Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.702.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27612762276327642765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VioLee

Tabi silebilirsin problem olmaz bendede bi cok sey silinmis durumda.Lollipopta cok daha fazla gereksiz dosya var onun icin boyle liste bulamadim.Yalniz icinde fm radio filan remote vs var uzaktan kumanda radyo filan kullaniyorsan onlari kaldirma geri kalani kaldirabilirsin

Eyvallah ustam. Onlari ellemem. Suan scpritle kendi bir şeyler yapti. Kontrol etmedim henuz. Bakalim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

quote:

quote:

Beyler rootlarken telefonu böyle bekliyor çözümü nedir?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Ustam ayarlar genel geliştirici seçenekleri usb hata ayıklama tik koy ayrıca yine ayarlar telefon hakkında yazılım bilgileri yapım numarasına 7 kez tıklamayı unutma

O ayarlar yapili zaten hocam ama beceremedim bi türlü

Ama cmd ekranında usb hata ayıklamayı açmanı istiyor

Bende anlamadim iste bu ekranda Ctrl C yaptıktan sonrada cihaz bulunamadi diyor
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hata ayiklama kismini acip pcye bagladiginda telefona bi uyari geliyor onu kabul etmen lazim ondan gormuyor.Ayarlardan hata ayiklama izinlerini iptal et de sonra hata ayiklama modu acik sekilde pcye bagla

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler rootlarken telefonu böyle bekliyor çözümü nedir?

Ustam ayarlar genel geliştirici seçenekleri usb hata ayıklama tik koy ayrıca yine ayarlar telefon hakkında yazılım bilgileri yapım numarasına 7 kez tıklamayı unutma

O ayarlar yapili zaten hocam ama beceremedim bi türlü

Ama cmd ekranında usb hata ayıklamayı açmanı istiyor

Bende anlamadim iste bu ekranda Ctrl C yaptıktan sonrada cihaz bulunamadi diyor

Hata ayiklama kismini acip pcye bagladiginda telefona bi uyari geliyor onu kabul etmen lazim ondan gormuyor.Ayarlardan hata ayiklama izinlerini iptal et de sonra hata ayiklama modu acik sekilde pcye bagla

Dediğinizi yaptim ama izin falan istemdi telefon sadece bu 3 şey çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 19 Haziran 2015; 22:26:30 >

• Gencler lolipop icin en kapsamli xposed modulu sizce hangisi?

Bir de cloudyi kurarken xposed sectim. Ancak program gelmedi. Haricenmi kurmak gerekiyor? Niye sordu madem oyle

• Hocam kullandiginiz görev yöneticisini apk seklinde link olarak atabilir misiniz ?

• Onu seçince xposed ile cakisan programları kurmuyor sanırsam. Önce zipi flaslayip sonra apk sini kurunca tamam oluyor. İki sayfa geride linkler mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam lg arayüzü sıktı son bir kaç gündür Color OS bakınıyorum. Sizce nasıl pil performansı falan ? Knock on/off var mı ? Kullanılabilirse geçip kafayı dinlemek istiyorum valla

Kullanımı keyifli ve görsel olarak hoş. Pil performansı hakkında fikrim yok. Rom jb tabanlı. Muideki mipop var yada ultimate dinamik navbar var hangisini isterseniz kullanırsınız. Knock on olmayan rom kalmadı artık, knock off malum launcher ile alakalı. Rom çince açılıyor. türkçe dil mevcut fakat biraz uğraştırıyor, azimle türkçe yaptım

http://bbs.coloros.com/find7-47194-1-1.html

• Cloudy romu için smart notice ( yazılar çalışıyo sadece bunu flashlamanız yeterli )

https://drive.google.com/file/d/0B5KwVMYO6w0AajVYRkNDa3JUSEU/edit?usp=docslist_api

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 19 Haziran 2015; 22:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Cloudy romu için smart notice ( yazılar çalışıyo sadece bunu flashlamanız yeterli )

https://drive.google.com/file/d/0B5KwVMYO6w0AajVYRkNDa3JUSEU/edit?usp=docslist_api

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Onu seçince xposed ile cakisan programları kurmuyor sanırsam. Önce zipi flaslayip sonra apk sini kurunca tamam oluyor. İki sayfa geride linkler mevcut.

Anladim ustam. Eyvallah. Bi bakayim. Mobilde oldugum icin bu kadar soru soruyorum. Yoksa hazirci degilim yani

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ettim. Ram boşaltma widget'ı için;

http://dosya.co/zkr5foh7jfhz/LgTaskManager.zip.html

Çalışıyor fakat yukarıdaki gibi g4 temalı değil bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Werptune

Hocam kullandiginiz görev yöneticisini apk seklinde link olarak atabilir misiniz ?

https://docs.google.com/uc?export=download&id=0B09IyZFWDAWnSHZULTlPb3JYalk

Apk şeklinde değil fakat TWRP den bu zipi flashlarsanız materyal tasarımlı task manager cihazinizda kurulu olucaktir.

• Hocam cloudy 3.1 ile uyumlu mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Wolf

Hocam cloudy 3.1 ile uyumlu mu bu?

evet uyumlu
  • Arkadaşlar cloudy 3.1 de DPI ayarı yapamıyormuyuz? Kitkat ta çalışan DPI değiştirici bunda çalışmıyor bir çözümü var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Arkadaşlar cloudy 3.1 de DPI ayarı yapamıyormuyuz? Kitkat ta çalışan DPI değiştirici bunda çalışmıyor bir çözümü var mı?
    4.4.2 de stock romda xposed ile canavar gibi takılıyodum ama bi yenilik yapıp lollipop yükleyeyim diyorum
    root olduğu için full wipe yapacağım
    30a-b-c-d-e, hangi versiyonu tavsiye edersiniz arkadaşlar?
    şimdiden teşekkürler
  • Hocam teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Cloudy romu için smart notice ( yazılar çalışıyo sadece bunu flashlamanız yeterli )

Hocam eline saglik smart notice guzel calisiyor

• Simdide böyle kaliyor çıldırıcam artik

• son cloudy romlarinda hata vs mevcut mu ? şarj durumu nasıl arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 27612762276327642765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.