Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O işin esprisi hocam , ama keşke sizlerden biri el atsa diyoruz da , recovery olmadan olmuyor maalesef .. Umuyoruz en kısa zamanda çıkarda rahat ederiz. Sizlerden de romlar gelir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

O işin esprisi hocam , ama keşke sizlerden biri el atsa diyoruz da , recovery olmadan olmuyor maalesef .. Umuyoruz en kısa zamanda çıkarda rahat ederiz. Sizlerden de romlar gelir .
    @PendroZ usta sen sonuçta bu işin kurdusun. Şu anda G Pro 2 v2 yüklü bende. Performans ve kalite kısaca genel olarak bakarsak en güzel rom için senden öneri alabilir miyim? Stock mu? senin rom Pardus mu ya da önereceğin başka var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CortexA93 -- 13 Mart 2014; 0:12:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CortexA93

@PendroZ usta sen sonuçta bu işin kurdusun. Şu anda G Pro 2 v2 yüklü bende. Performans ve kalite kısaca genel olarak bakarsak en güzel rom için senden öneri alabilir miyim? Stock mu? senin rom Pardus mu ya da önereceğin başka var mı?

Alıntıları Göster
    g pro v3 pişmanlıktır. valla eski dosyalarımı geri yükleyemeceksem neyleyim modlu romu.kk geri dönüş yapıyorum bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydoganaykanat

Neyden daha iyi performans kullanıyorsanız onu bırakmayın derim kendi rom reklamımı yapmayı sevmiyorum çünkü diğer kullanan arkadaşlar daha iyi yönlendiriceklerdir sizi hepsini deniyorlar çıktıları zaman...
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    4.4.2 için beklemek daha mı iyi diyorsun peki?

Ya da iyi bir 4.4.2 için Avrupa stock mu?

Şu an gpro 2 v2'den memnunum açıkçası ama daha hiç oyun performansına bakmadım. Ayrıca kamera biraz daha önemli gibi benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Orijinalden alıntı: aydoganaykanat

Neyden daha iyi performans kullanıyorsanız onu bırakmayın derim kendi rom reklamımı yapmayı sevmiyorum çünkü diğer kullanan arkadaşlar daha iyi yönlendiriceklerdir sizi hepsini deniyorlar çıktıları zaman...

Alıntıları Göster
    V3 e radyo koymamış ama ben diğer romdan aldım koydum ancak sadece cızırtı var neden acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Hayırlısı şu alengirli işlerin sonu bir belli olsun LG tarafından çevrilen üzerinde çalışıcak uzun zaman olucak bu kitkat romların çünkü daha güncelleme alacağını düşünmüyorum bu cihazın umuyorum en azından 4.2.2 deki stabilite kitkattada olur o zaman bir süre gider bu cihaz rolantide...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

V3 e radyo koymamış ama ben diğer romdan aldım koydum ancak sadece cızırtı var neden acaba.

system\etc\permissions içinde com.lge.hardware.fm_radio.xml dosyası varmı kontrol et ona perm vermemiş olabilir yeni sürümde cwm olsa tık diye halledilir böyle şeyler işte...
    Sıradaki cihazın ne olurdu sence şu an piyasada bakar isek
    Var koymuş napmak lazım çalıştırmak için.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

quote:

system\etc\permissions içinde com.lge.hardware.fm_radio.xml dosyası varmı kontrol et ona perm vermemiş olabilir yeni sürümde cwm olsa tık diye halledilir böyle şeyler işte...

pendroz hocam en son pardus hd romundan ram boşaltı niye kaldırdın birde call recerder koysaydınya ölürmüydün
  • quote:

Var koymuş napmak lazım çalıştırmak için.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

System/bin içinde _ORC.hcd uzantılı bir dosya olmalı onu yanlış romdan aldıysada yapar o hatayı elinde v2 varsa o dosyayı al içinden elle at aynı konuma restart at yeniden dene...

Sıradaki cihazım ne olurdu Qualcomm kullansın cihaz yeter diyelim samsung exynos işlemci çok canımı sıktı s2 de s3 te htc yi bir beklemek lazım bombası neymiş görelim 25 martta

• Bugra hocam memnunmusun simdilik.. sarj konusu soyle bende gormek isteyenler icin.. internet full acik ve baya kullandim
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

http://s3.dosya.tc/server19/TReKrD/Desktop.rar.html
    bu dosyayı ındırın

ve bu vıdeodan devam
    Arkadaşlar ikinizede teşekkürler aslında bu yöntemle olacak gibi görünüyor ama Windows 8 kullanıyorum ve sanırım başka bir sıkıntı var. Uğraşıyorum inşallah olur.
    İyi geceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

quote:

pendroz hocam en son pardus hd romundan ram boşaltı niye kaldırdın birde call recerder koysaydınya ölürmüydün

Kitkatta koyarız yeniden kontrol ettim hazırlarken deodex ettiğim kullanmadığım dosyaları silmişim malesef...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

quote:

Kitkatta koyarız yeniden kontrol ettim hazırlarken deodex ettiğim kullanmadığım dosyaları silmişim malesef...

bekleriz hocam tşk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Bugra hocam memnunmusun simdilik.. sarj konusu soyle bende gormek isteyenler icin.. internet full acik ve baya kullandim
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Heralde yerin 5 kat altinda felan yasiyorsun edge de 3 dis cekiyor

Dediğini yaptım ancak malesef sonuç aynı.
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Daha tam bir şey diyemeyeceğim ancak kilit ekranı resmi değişmiyor hiç bir şekilde. Pil olarak normalin altında gibi ama bakalım daha test ediyorum. En çok radyo üzdü beni.
  • Valla Istanbulun merkezinde. Fatihteyimm hemfe 3. Kat . Aveanin cekimgucu iste :)..

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.