Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
25 Misafir (17 Mobil) - 8 Masaüstü17 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=imei

hocam linkin sonundaki imei yazısını sil kendi imei ni yazıp enter la, sonra gelen yerden kdz li link aracılığı ile indir orijnal romunu :)

• arkadaşlar ben bu v3 kurdum fakat kablosuz depolama gelmıs dıyordunuz bende gelmedı
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan İnternet paylaşımı ve ağlar kısmında.
  • mobil şebekeler kısmı bozuldu şimdide oraya giremiyorum

edit onu da düzelttik adam romu parça parça veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 12 Mart 2014; 21:36:54 >
  • Ben v6 yı beliyorum.Pardus hd yetiyor şimdilik.
  • yok hocam aynen dediğin gibi yaptım yine kaydetme yapılmıyor bu lanet hosta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=imei

hocam linkin sonundaki imei yazısını sil kendi imei ni yazıp enter la, sonra gelen yerden kdz li link aracılığı ile indir orijnal romunu :)

Kardeş seni gördüğüme sevindim. Önceliklehttp://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 buradan Turkey altından 10C yi indirmiştim bu neyin nesi bunu kursam ne olur. Yoksa tekrar senin verdiğin linkten mi indieyim. Şu anda telefon Firmware Update ekranda Flash Tool ile Rom yüklemeyi düşünüyorum. Daha sonra telefonu sıfırlamak için Full Wipe yapacağım. Planım bu ama acaba bu sıralamada bir sıkıntı var mı?

• arkadaşlar v3 kurdum şimdi pc suite ile eski dosyaları geri yükledim.yeniden başlatıldı telefon ama sürekli boot ekranında kaldı birde müzik koymuş eleman kafam şişti.hard resetsiz çözüm var mı.1 saattir yedeklerle uğraşıyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumpazivagabundus -- 12 Mart 2014; 21:42:17 >
  • lumpazivagabundus kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef..
  • V3 de kumandanin da icine etmis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Zaten XDA yı takip ediyorsan herkes isyanda, paso fix yolluyor millete.
  • şimdi de please update r&d tool diyor arkadaşlar... hostu değiştirmeyi başardım lakin... şimdi de bu çıktı...
  • 4.4 tabanli deodexed onerisi olan var mi

• McMannes kullanıcısına yanıt
    LGMOBILEAX dosyalarını tekrar kopyala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

4.4 tabanli deodexed onerisi olan var mi

Ne deodex den bahsediyon milleti anası ağladı sen daha öneri diyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Zaten XDA yı takip ediyorsan herkes isyanda, paso fix yolluyor millete.

Suana kadarki en basarii romu port edip sonrasinda cuvallamak bu oluyor heralde.. keske diger gelistiricilerin yardimini kabul etsede mukemmel bi rom olsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

4.4 tabanli deodexed onerisi olan var mi

Ne deodex den bahsediyon milleti anası ağladı sen daha öneri diyon

Konuyu takio edemiyorum ama v3-v4 konusu donmus cozemedim :D normalden fazla aktidnkalmis bugun konu

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

V3 böyle ise ben hiç uğraşmiyim, hiç radikal değişiklik yok + radio gitmiş, numara engelleme ve kilit ekranı şaka gibi. G Pro nun başka alternatifi olsa geçerim direk, bune böyle ben V2 de kalıyorum. Kafam atar ise 4.4.2 Stok kurarım, Xposed da geldi zaten.

@Nighteyes @acura07 @bgunduz26

Bencede kal hatta ben pardus hd kuracam bıktımm artık yoeuldum yaaw

Pardusta lgbackup var mı hocam varsa çalışıyor mu

• Eğer bizim @PendroZ dan yardım kabul etmedi ise diğerlerinden de kabul etmemiş ve teklif etmemiştir. O bakımdan üstesinden gelemeyeceği noktada eli kolu bağlı kalıyor sanırım. Şu an geliştirici olarak hangi pskilojide bilemiyorum @PendroZ daha iyi açıkar bu durumu ama ya rom u geri çeksin yada sorunları yazsın. Daha sonra da gene @PendroZ dan veya başkasından yardım alarak V4 ü geliştirsin piyasaya sunsun. Çünkü Rom sempati kazandı bundan ekmek yer yani biraz güzel olsa rom.

Karşısına deneyimli biri çıksa G Pro romu portlamış, bunu siler süpürür ama bayadır rom çıkaran da yok. Bunu 4.4 çıkmasına da bağlıyorum alanların satmış olmalarına da bağlıyorum. Emin değilim o camiyayı @PendroZ daha iyi bilir.
  • Recovery mod a girmek için bir program vardıya onun adı neydi,bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.