 3.3 e update edıcegım temız bır şekilde fakat KK bootloader diye tutturmuşlar. Ben 3.2 yi stock 30b Lolipop yukleyıp SRKtool ile rootlayıp son TRWP versıonunu yukledım ve sorunsuz bır sekılde kullanıyorum.

Peki neden illaki KK BOOTLOADER ?? Anlam veremedim. Sonuçta 5.0.2 tabanlı rom..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 8 Temmuz 2015; 21:11:36 >
  • quote:

Beyler bu cloudy 3.3 un pili kitkattan daha cok gidiyor kesin bilgi yayalim.
    . silinebilir hata mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 8 Temmuz 2015; 21:09:24 >
  • quote:

REKOR BENDEE

şaka şaka yarisinda şarj ettim
    al sana rekor sahici hemde
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

REKOR BENDEE

şaka şaka yarisinda şarj ettim
    bu rekor kitkattan
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• 
Sayfa: önceki 28792880288128822883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.