Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16GB ile 32GB arasında rom ayrımı yok değil mi?
  • Deniz Ali D kullanıcısına yanıt
    Yok hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Yok hayır
    Canım sıkıldı pardus kurdum. TWRP üzerinden yükleniyor
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Ben sürekli recovery menüye geliyordum Install SuperSU kısmını bir türlü geçememiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetoa

Ben sürekli recovery menüye geliyordum Install SuperSU kısmını bir türlü geçememiştim
    g2 için flex romlara bakarken bu iki romu gördüm bilgisi olan deneyen var mı??yoksa birinci sayfadaki flex romu mu indirip kurayım..
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2584018
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2577516

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

quote:

Hocam problem olmaz merak etmeyin. Elinizde fatura ve garanti belgesi var ise ithalatçı firmada getirse ve kayıtlı ise sıkıntı yok. Kaçak yollar falan yok yani her ağzı olana itibar etmeyin

aynen hocam eyvallah sagol bende bu işlerden anlayan bi insanım sonuç faturalı garantili bi ürün aldım şuan gayet memnunum hatta telefona sistem güncellemesi bile geliyor yani orjinal cihaz imei filan herşeyi var sıkıntısız :D telefonu o kadar sevdikki abimde alacak abi kardeş kullancaz ben beyazını abimde siyahını kullanacak :D ama custom rom kurmak istiyorum rayglobe iyi bi roma benziyor stock romun aynısı ve artı üzerine eklemeler yapılmış benim ilgimi çekti peki kurarkene bazı seçenekler geliyor resimlere bakarsak kamera modifiyesi diyor sence hangisini seçmeliyim hangisi daha iyi stock kamera mı kalsın

Alıntıları Göster
    Rayglobe flex ile karışık rom çıkarmış, denemek isteyenlere duyrulur.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590613

• quote:

quote:

arkadaşlar öneri custom rom varmı telefona has özellikleri kaybetmeyeceğim kamerayı tam randımanlı kullanabileceğim ois filan yani böle bi rom arıyorum full türkçe hangisini önerirsiniz

Rayglobe öneririm, bende kullanıyorum.

hocam ben kurdum small navigation tuşlar yaptım , onu nasıl eski haline getirebilirim çünkü recoverydan kurmuştum şimdi büyütemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyintat

quote:

quote:

arkadaşlar öneri custom rom varmı telefona has özellikleri kaybetmeyeceğim kamerayı tam randımanlı kullanabileceğim ois filan yani böle bi rom arıyorum full türkçe hangisini önerirsiniz

Rayglobe öneririm, bende kullanıyorum.

hocam ben kurdum small navigation tuşlar yaptım , onu nasıl eski haline getirebilirim çünkü recoverydan kurmuştum şimdi büyütemiyorum

Alıntıları Göster
    bende 4 gözle 4.4 kitkat için stock rom a en yakın ve en iyi custom romu bekliyorum :) gelsede kullansak.neticede korede çıkmış diye okudum.çıkarmaları fazla sürmez diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Hadi hayırlı olsun hocam.Bir iki eliniz alıştığı zaman ne kolaymış diyeceksiniz.

Hocam o cwm yani clockworkmod recovery dir.
    Arkdaşlar birsey sormak istiyorum RAYGLOBE ROM kuracagım bırazdan almanya e romu yuklu cıhazımda ve yedekledım cıhazı RAYGLOBE ROMunu kurdukdan sonra pc suıt ıle gerı yukleme yaptıgım zaman sıkıntı yaşarmıyım ? yoksa tek tek yenıden mi yuklemem lazım uygulamaları
  • gokko3418 kullanıcısına yanıt
    Daha sonra yedeği yükler iseniz problem olmaz kanımca.
    pc suıt ıle gerı yukleme derken yedekledıgım dosyayı RAYGLOBE ROMu kurduktan sonra programları yuklemek ıcın uzerıne normal sekılde yedeklemeyı gerı yukle dersen sorun olurmu acaba
    Rayglobe rom ün üzerine stok romdan aldığınız yedeği yükleyemezsiniz.

titanium backup kullanın..
    titanium backupta sımdı ındırıyorum yedeklerı alıyorum ama wipe yaptıgımız zaman tıtanum backupta sılınıyor ya gerı yukledıgımız zaman nerde oluyor yedekler ıcınden sılınmıyor mu

hocam bide RAYGLOBE ROMu yukledıgımız zaman root ve recavery olayları kaybolmuyor demi ? tekrar yuklemek mi gerek zatn recaroty twpnden yukleme yapıyoruz ama bi sorayım dedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokko3418 -- 31 Aralık 2013; 0:12:02 >
    Dahili hafızaya atıyor back up ı silinmez o. Sistemi tekrar kurduktan sonra tekrar yükleyin titanium u o kendi bulur back up ı.
    hocam bide RAYGLOBE ROMu yukledıgımız zaman root ve recavery olayları kaybolmuyor demi ? tekrar yuklemek mi gerek zatn recaroty twpnden yukleme yapıyoruz ama bi sorayım dedım
    yok hayır kaybolmaz
    çok saol dostum allah razı olsun iyi ki sizin gibi bilgili arkdaslar var yoksa telefonu sadece arama yapmak ıcın kullanırdık :)
    Rica ederim bir şey sorucak olursan sor gene takıldığın yer olursa
    tamam usta indi sayılır 10 dksı kaldı ılk sayfadakı gıbı anlattıgn sekılde yapıcam bakalım sorun cıkmaz ınsallah
    inş
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.