Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    usta sımdı yukleme basladım mod kernel by g.lewarne 2.0.6 ve lg stock kernel var hangısıyle devam etmem lazım nedır bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokko3418 -- 31 Aralık 2013; 0:41:15 >
  • gokko3418 kullanıcısına yanıt
    g.lewarne 2.0.6 modlanmış kernel

lg stok ise orjinal

sen bilirsin ama g.lewarne 2.0.6 seçebilirsin..
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    hangısı daha iyi yani hocam hız bakımından bı fark var mı ? arayuz olarak falan hani
    kernel de arayüz olmaz işin çekirdeği o görsel bir şey değil. Hız olarak ise aynı ancak bazı işte sistemsel değişiklikler var gözle görülür şeyler olmadığı için nasıl anlatsam bilemedim
    orjınal dedım gıttı dıgerlerındede bısıler yazıyodu bırını bırı sectım bırını bırı yanlız lg logosunda kaldı suan uzun surebılır dıyor ama 2 dk gectı :D
    Nedir durum
    açılmadı hala lg logosunda kaldı bılıdırım ısıkları yanıp sönuyor :D
    Bu kadar uzun sürmemesi lazım. Yanlış bir şeyler olmuş recovery olarak TWRP mi kullanıyorsun ?
    evet ilk wipe yaptım ana konudakı ordan ınstallden attıgım dosyayı sectım gerısı ıler ılerı yukledım
    Tekrar FULL wipe yapıp tekrar yüklemeyi denemelisin.

Yükleme işleminden sonra tekrar wipe yapma yaptı isen.
    full wipe derken ordakı slockların hepsını secıcez oylemı ben ılk 3 tanesını bıde en alttan da ortadakı secıylıydı sadece sımdı yenıden yazılım atıyorum bitsin denerım artık
    FULL wipe nasıl yapılacağı ana sayfada yazıyor

Ayrıca tekrardan flashtool ile orjinal yazılıma geri dönmenize gerek yokru. TWRP e geri girip yeniden rom atabilirdiniz.

• [yeni] Rayglobe G Flex Rom eklendi.
    [yeni] Mahdi Rom eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 31 Aralık 2013; 1:47:59 >
    bida deneyecegım artık
    telefon sımdı hıc acılmıyor dowlond modada alnmıyor pc suıt ıle yapıcaz artık
    Çok enteresan yanlız böyle bir sorun ile karşılaşmanız
    hocam burayı cok kirlettık rica etsem özele gelirmisin ?
    Hocam şu rayglobe romunu denemek istiyorum aslında da , daha önce uğraşmadım hiç , telefonu pert ederim diye tırsıyorum , çipetpete sararım kendimi sonra telefon açılmazsa :)
  • Rayglobe G Flex Rom'u kurdum, özellikle sağolsun 2G on/off ve flashligt setting olması çok iyi oldu, işte bir görüntü paylaşayım.

Yalnuız şu ana kadar tespit ettiğim bazı bug'lar var, umarım bunları düzeltecek

- Pil içindeki beyaz rakamlar okunmuyor, çok zor yani okumak.
    - 2G on/ogg quick setting butonu bazen işlem görmüyor, üzerine uzun süre basarak menüye gitmek suretiyle 2G'yi on off yapmanız gerekiyor.
    - Açılışta yani boot'da ses var onu kaldırmak lazım
    - Kilit ekranda widget'ları kuramadım, kuranınız var mı?
    - Radyo dinlerken arka ses butonlarıyla sesi açıp kapadığınızda radyo sesini kesiyor, ama radyonun ön tarafındaki ses ikonunda sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.