Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2861. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28592860286128622863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rt_zubukzade

ben xposedi secerek yaptım kurulumu vah ya niye olmuyorsa

Xposed'u secince sadece onunla cakisan QuickCover eklentisini kaldiriyor.

Xposed icin son surumu XDA'dan indirip TWRP'den flashlaman sonra APK'sini indirip kurman gerek dostum.

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

quote:

ben xposedi secerek yaptım kurulumu vah ya niye olmuyorsa

Xposed'u secince sadece onunla cakisan QuickCover eklentisini kaldiriyor.

Xposed icin son surumu XDA'dan indirip TWRP'den flashlaman sonra APK'sini indirip kurman gerek dostum.

Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Fix zip yayınlamadı yine değil mi ?
  • Browser arayışında olan arkadaşlar aşağıdaki uygulamayı deneyebilir. Chrome tarayıcısının adbolck eklenmiş ve düzenlenmiş hali detaylı açıklama sayfasında var pil performansı konusunda da Chrome dan iyi gibi geldi bana karar size ait

Apk :https://mega.nz/#!0d9BBbRS!5T0WHJRafb4RxYSMwSG5wFKZ9PJ8x523rKsqiekJC2Q

Konu :http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-nochromo-wild-browser-appears-t3130776

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 5 Temmuz 2015; 20:55:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Browser arayışında olan arkadaşlar aşağıdaki uygulamayı deneyebilir. Chrome tarayıcısının **** eklenmiş ve düzenlenmiş hali detaylı açıklama sayfasında var pil performansı konusunda da Chrome dan iyi gibi geldi bana karar size ait

Apk :https://mega.nz/#!0d9BBbRS!5T0WHJRafb4RxYSMwSG5wFKZ9PJ8x523rKsqiekJC2Q

Konu :http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-nochromo-wild-browser-appears-t3130776

Eyvallah usta güzelmiş

• Arkadaşlar çok garip bir sorunum var. Rom cloudy g3 3.3 temiz kurulum yaptım.

Duvar kağıdı ve ekran kilidi resmini değiştiriyorum. 10 15 dk sonra kendiliğinden eski duvar kağıdı geliyor. Bu sorunu yaşayan varmı :) ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Arkadaşlar çok garip bir sorunum var. Rom cloudy g3 3.3 temiz kurulum yaptım.

Duvar kağıdı ve ekran kilidi resmini değiştiriyorum. 10 15 dk sonra kendiliğinden eski duvar kağıdı geliyor. Bu sorunu yaşayan varmı :) ?
    hocam benim bir sorum olacak dori'nin kernel'i ile alakalı.
    şimdi ben data ve cache'i F2FS kullanmak istiyorum ve de dorimanx'ın son çıkan 3.6.1 i yükledim. ve daha sonra recovery'den cache ve data'yı f2fs olarak biçimlendirip tekrar başlattığımda data yine ext4 oluyor fakat cache bölümü f2fs kalıyor. ayrıca data bölümünde herhangi birşey olmamasına rağmen 12 gb gibi bir alan kullanılıyor gözüküyor. neden bu sorunla karşılaşıyorum var mıdır bir fikriniz?

ekleme: bir de sanırım otg çalışmıyor cloudy 3.3'te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 5 Temmuz 2015; 21:22:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

full wipe yaparsak bütün her şey silinecek..3.2 üzerine direkt 3.3. flashlasak olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Ben kilit ekran resmini değiştirdim galeride olan başka resim seçtim sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Ben kilit ekran resmini değiştirdim galeride olan başka resim seçtim sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    task manager var mı doğru düzgün? şu meterial ... diye giden sorunlu biraz. sığmıyor satırlar ekrana alttaki.

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Geri dönüş için teşekkür ederim.

3 Kere dediğim sorunu aldım şuan sorunsuz bendede hocam.
  • O apk root programi verip biomis bilmis konusan vatandas tlefon gitti sayende birde bilmis bilmis konusuyor su mubarek gunde... Neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Tabi olur tesekkurler
    Debloater ile yanlışlıkla alarm uygulamasını da sildim, farklı bir uygulama kullanmak istemiyorum. Rica etsem birisi apk'sını paylaşabilir mi?

Edit: saat'in içerisinde çıktı görememişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4X HD -- 5 Temmuz 2015; 21:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4X HD

Debloater ile yanlışlıkla alarm uygulamasını da sildim, farklı bir uygulama kullanmak istemiyorum. Rica etsem birisi apk'sını paylaşabilir mi?

Ustam hangi uygulamalari siliyorsun birde bu uygulamanin linkini alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: crazy199717

quote:

Orijinalden alıntı: crazy199717

Xposed link vere bilirmisiniz

Bilen yokmu

Xposed linki
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

Hocam burdan flaslanacak dosya bu degil mi?

xposed-v66-sdk21-arm.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

hocam benim bir sorum olacak dori'nin kernel'i ile alakalı.
    şimdi ben data ve cache'i F2FS kullanmak istiyorum ve de dorimanx'ın son çıkan 3.6.1 i yükledim. ve daha sonra recovery'den cache ve data'yı f2fs olarak biçimlendirip tekrar başlattığımda data yine ext4 oluyor fakat cache bölümü f2fs kalıyor. ayrıca data bölümünde herhangi birşey olmamasına rağmen 12 gb gibi bir alan kullanılıyor gözüküyor. neden bu sorunla karşılaşıyorum var mıdır bir fikriniz?

ekleme: bir de sanırım otg çalışmıyor cloudy 3.3'te.

otg çalışıyor bir problem görmedim
  • quote:

quote:

Xdada cloudy mod diye bir bolum mu ne vardi. Srk debloat diye bir dosya var. Onu flaslayinca kendi siliyor usta

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

quote:

Xdada cloudy mod diye bir bolum mu ne vardi. Srk debloat diye bir dosya var. Onu flaslayinca kendi siliyor usta

Eyvallahh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet o . ben bir oncekini flashladim sikinti yok

• quote:

Evet o . ben bir oncekini flashladim sikinti yok

Bir onceki derken

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

quote:

Eyvallahh

Simdi baktim linke. Konu bu usta

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/script-debloat-srkdebloat-1-00-t3124473

3 seferdir kullaniyorum. Sorun yok. 3.3 henuz kurmadim. Sorun olacagini sanmiyorum. 2 sekli var o dosyanin. Ilkinde gereksiz seyleri siliyor. Ikincisinde daha fazla sey siliyor. Belki lazim olabilecek birseyler olabilir. Ilki iyi bence

• 
Sayfa: önceki 28592860286128622863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.