Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.713.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28112812281328142815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Audio_Booster gerçekten işe yarıyormu arkadaşlar ?
    Birde Cloudy 2.2 kullanıyorum yani 4.4.x sürümü.

İlk sayfada Audio_Booster linki verilmiş ama 4.2 ler için verilmiş 4.4 olan için varmı ?

• charliee kullanıcısına yanıt
    Eklentilerin yeni youtube ile uyumlu versiyonları çıkınca xposed üzerinden güncelleme yapın, çalışacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Wolf

Eklentilerin yeni youtube ile uyumlu versiyonları çıkınca xposed üzerinden güncelleme yapın, çalışacaktır.
    Cloudy son sürümdeyim. Ekran kilidi sesini nasıl değiştirebiliriz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Alıntıları Göster
    32 gb son lolipop stock romun linkini atamısınız
  • Cloudy 3.2 de konferans knusma özelligi yokmuş. Büyük eksiklik benim icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bienvenue B kullanıcısına yanıt
    Valla hocam dediğim şekilde yaptıysanız ayarların olması gerekli. Yinede ben ayarların resmini aldım böyle olması gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Ayarlar > Ekran > Kilit Ekranı > Ekran Efekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 28 Haziran 2015; 0:44:26 >
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Sanırım bilmeden yazdın. Orda öyle bir seçenek yok dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Valla hocam dediğim şekilde yaptıysanız ayarların olması gerekli. Yinede ben ayarların resmini aldım böyle olması gerekli.
    Arkadaşlar ,

2 defadır bir sıkıntı yaşıyorum.

İlk sıkıntıda Cloudy 3.1 kullanıyordum , 2. sıkıntıda ise Cloudy 3.2'ye geçmiştim. Yani belkide tesadüfen Cloudy 3.1 ve 3.2 kullandığım günlere denk gelmiş olabilir , bilemiyorum.Cloudy'e kabahat bulmamak lazım.

Olay şu : Turkcell şebekesindeyim , ekranda sinyal var.Birini arıyorum , çevir sesi alamıyorum.Yanımdaki birine kendimi arattırıyorum , o da ulaşamıyor bana.Yani görünürde herşey doğal , şebeke , sinyal v.s. Ama ne ben karşı taraftan arama sesi alabiliyorum , ne de beni arayan ulaşabiliyor.

Telefonu açıp kapatıyorum , kısa bir süre sonra normale dönüyor telefon.Ama her zaman böyle değil , sadece 2 kez başıma geldi.

Bu konuda fikirlerinizi alabilirsem sevinirim.Var mı aynı tarz sıkıntı yaşayan aranızda ? Sorun ne olabilir ?

• Cloudy 3.2 den bahsediyorsan ayarlama böyle oluyor ama sadece ses değiştirme yok efekt ile beraber ses değişiyor.
    http://i.hizliresim.com/Pqjm78.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 28 Haziran 2015; 0:50:54 >
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Ha evet dediğiniz gibi de değişiyor. Acaba bir dosya yöneticislye seslere müdahale edebiliyoruz mu diye düşünmüştüm. Cevap için teşekkürler.
  • Cloudyfa cidden iyi iş çıkarıyor

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Ha evet dediğiniz gibi de değişiyor. Acaba bir dosya yöneticislye seslere müdahale edebiliyoruz mu diye düşünmüştüm. Cevap için teşekkürler.
    Arkadaşlar telefon kilitliyken bildirim geldiğinde iphone'lar gibi kısa bir süre ekranı açmayı nasıl yapabiliriz.
    Mod ve ya uygulama hangisi olursa var mı öyle bir şansımız.
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Xda'dan telefonunuzun modeline uygun Lollipop modemi yüklemeyi deneyin bir isterseniz.
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda bu sinyal problemi ile ilgili olarak ; Path Fix Signal diye bir yama hakkında yazılanları okudum.

Bu yamayı indirip flashlamamın bir zararı olur mu telefona ?

Ayrıca modemlerle ilgili şu linke ulaştım.

http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2/G2_modems

Sorunu netleştirmek anlamında ne yapmak mantıklı ? Önce yamayı flashlayıp takip mi edelim dersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 28 Haziran 2015; 2:03:03 >
  • Yahu arkadaşlar bu facebookta uygulama üstünde ios taki gibi bildirim birturlu gelmiyor. Bütün ayarlarım normal resimleri koydum. Başka face hesabını açınca geliyor benim hesapta bildirim gelmiyor ayarlar aynı varmıdır bir püf noktası anlamadimki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 28 Haziran 2015; 1:52:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Arkadasimdan da cevap geldigi uzere sorun yok, modulleri yuklemeli, aktiflestirmeli ve kullanmaya baslamalisiniz
    cloudy 3.1 üstüne wipe falan yapmadan direk 3.2 flashlasam birşey olur mu ?
  • Dorimanx 3.5 çıkmış. Deneyen var mı 3.4 lag yapıyordu cloudy 3.2 de bu nasıl acaba ?

• LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    Beyler gece cekimi nasil iyi cikmis mi?

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun modeli D802 ve Lollipop'tasınız değil mi şu anda?

Önce modemi sonra da o küçük dosyayı yükleyebilirsiniz. Bir sorun olacağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 28 Haziran 2015; 2:15:56 >
  • 
Sayfa: önceki 28112812281328142815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.